X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • ona. Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mnie dziś brzuch na @ boli :(

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona ja też tak często mam :) Weź sobie no-spę jak masz :P

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • ona. Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczka wrote:
    Ona ja też tak często mam :) Weź sobie no-spę jak masz :P
    mam, mam, a można brać bez obaw no-spę?
    Ja to przewrażliwiona jestem na leki i nie wiem co można, a co nie jeszcze.

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możesz wziąć ja też biorę jak mnie boli

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • ona. Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie wzięłam, bo boli fest dziś.. :(

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przy terminie spodziewanej miesiączki możesz odczuwać bóle miesiączkowe

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem i Ja ! Zrobilismy sobie spacer chyba ze trzy kilosy w jedna przeszlam , nogi w dupe mi wchodzą , kluseczki do rosolku gotuje i odpoczywam chwile a potem zabieram się za faszerowanie papryki:)A wiec:) maluszek super , rozwija się super:) wazy 693 gramy;) 11 sierpnia kolejne USG ...
    Babka trochę na odpierdol się robiła usg ale cóż , dwie fotki mamy ale mega niewyraźne ... Mały jest od poczatku ciąży ułożony w poprzek i będą oceniać przekrecanie jego bo jak się nie przekreci to cc ale ma jeszcze chwile wiec kazała się nie martwić:)
    Wgle tak się wyginal ze stopy przy buzi miał hehe chyba stopę gryzl haha , wody płodowe dobrze w normie , mówiłam o śluzie , zbadali mocz czy z nim wody nie ubywaja ale nie , powiedzieli ze gdyby mi zaczęło cos cieknac to mam się zgłosić wiec jest ok ! Bol brzucha przy chodzeniu to mały musi na nerw naciskać przy dłuższych spacerach bo noga dretwieje ale kazała brać parę dni 2x1 paracetamol na to . Moja mała grzybica sama zniknęła bez leków , rumianek chyba pomógł:)
    Mały kopal panią jak USG robiła , chyba mu się nie podobało haha . Plamy na rekach i nogach co kiedyś wam mówiłam to podobno pigment w ciąży normalny zwe tak się robi ale jakoś w to malo im uwierzylam ... Skierowanie na tarczycę na za tydzień na badania mam i o w sumie tyle:) wszystko jest superansio
    Ona możesz nospe brać bez problemu i paracetamol na bol w ciąży !
    Dokładnie w spodziewanym terminie @ możesz bóle odczuwać do któregoś miesiąca ciąży nawet. Ja jestem z Łodzi ale mieszkam w Anglii: )
    Co do siemia lnianego to ja pilam i mnie pomagał , lubię i glutka z niego zrobionego i wodę pić: )

nick nieaktualny, panipasztetowa, Heathera, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj Zakręcona jak czytałam Twój wpis to i łezka się kręciła w oku i na serduszku cieplej się robiło :* dobrze kochana, że wszystko w porządku jest i z Tobą i z dzidziusiem :) Rośnijcie dalej zdrowo <3

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękujemy krolewno :*:*

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    <3

jejku, ale mam dziś lenia . ostatnio jakoś tak więcej energii w sobie miałam. a teraz znowu czas lenia przychodzi...

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czasami takie dni się zdarzają , Ja dziś padnieta jestem po tym tripie trzy kilometrowym , najadlam się rosołu teraz i odpoczywam z brzuchem pełnym zupy a mały chyba w niej pływa haha
    Muszę zaraz zebrać się do faszerowania papryczek a siły nie mam , plecy i nogi odpadaja

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no trochę przeszłaś a jeszcze w takim stanie jak teraz to jest większy wysiłek. Ba jak mamusia pyszną zupkę zjadła to mały się teraz cieszy :P A czym faszerujesz papryke? i ogólnie jak ją kroisz na pół czy jak ??

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mały lubi rosolek hehe albo szaleje znów gryzac sobie stopy hahahaha lobuziak . :)
    Wiesz co Ja ta gore " kapelusik maleńki odkrawam , wygrzebuje nasiona przemywam środek i wczesniej podsmazone mięso mielone wymieszane z ryżem ugotowanym oczywiście przyprawione według smaku:) wkladam w papryczke po same brzegi i do piecyka na 180 stopni na jakieś 20 minut a później sprawadzam czy zrobiona papryczka i wsio:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmm musi być bardzo smaczna :) nigdy nie jadłam. chyba sobie zapiszę gdzieś, żebym nie zapomniała i któregoś razu zrobie :)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrób zrób , jeżeli lubisz takie składniki to na pewno będzie Ci smakowalo:)
    Pamietaj żeby tylko faszerowac czerwone papryki bo one są slodkawe a żółte i zielone po upieczemiu gorzkawe

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tam większość lubię więc nie ma problemu :D no tak zresztą mi i tak najbardziej czerwona smakuje, ale dobrze wiedzieć bo mogłabym kupić różne, żeby kolorowo było :D dzia za rady :)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoczi :)
    No czerwona smaczniejsza , tzn jak chc3sz spróbuj na" kolorowo" ale one gorzknieja jak dla mnie takze tylko czerwona robię:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie kochana. zrobię tylko czerwoną :)

co tu taka cisza dziś :D tylko my piszemy ;)

• Asmee Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja cały dzień leniuchuję.. na chwilę wyszłam z domu do sklepu.. czuję się tak zmęczona ;/ Generalnie czuję się dziś jakoś dziwnie.. i mam wrażenie, że znów sobie niepotrzebnie wkręcam objawy.

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee wiem że nie jest łatwo ale się nie nakręcaj :) Później jest tylko rozczarowanie...

Gabrysia 5.02.2016 ❤
‹‹ 307 308 309 310 311 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ