Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:A maz ? On zdrowy jest ? Ty mialas wszystkie hormony badane , cykle monitorowane cos ? Bo wybacz rybka ale ja mam mega skleroze w ciąży
Tak, ja już przed staraniami najpierw badania porobiłam. Wszystko ok, monitorowane. Mężu też zdrów jak ryba. Jedyny problem u nas był z chęciami, ale wróciliśmy do normy. Nic, tylko się starać
-
ZakręconaOna wrote:Sylwia Ja swój zjadlam , chętnie przyjdę do kogoś hahaha
Przygarnie ktoś groszka a raczej dwa ?
Asmee jejku , panipasztetowa tak Milo to brzmi ale zobaczycie jak nie daj boże się nie uda jak będziecie zawiedzeni po takim czymś: (
Możesz przyjść hahatylko jeszcze nic nie wymysliłam
-
Mam ochotę na ... Pomidorowke !
Asmee to jak zdrowi jesteście to kochana rozpocząć starania na fula i działaća jak nie będzie się udawac to pomysł o hsg bo to ze są owulację nie znaczy ze drozne wszystko ale mam nadzieje ze nie potrzeba będzie:)
-
ZakręconaOna wrote:Mam ochotę na ... Pomidorowke !
Asmee to jak zdrowi jesteście to kochana rozpocząć starania na fula i działaća jak nie będzie się udawac to pomysł o hsg bo to ze są owulację nie znaczy ze drozne wszystko ale mam nadzieje ze nie potrzeba będzie:)
Oooo.Pomidorowa. Mniam.
My dzisiaj na obiadek mamy hamburgery domowej roboty.
Udało się!
-
panipasztetowa wrote:Oooo.
Pomidorowa. Mniam.
My dzisiaj na obiadek mamy hamburgery domowej roboty.
o mniam hamburgery domowej roboty ale mi smaka zrobiłas
ja uciekam dziewczyny musze ten obiad wkoncu zrobic bo juz troche póżnoWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 15:25
panipasztetowa lubi tę wiadomość
-
Landryneczka wrote:Sobota? Bo w piątek biorę ostatnią tabl. duphastonu i w sobotę pasowałoby żebym zrobiła test czy brać czy nie. Chyba, że u ciebie będzie za wcześnie ale my jakoś chyba tak samo ovu miałyśmy
Ok, to umówione jesteśmy na sobotę przyszłą.Udało się!
-
ZakręconaOna wrote:Mam ochotę na ... Pomidorowke !
Dokładnie taki mamy zamiar. Już w tym cyklu miało być 3,2,1 dni przed owu, ale że znów cykl się skrócił to wyszło tylko 1 dzień przed owu i dzień poNo nic, oby ten raz zaowocował.
-
Ja dzisiaj zadzwoniłam i powiedziałam ze nie przyjdę. Mam to w dupie.. Leżę w betach wstaje po jeść tylko. Regeneruje sie. Pies mnie błaga wzrokiem o spacer a nie wypuszczanie do ogrodu. A ja mam takiego jakiegoś dola. I zjadłabym cos ale sama nie wiem co. Maruda jestem dzisiaj.. Strasznie chce mi sie spać.
Właśnie! Jakieś fajne komedie? Tylko nie polskie -
JestemMarzycielka wrote:Ja dzisiaj zadzwoniłam i powiedziałam ze nie przyjdę. Mam to w dupie.. Leżę w betach wstaje po jeść tylko. Regeneruje sie. Pies mnie błaga wzrokiem o spacer a nie wypuszczanie do ogrodu. A ja mam takiego jakiegoś dola. I zjadłabym cos ale sama nie wiem co. Maruda jestem dzisiaj.. Strasznie chce mi sie spać.
Właśnie! Jakieś fajne komedie? Tylko nie polskie
A czemu masz takiego dola i gdzie zadzwonilas ? Do pracy ?