X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette, dziewczyny pisały, że wiesiołek przedłużył im cykl. U niektórych efekty były już po miesiącu, inne pisały nawet o 3 mies.

Sama się nad nim zastanawiałam, więc co nieco poczytałam. Moim zdaniem gra nie warta świeczki.. w dodatku cena przeraża.

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo ja właśnie od tego cyklu zaczęłam to za 150 kapsułek zapłaciłam 20zł w aptece. Tylko tyle, że trzeba brać 6 dziennie. No i tak się zastanawiam jakie mniej więcej są statystyki na to.

• Asmee Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipasztetowa wrote:
    Hm.. Wiecie co dziewczyny.. Czytałam, że po ovitrelle mogą być zafałszowane wyniku testu owu, ponieważ jest on bardzo podobny do hormonu lh. Drugi dzień z rzędu wyszła mi intensywna druga kreska. Pregnyl był w sobotę o 16, więc owulacja powinna wystąpić z niedzieli na poniedziałek.

Sama nie wiem, czy to faktycznie może po tym zastrzyku test wyszedł pozytywnie.

O, patrz kochana. Trafiłam przypadkowo.. może tam znajdziesz potrzebne informacje
    https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/ovitrelle,349,2.html?sd=1

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • sylwia14120 Znajoma

Wysłany: 14 lipca 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niektórym dziewczyna tez po tym wiesiołku poprawił się śluz ale nie zaszły a niektóre brały i zaszły tylko ciekawe czy akurat to pomogło opiniel jest bardzo dużo bo trochę czytałam o tym

• Asmee Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim zdaniem na śluz najlepsze jest siemię lniane :)

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja zaczęłam pierwszy cykl z nim. zobaczę jak na mnie to zadziała. gównie piszą, że po trzech miesiącach efekty. no pożyjemy zobaczymy. mam nadzieję, że mi cyklu nie wydłuży, bo uważam, że 36 dni to i tak chyba kara Boża...

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee wrote:
    Moim zdaniem na śluz najlepsze jest siemię lniane :)
    Jem siemię lniane z jogurtem, ziarenkami chia i olejem lnianym :) taka śniadaniowa wartościowa papka-mieszanka :)

• Asmee Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette, lepiej byłoby go parzyć i zjadać ten kisiel. Ja robiłam tak jak ty, z tym, że mieszałam z płatkami owsianymi, żurawiną itp. i normalnie owsiankę gotowałam. Smaczne i wartościowe :)

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • sylwia14120 Znajoma

Wysłany: 14 lipca 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dobre w smaku jest te siemę lniane?

• Heathera Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    Potem was nadrobie bo na tel jestem a do tego na pogotowiu stomatologicznym z moim TZ. badania zrobione. Biocenoze dziś odebrałam. Mam 10-15 leukocytow. II grupa wyszła. Jutro do.giną znów. Od czwartku latam co chwila. Mam dosyć. Jak mija dzień?
    U mnie nudnawo...dopiero drugi dzień okresu :/ jeszcze 5 przede mną, a najgorsze jest te czekanie :/
    Do tego oko mi boli (noszę soczewki i czasem mam tak że mnie kuje...)
    I jeszcze deszcz pada:/ A u Was jaka pogoda? Właśnie z jakich miejscowości jesteście?

dxomzbmhbfmviozz.png f2wlkqi151hokkn6.png 4b9ay2xy5p782exz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja kiedyś sobie zaparzałam, ale tak zbytnio miałam problem z wypiciem go. a tak jak mam już wymieszane i w ogóle go nie czuć to zjem. Może i jeszcze wrócę do zaparzania. zobaczę

• Asmee Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, zależy jak przygotowane :) Samo zaparzone mi nie smakowało strasznie.
    Znajoma np parzyła je w małej ilości wody po czym robiła sobie kisiel owocowy i mieszała. Wtedy nie było czuć smaku siemienia. :)

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie nie pada, ale jest pochmurno. słońce próbuje sie przedrzeć. Ja jestem z okolic Płocka :)

Heathera lubi tę wiadomość

• sylwia14120 Znajoma

Wysłany: 14 lipca 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha to może sobie kupię i spróbuję ;)
    Ja jestem z Gliwic u nas jest pochmurno trochę wieje ale nie pada

Paulette, Heathera lubią tę wiadomość

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też pochmurnie ale ciepło. :) Już mam posprzątane wstawiłam sobie rosołek na zupkę jak to się u mnie mówi robię zupkę wokół ogródka albo jak mój mąż na to mówi rampuć ;)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do różności na śluz ja nie musiałam się wspomagać ale dobrze jest też pić dużo wody co najmniej 1,5 l

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • sylwia14120 Znajoma

Wysłany: 14 lipca 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Narazie uciekam dziewczyny muszę iść na zakupy papa ;)

• Heathera Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To patrze, że ja daleko od Was bo ja z mazur :)

dxomzbmhbfmviozz.png f2wlkqi151hokkn6.png 4b9ay2xy5p782exz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no trochę jesteśmy porozrzucane po świecie :P

• ona. Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera wrote:
    To patrze, że ja daleko od Was bo ja z mazur :)
    ja jeszcze dalej, bo z Francji ;)

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
‹‹ 305 306 307 308 309 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ