X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • ona. Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mnie dziś brzuch na @ boli :(

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona ja też tak często mam :) Weź sobie no-spę jak masz :P

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • ona. Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczka wrote:
    Ona ja też tak często mam :) Weź sobie no-spę jak masz :P
    mam, mam, a można brać bez obaw no-spę?
    Ja to przewrażliwiona jestem na leki i nie wiem co można, a co nie jeszcze.

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możesz wziąć ja też biorę jak mnie boli

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • ona. Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie wzięłam, bo boli fest dziś.. :(

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przy terminie spodziewanej miesiączki możesz odczuwać bóle miesiączkowe

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem i Ja ! Zrobilismy sobie spacer chyba ze trzy kilosy w jedna przeszlam , nogi w dupe mi wchodzą , kluseczki do rosolku gotuje i odpoczywam chwile a potem zabieram się za faszerowanie papryki:)A wiec:) maluszek super , rozwija się super:) wazy 693 gramy;) 11 sierpnia kolejne USG ...
    Babka trochę na odpierdol się robiła usg ale cóż , dwie fotki mamy ale mega niewyraźne ... Mały jest od poczatku ciąży ułożony w poprzek i będą oceniać przekrecanie jego bo jak się nie przekreci to cc ale ma jeszcze chwile wiec kazała się nie martwić:)
    Wgle tak się wyginal ze stopy przy buzi miał hehe chyba stopę gryzl haha , wody płodowe dobrze w normie , mówiłam o śluzie , zbadali mocz czy z nim wody nie ubywaja ale nie , powiedzieli ze gdyby mi zaczęło cos cieknac to mam się zgłosić wiec jest ok ! Bol brzucha przy chodzeniu to mały musi na nerw naciskać przy dłuższych spacerach bo noga dretwieje ale kazała brać parę dni 2x1 paracetamol na to . Moja mała grzybica sama zniknęła bez leków , rumianek chyba pomógł:)
    Mały kopal panią jak USG robiła , chyba mu się nie podobało haha . Plamy na rekach i nogach co kiedyś wam mówiłam to podobno pigment w ciąży normalny zwe tak się robi ale jakoś w to malo im uwierzylam ... Skierowanie na tarczycę na za tydzień na badania mam i o w sumie tyle:) wszystko jest superansio
    Ona możesz nospe brać bez problemu i paracetamol na bol w ciąży !
    Dokładnie w spodziewanym terminie @ możesz bóle odczuwać do któregoś miesiąca ciąży nawet. Ja jestem z Łodzi ale mieszkam w Anglii: )
    Co do siemia lnianego to ja pilam i mnie pomagał , lubię i glutka z niego zrobionego i wodę pić: )

Paulette, panipasztetowa, Heathera, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj Zakręcona jak czytałam Twój wpis to i łezka się kręciła w oku i na serduszku cieplej się robiło :* dobrze kochana, że wszystko w porządku jest i z Tobą i z dzidziusiem :) Rośnijcie dalej zdrowo <3

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękujemy krolewno :*:*

Paulette lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    <3

jejku, ale mam dziś lenia . ostatnio jakoś tak więcej energii w sobie miałam. a teraz znowu czas lenia przychodzi...

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czasami takie dni się zdarzają , Ja dziś padnieta jestem po tym tripie trzy kilometrowym , najadlam się rosołu teraz i odpoczywam z brzuchem pełnym zupy a mały chyba w niej pływa haha
    Muszę zaraz zebrać się do faszerowania papryczek a siły nie mam , plecy i nogi odpadaja

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no trochę przeszłaś a jeszcze w takim stanie jak teraz to jest większy wysiłek. Ba jak mamusia pyszną zupkę zjadła to mały się teraz cieszy :P A czym faszerujesz papryke? i ogólnie jak ją kroisz na pół czy jak ??

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mały lubi rosolek hehe albo szaleje znów gryzac sobie stopy hahahaha lobuziak . :)
    Wiesz co Ja ta gore " kapelusik maleńki odkrawam , wygrzebuje nasiona przemywam środek i wczesniej podsmazone mięso mielone wymieszane z ryżem ugotowanym oczywiście przyprawione według smaku:) wkladam w papryczke po same brzegi i do piecyka na 180 stopni na jakieś 20 minut a później sprawadzam czy zrobiona papryczka i wsio:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmm musi być bardzo smaczna :) nigdy nie jadłam. chyba sobie zapiszę gdzieś, żebym nie zapomniała i któregoś razu zrobie :)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrób zrób , jeżeli lubisz takie składniki to na pewno będzie Ci smakowalo:)
    Pamietaj żeby tylko faszerowac czerwone papryki bo one są slodkawe a żółte i zielone po upieczemiu gorzkawe

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tam większość lubię więc nie ma problemu :D no tak zresztą mi i tak najbardziej czerwona smakuje, ale dobrze wiedzieć bo mogłabym kupić różne, żeby kolorowo było :D dzia za rady :)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoczi :)
    No czerwona smaczniejsza , tzn jak chc3sz spróbuj na" kolorowo" ale one gorzknieja jak dla mnie takze tylko czerwona robię:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie kochana. zrobię tylko czerwoną :)

co tu taka cisza dziś :D tylko my piszemy ;)

• Asmee Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja cały dzień leniuchuję.. na chwilę wyszłam z domu do sklepu.. czuję się tak zmęczona ;/ Generalnie czuję się dziś jakoś dziwnie.. i mam wrażenie, że znów sobie niepotrzebnie wkręcam objawy.

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee wiem że nie jest łatwo ale się nie nakręcaj :) Później jest tylko rozczarowanie...

Gabrysia 5.02.2016 ❤
‹‹ 307 308 309 310 311 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ