Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Landryneczka wrote:Alicja w sumie ma racje
jesteś młoda więc macie czas. Chociaż moglibyście zrobić usg może na wszelki wypadek
pasztetowa pewnie że razem szybciej zleciGrunt to dobre nastawienie ja jak coś to plan na kolejny cykl mam
Plan na kolejny cykl zawsze trzeba mieć.Przynajmniej można korzystać z tych wszystkich dobrodziejstw do woli.
A ile przyjemności przy tych starankach.
Udało się!
-
Landryneczka wrote:Hejooo
A co wy śpiochy jeszcze śpicie? WStawać !!!!
Ja się szykuje do gina a mój TŻ. do dentysty całą noc ząb go bolał masakra.
Miłego dnia
Hej, hej.To trzymamy kciuki.
Kurde, ja sama nie wiem, czy iść do gina czy nie. Co prawda ten z kliniki mówił, że nie mam po co iść do niego. Mam zaczekać na test, jak wyjdzie + to szybko do niego dzwonić. A jak nie, to brać clo od 3-7 dc i przyjść 14-15 dc. Wykończę się. ;<
Ale dziś u mnie na podwórku bocian był, więc mam nadzieję, że to dobry znak.Udało się!
-
Gratulacje kochana
Wiedziałam, że tak będzie
astoriaa wrote:Witam się Dziewczyny
Mam 25 lat - chyba się jeszcze łapię na młode staraczki?
Landrynek wrote:Hej laski mogę dołączyćwitaj
sylwia14120 wrote:hej dziewczyny można dołaczyć do was ?
-
czesc Kobietki witam te króre dołączyły i które się ponownie odezwały...
ja miałam nadzieje dzisiaj na wzrost temperatury Ze juz bedzie owulacja a tu nic taka sama jak wczoraj moze Wy cos podpowicie jak to wg Was wygląda kiedy w koncu ta owulacja? chyba jestem za bardzo niecierpliwa
Heathera lubi tę wiadomość
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
Hm.. Wiecie co dziewczyny.. Czytałam, że po ovitrelle mogą być zafałszowane wyniku testu owu, ponieważ jest on bardzo podobny do hormonu lh. Drugi dzień z rzędu wyszła mi intensywna druga kreska. Pregnyl był w sobotę o 16, więc owulacja powinna wystąpić z niedzieli na poniedziałek.
Sama nie wiem, czy to faktycznie może po tym zastrzyku test wyszedł pozytywnie.Udało się!
-
Mi kiedyś gin powiedziała, że przy lekach tego typu nie ma lepszego rozwiązania niż monitoring. Sama nie mam doświadczeń z tym związanych, bo na szczęście na razie staramy się całkowicie bez wspomagania.
Laseczki, przypomnę się - spójrzcie na mój wykres. Co sądzicie? -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
mnie rano obudził straszny ból lewego jajnika.. na szczęście długo mnie nie bolał. A jak zjadłam śniadanie to takie mnie zemdliło (nie wymiotowałam, ale było blisko) przepraszam za dosłowność. Musiałam leżeć z pół godziny nie ruszając się, żeby mi to minęło. Każdy ruch doprowadzał mnie do jeszcze większych mdłości
nie wiem od czego mnie tak dziś załatwiło ..
-
nick nieaktualnyAsmee wrote:Mi kiedyś gin powiedziała, że przy lekach tego typu nie ma lepszego rozwiązania niż monitoring. Sama nie mam doświadczeń z tym związanych, bo na szczęście na razie staramy się całkowicie bez wspomagania.
Laseczki, przypomnę się - spójrzcie na mój wykres. Co sądzicie?to trudno mi powiedzieć
może teraz będzie pięła się w górę ?
trzymam kciuki
-
nick nieaktualny
-
Asmee no jak widać na wykresie wyznaczyło Ci owulację 8 dnia cyklu choć na moje oko powinno być 9-10 dnia a spadkiem się nie martw bo tempka na pewno odbije
Witajcie dziewczyny no i wiedzę że jeszcze nowe są więc też się z nimi witam.Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Mordeczka, w 9 już nie było nawet cienia kreski na teście owu... Spodziewałam się owulacji gdzieś w granicach 11/12 dc, jak zawsze.. a tu się okazało, że cykl mi się skrócił o kilka dni i owu przyszła szybciej.. ;/
Czy ten spadek może oznaczać implantację? Czuję się jakoś dziwnie.. w dodatku kremowy śluz mnie dosłownie zalewa, a nigdy nie miałam go aż tyle.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 11:39
-
nick nieaktualnymam pytanie która z Was brała wiesiołka? i po jakim czasie zauważyłyście jakąś różnicę
czy w ogóle na Was to nie działało w żaden sposób ?
P.S
wiem, że na pewno bylo o tym gdzieś pisane, ale szczerze zanim to znajdę to się trochę zejdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 11:41