Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczka29 wrote:Zakręcona dziękuje mój Doktorze
siostra tez mi mówiła ze mam nie isc bo to naciąganie i przy usg mi to sprawdza,musialm poznać jeszcze Wasza opinie
bo ja juz byłam gotów iść
Zakręcona to jest normalnie ekspert.Wszystkim o wszystkim.
Haha.
Landryneczka, Heathera lubią tę wiadomość
Udało się!
-
Biedroneczka29 wrote:Dziewczyny a czy w robicie dodatkowe badanie na sprawdzenie czy dziecko nie ma downa?tytaj ginekolog poleciła mi jakis test i pobranie krwi i oni pozniej to jakos sprawdzają i to kosztuje 170€ dzisiaj będąc u rodzinnego po skierowanie na badania zaczął sie śmiać mowi ze ginekolog mam dobra ale wydam u niej worek pieniędzy i teraz juz sama nie wiem czy robic to badanie czy nie .Rodzinny powiedział ze to niepotrzebne badanie jest .
-
Biedroneczka29 wrote:Zakręcona dziękuje mój Doktorze
siostra tez mi mówiła ze mam nie isc bo to naciąganie i przy usg mi to sprawdza,musialm poznać jeszcze Wasza opinie
bo ja juz byłam gotów iść
-
JestemMarzycielka wrote:Haha nie skąd ze!
Zakręcona
-
ZakręconaOna wrote:EJ A to jakieś nabijanie się ? :>
Kochana, żadne nabijanie się.Jedynie żarcik, ale w dobrym sensie, bo naprawdę sporo Nam pomagasz. Przynajmniej mi jest lepiej, po Twoich poradach.
Więc naprawdę nie odbieraj tego jako nabijanie się.
Masz spore doświadczenie i naprawdę doceniam Twoje porady.
:*Heathera lubi tę wiadomość
Udało się!
-
ZakręconaOna wrote:Mhm ... Niby odbieram to tak na w pol bo chce Wam pomoc bo znam się na wielu sprawach , dwa lata starań i teraz 7 miesięcy ciazy prawie czegoś mnie nauczyły a widzę ze chyba jednak ciut nasmiewacie się ... Ale mniejsza no:) olewam , przecież nie muszę pomagać
A co ty kochana! Mnie Twoje rady sprowadziły na ziemię już nie raz. Czasem były nie po mojej myśli, ale za każdym razem miałaś racjęWłaśnie takie osoby są tutaj potrzebne, żeby 'młodym (strażem)' staraczkom psycha nie siadła od emocji i oczekiwania..
Heathera lubi tę wiadomość
-
Asmee wrote:A co ty kochana! Mnie Twoje rady sprowadziły na ziemię już nie raz. Czasem były nie po mojej myśli, ale za każdym razem miałaś rację
Właśnie takie osoby są tutaj potrzebne, żeby 'młodym (strażem)' staraczkom psycha nie siadła od emocji i oczekiwania..
Kurcze, no właśnie! Moje słowa miały zabrzmieć żartobliwie, nparawdę.. Teraz aż mi źle, że ZakręconaOna tak to odebrała..
Edit.
Kurde, chyba powinnam zamknąć dziób, bo zawsze coś głupiego palnę i wtedy dziwne rzeczy z tego wychodzą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 14:12
Udało się!
-
Biedroneczka29 wrote:Zakręcona tutaj te badanie kosztuje 170€ i jakby cos było nie tak to wtedy sie robi kolejne badanie za 500€
A ja czekam na męża i jedziemy na basen sie pokapaczazdroszcze poszłabym na basen , wieki nie byłam