X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • panipasztetowa Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 00:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam spać. :)
    Jutro nadrobię co pisałyście, dziewczynki. :)

Kolorowych snów. :)

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png

Wysłany: 14 lipca 2015, 00:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    Alicja w sumie ma racje ;) jesteś młoda więc macie czas. Chociaż moglibyście zrobić usg może na wszelki wypadek
    pasztetowa pewnie że razem szybciej zleci :) Grunt to dobre nastawienie ja jak coś to plan na kolejny cykl mam ;)

Plan na kolejny cykl zawsze trzeba mieć. ;D Przynajmniej można korzystać z tych wszystkich dobrodziejstw do woli. :D A ile przyjemności przy tych starankach. :D

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • sylwia14120 Znajoma

Wysłany: 14 lipca 2015, 00:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też uciekam dobranoc :)

Wysłany: 14 lipca 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    Hejooo :)
    A co wy śpiochy jeszcze śpicie? WStawać !!!!
    Ja się szykuje do gina a mój TŻ. do dentysty całą noc ząb go bolał masakra.
    Miłego dnia <3

Hej, hej. :) To trzymamy kciuki. :D Kurde, ja sama nie wiem, czy iść do gina czy nie. Co prawda ten z kliniki mówił, że nie mam po co iść do niego. Mam zaczekać na test, jak wyjdzie + to szybko do niego dzwonić. A jak nie, to brać clo od 3-7 dc i przyjść 14-15 dc. Wykończę się. ;<

Ale dziś u mnie na podwórku bocian był, więc mam nadzieję, że to dobry znak. :D :D

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Błękitna wrote:
    TADAMMM... :) <3

Beta HCG 34,2 mIU/ml

40cd9c1d8021b1f0fe6cce723c6af3a0.png
    Gratulacje kochana :)
    Wiedziałam, że tak będzie :)
    astoriaa wrote:
    Witam się Dziewczyny ;)
    Mam 25 lat - chyba się jeszcze łapię na młode staraczki? :P
    hej :)
    Landrynek wrote:
    Hej laski mogę dołączyć :)
    pewnie :) witaj :)
    sylwia14120 wrote:
    hej dziewczyny można dołaczyć do was ? :)
    hejoo :)

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!

Spójrzcie na mój wykres, bo wariuję.. jakieś cuda mi się dzieją na nim...
    cdd93dc6936d9be674d94d041616773f.png

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • Mundek Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc Kobietki witam te króre dołączyły i które się ponownie odezwały... :) ja miałam nadzieje dzisiaj na wzrost temperatury Ze juz bedzie owulacja a tu nic taka sama jak wczoraj moze Wy cos podpowicie jak to wg Was wygląda kiedy w koncu ta owulacja? chyba jestem za bardzo niecierpliwa
    f06ff106a94354fa20eed14e04c6f4ee.png

Heathera lubi tę wiadomość

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek pewnie na dniach poleci w górę. Przy termometrze z jednym miejscem po przecinku nie widać drobnych skoków, przez co wykres nie jest tak płynny :)

ZakręconaOna, Mundek lubią tę wiadomość

uwo9gov3ad3vq34d.png

Wysłany: 14 lipca 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hm.. Wiecie co dziewczyny.. Czytałam, że po ovitrelle mogą być zafałszowane wyniku testu owu, ponieważ jest on bardzo podobny do hormonu lh. Drugi dzień z rzędu wyszła mi intensywna druga kreska. Pregnyl był w sobotę o 16, więc owulacja powinna wystąpić z niedzieli na poniedziałek.

Sama nie wiem, czy to faktycznie może po tym zastrzyku test wyszedł pozytywnie.

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi kiedyś gin powiedziała, że przy lekach tego typu nie ma lepszego rozwiązania niż monitoring. Sama nie mam doświadczeń z tym związanych, bo na szczęście na razie staramy się całkowicie bez wspomagania.

Laseczki, przypomnę się - spójrzcie na mój wykres. Co sądzicie?

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) mnie rano obudził straszny ból lewego jajnika.. na szczęście długo mnie nie bolał. A jak zjadłam śniadanie to takie mnie zemdliło (nie wymiotowałam, ale było blisko) przepraszam za dosłowność. Musiałam leżeć z pół godziny nie ruszając się, żeby mi to minęło. Każdy ruch doprowadzał mnie do jeszcze większych mdłości :/ nie wiem od czego mnie tak dziś załatwiło ..

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee wrote:
    Mi kiedyś gin powiedziała, że przy lekach tego typu nie ma lepszego rozwiązania niż monitoring. Sama nie mam doświadczeń z tym związanych, bo na szczęście na razie staramy się całkowicie bez wspomagania.

Laseczki, przypomnę się - spójrzcie na mój wykres. Co sądzicie?
    Ja to się nie znam ;) to trudno mi powiedzieć :) może teraz będzie pięła się w górę ? :) trzymam kciuki :)

• sylwia14120 Znajoma

Wysłany: 14 lipca 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć Sylwia ;)

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee no jak widać na wykresie wyznaczyło Ci owulację 8 dnia cyklu choć na moje oko powinno być 9-10 dnia a spadkiem się nie martw bo tempka na pewno odbije :)
    Witajcie dziewczyny no i wiedzę że jeszcze nowe są więc też się z nimi witam. ;)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczka, w 9 już nie było nawet cienia kreski na teście owu... Spodziewałam się owulacji gdzieś w granicach 11/12 dc, jak zawsze.. a tu się okazało, że cykl mi się skrócił o kilka dni i owu przyszła szybciej.. ;/

Czy ten spadek może oznaczać implantację? Czuję się jakoś dziwnie.. w dodatku kremowy śluz mnie dosłownie zalewa, a nigdy nie miałam go aż tyle.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 11:39

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • sylwia14120 Znajoma

Wysłany: 14 lipca 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też się właśnie nie znam na wykresach nigdy nie prowadziłam obserwacji ale trzymam kciuki Asmee ;)

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niczym się nie martw. :) Teraz pozostaje czekać. ;)

Asmee lubi tę wiadomość

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam pytanie która z Was brała wiesiołka? i po jakim czasie zauważyłyście jakąś różnicę :) czy w ogóle na Was to nie działało w żaden sposób ? ;)

P.S
    wiem, że na pewno bylo o tym gdzieś pisane, ale szczerze zanim to znajdę to się trochę zejdzie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 11:41

• sylwia14120 Znajoma

Wysłany: 14 lipca 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie brałam ale czytałam o tym i niektóre dziewczyny pisały że na nich działa a niektóre ze nic nie podzialalo bo też chciałam kupić ale chyba trzeba poprostu samemu spróbować bo jak widać na jedną podziała a na drugą nie

‹‹ 304 305 306 307 308 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ