Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Asmee Ty masz dopiero 5 dni po owulce o ile ona wgle była juz bo dziwne , ze tak mega wcześnie ... Jakiej długości masz cykle ?
Wiec gdyby nawet była w 8 dc to żadne objawy nie maja prawa Ci wyjść teraz !!!
Nie wkrecaj sobie nic tylko odpocznij kochana:) -
nick nieaktualnyDokładnie Asmee wiem, że jest ciężko, ale jakoś musisz przejść przez to. No i obserwuj się czy na pewno była teraz owulka bo żeby później się nie okazało że jednak miałam w innym czasie i nie było
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 19:26
-
Mordeczka wrote:Przy terminie spodziewanej miesiączki możesz odczuwać bóle miesiączkowe
Wtedy też mnie bolał, ale potem przeszło i dziś ni z gruchy ni z pietruchy tak mnie zaczęło boleć, ale na szczęście po no-spie trochę przeszło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 19:33
-
U mnie cykle krótkie i z tego co zauważyłam, każdy kolejny jest krótszy o 1-2 dni. Lekarz potwierdził mi owu, więc faktycznie przypada na 8dc. Pytałam o ten spadek i padło 'podejrzenie', że może być to związane z implantacją.. a z objawów jestem pewna jednego - rwącego bólu lewego jajnika.. normalnie mnie ścina z nóg chwilami ;/ no i ta ilość białego kremowego śluzu mnie bardzo dziwi, nie miałam tak jeszcze nigdy.
-
nick nieaktualny
-
Kurcze, tu dziewczyny tak o jedzeniu mówiły, a mnie ssie dziś cały dzień. Nie wiem, od wczoraj mnie taki głód jakiś dopadł. Może to po owu?
W dodatku sutki mam tak wrażliwe, że się nawet dotchnąć nie mogę. ;(
Mój M. już świruje i mówi: 'tego nie jedz, bo Ci zaszkodzi, tego nie pij bo zaszkodzi'
Bardziej się chyba nakręcił tym razem niż ja.Pierwszy raz tak go chyba wzięło.
Miejmy nadzieje, że wykracze.
A ja teraz wzięłam się za prasowanie, bo już niezła sterta Nam się zrobiła.Udało się!
-
ZakręconaOna wrote:No mały lubi rosolek hehe albo szaleje znów gryzac sobie stopy hahahaha lobuziak .
Wiesz co Ja ta gore " kapelusik maleńki odkrawam , wygrzebuje nasiona przemywam środek i wczesniej podsmazone mięso mielone wymieszane z ryżem ugotowanym oczywiście przyprawione według smaku:) wkladam w papryczke po same brzegi i do piecyka na 180 stopni na jakieś 20 minut a później sprawadzam czy zrobiona papryczka i wsio:)Ale niestety Mój nie lubi papryki a tak tylko dla siebie nie chce mi się robić i teraz nie robię...
A jeszcze mam pytanie czy w czasie starań odstawiłyście alkohol ? Ja tam za dużo nie piję, wódki to w ogóle nie lubię, ale tak np do grilla piwko lubię wypić i się zastanawiam czy powinnam teraz całkowicie zrezygnować z tego czy dopiero gdy zajdę w ciążę ? -
Asmee wrote:U mnie cykle krótkie i z tego co zauważyłam, każdy kolejny jest krótszy o 1-2 dni. Lekarz potwierdził mi owu, więc faktycznie przypada na 8dc. Pytałam o ten spadek i padło 'podejrzenie', że może być to związane z implantacją.. a z objawów jestem pewna jednego - rwącego bólu lewego jajnika.. normalnie mnie ścina z nóg chwilami ;/ no i ta ilość białego kremowego śluzu mnie bardzo dziwi, nie miałam tak jeszcze nigdy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 20:46
-
Heathera wrote:Ja też tak samo robię, pyszna jest
Ale niestety Mój nie lubi papryki a tak tylko dla siebie nie chce mi się robić i teraz nie robię...
A jeszcze mam pytanie czy w czasie starań odstawiłyście alkohol ? Ja tam za dużo nie piję, wódki to w ogóle nie lubię, ale tak np do grilla piwko lubię wypić i się zastanawiam czy powinnam teraz całkowicie zrezygnować z tego czy dopiero gdy zajdę w ciążę ? -
ZakręconaOna wrote:Laska nie rezygnuj z niczego , dziecko i tak w pierwszych 4 tyg ciąży nie otrzymuje od ciebie nic ! Później dopiero zaczyna wszystko się tworzyć i wtedy dopiero jak zajdziesz i potwierdzi ci to test to rezygnuj z uzywek
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Paulette a dziekuje bardzo u mnie wszystko ok,samopoczucie superowe ,apetyt chyba juz zaczyna dopisywać ,gości mam nadal
u mnie upały upały i jeszcze raz upały jeżdżą nad jezioro badz basen
jutro idę do rodzinnego po skierowanie na badania które dała mi ginekolog abym zrobiła i w czwartek pójdę wszystko porobić
Zakręcona cieszę sie ogromnie ze wszystko u Was ok -
Paulette wrote:Ona. niektóre dziewczyny piszą, że to normalne więc może nie masz się czym stresować
lepiej myśl pozytywnie i odpoczywaj
Na szczęście w poniedziałek idę już do lekarza to zapytam o te bóle i mam nadzieję, że do tego czasu wszystko będzie ok..