Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycześć dziewczyny
ja dosłownie na chwilę tylko się przywitać i przeprosić za swoją nieobecność. Właśnie wróciłam od fryzjera, a za niedługo jadę ciocię zawieźć do lekarza, bo mnie prosiła, a wieczorem jadę na kabaret. Postaram się jeszcze wieczorkiem wpaść zobaczyć co u Was, ale nie obiecuję ...
A u mnie dziś znowu jakoś tak śluzowo bardzo i jak siedziałam u fryzjera i rano bolał mnie brzuch tak jakbym zaraz @ miała dostać... Trądzik jeszcze większy niż wczoraji jak tu się facetowi podobać
Miłego dnia -
Pasztetowa ale to za wcześnie , plik HCG trzyma się po zastrzyku do 14 dni stad podają ze w 15 dpo można będzie najbardziej wiarygodny a od 10 juz może zejść ale nie musi . A co do czekania to łatwo się nie mówi bo sama przeszlam tysiące razy przez to a lepiej później niż za wcześnie
Bleeeeeeeee kurze łapy o matko ! :o: p -
Heathera wrote:Ja mam takie fazy, że już mi się śniło nawet że byłam w ciąży w jakimś 8/9 miesiącu już duży brzuszek miałam i dzieciaczek strasznie kopał a tak realnie czułam to w śnie że jak się obudziłam to się za brzuch złapałam i niestety płaski ;p
-
ZakręconaOna wrote:Pasztetowa ale to za wcześnie , plik HCG trzyma się po zastrzyku do 14 dni stad podają ze w 15 dpo można będzie najbardziej wiarygodny a od 10 juz może zejść ale nie musi . A co do czekania to łatwo się nie mówi bo sama przeszlam tysiące razy przez to a lepiej później niż za wcześnie
Bleeeeeeeee kurze łapy o matko ! :o: p
Dobra Szefowo, spróbuję się powstrzymać.A kurze łapy faktycznie fuj.
Udało się!
-
ZakręconaOna wrote:To juz dostalam po ostatnich zakazach mówisz miano szefowej: D haha
Tak jest!Jak na razie wszystkie rozkazy odfajkowane.
Nie wiem tylko czy w tym wytrwam. :d
Landrynaczka wrote:Ja tapeta i jazda hahahahUdało się!
-
Dziewczyny a czy w robicie dodatkowe badanie na sprawdzenie czy dziecko nie ma downa?tytaj ginekolog poleciła mi jakis test i pobranie krwi i oni pozniej to jakos sprawdzają i to kosztuje 170€ dzisiaj będąc u rodzinnego po skierowanie na badania zaczął sie śmiać mowi ze ginekolog mam dobra ale wydam u niej worek pieniędzy i teraz juz sama nie wiem czy robic to badanie czy nie .Rodzinny powiedział ze to niepotrzebne badanie jest .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 12:59
-
Biedroneczko bron boże nie rob !
Każdemu próbują te Pappa wcisnąć a nie mą potrzeby , w 11-13 tyg ( skończonym) ciąży robi się USG genetyczne przeziernosci karkowej i tam jest sprawdzane NT i gdyby było cos nie tak to później sla cie na krew albo aminopunkcje ale nie wolno zakładać najgorszego .
Także nigdzie nie idz, to wyciąganie kasy i stresowanie ciężarnej bo z krwi ci mówią np ze jest 1 :20 (jedna szansa na 20 ze dziecko będzie miało Downa) to statystyki a nie określenie i każdej z nas wyjdzie jakieś zagrozenie bo ono zawsze jest ale jak masz NT dobre to jest wszystko ok:)Biedroneczka29 lubi tę wiadomość