X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uda się na pewno kochana:) tylko trzeba czasu na to wszystko , każda ma swój czas tak zaczęłam i Ja postępować i się udało serio:)

panipasztetowa lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    A maz ? On zdrowy jest ? Ty mialas wszystkie hormony badane , cykle monitorowane cos ? Bo wybacz rybka ale ja mam mega skleroze w ciąży

Tak, ja już przed staraniami najpierw badania porobiłam. Wszystko ok, monitorowane. Mężu też zdrów jak ryba. Jedyny problem u nas był z chęciami, ale wróciliśmy do normy. Nic, tylko się starać <3

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • sylwia14120 Znajoma

Wysłany: 15 lipca 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Sylwia Ja swój zjadlam , chętnie przyjdę do kogoś hahaha
    Przygarnie ktoś groszka a raczej dwa ? :D
    Asmee jejku , panipasztetowa tak Milo to brzmi ale zobaczycie jak nie daj boże się nie uda jak będziecie zawiedzeni po takim czymś: (

Możesz przyjść haha :D tylko jeszcze nic nie wymysliłam :D

• panipasztetowa Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, ten mój wykres to jest udany. :D Od połowy cyklu temperatura mierzona. :D Haha. :D

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam ochotę na ... Pomidorowke ! :P
    Asmee to jak zdrowi jesteście to kochana rozpocząć starania na fula i działać:) a jak nie będzie się udawac to pomysł o hsg bo to ze są owulację nie znaczy ze drozne wszystko ale mam nadzieje ze nie potrzeba będzie:)

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 15 lipca 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Asmee to jak zdrowi jesteście to kochana rozpocząć starania na fula i działać:) a jak nie będzie się udawac to pomysł o hsg bo to ze są owulację nie znaczy ze drozne wszystko ale mam nadzieje ze nie potrzeba będzie:)

Oooo. :D Pomidorowa. Mniam. :D My dzisiaj na obiadek mamy hamburgery domowej roboty. :D

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Ja robię pomidorowke dodatkowo w domu! :D znalazłam makaron , koncentrat i robię mam resztkę rosołu:) mniaaaaam .
    Pasztetowa jak od polowy cyklu ? Nie mierzylas od poczatku . ?

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 15 lipca 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie. :D Ale teraz będę bardziej sumienna. :D Od czasu jak zaczełam mierzyć to dodaje właśnie temperature. :D W następnym miesiącu będę mierzyć porządnie. :)

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • sylwia14120 Znajoma

Wysłany: 15 lipca 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipasztetowa wrote:
    Oooo. :D Pomidorowa. Mniam. :D My dzisiaj na obiadek mamy hamburgery domowej roboty. :D

o mniam hamburgery domowej roboty ale mi smaka zrobiłas :D
    ja uciekam dziewczyny musze ten obiad wkoncu zrobic bo juz troche póżno :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 15:25

Wysłany: 15 lipca 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    Sobota? Bo w piątek biorę ostatnią tabl. duphastonu i w sobotę pasowałoby żebym zrobiła test czy brać czy nie. Chyba, że u ciebie będzie za wcześnie ale my jakoś chyba tak samo ovu miałyśmy :)

Ok, to umówione jesteśmy na sobotę przyszłą. :)

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to lec Sylwia :)
    Panipasztetowa no to co Ty ! Masz sumiennie się mierzyć :D bo takto w tym cyklu malo miarodajna jest:)

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 15 lipca 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od następnego się poprawię, o ile będzie taka potrzeba, bo liczę, ze jednak nie. :D

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipasztetowa wrote:
    Od następnego się poprawię, o ile będzie taka potrzeba, bo liczę, ze jednak nie. :D
    Tez na to licze :) !

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:

Dokładnie taki mamy zamiar. Już w tym cyklu miało być 3,2,1 dni przed owu, ale że znów cykl się skrócił to wyszło tylko 1 dzień przed owu i dzień po :) No nic, oby ten raz zaowocował.

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepiej to kochać się 2,1 dni przed i w owulację jak pyknie i wsio:) chociaż bezpiecznie z dzień po tez jeden bo gdyby się przesunęła np.

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dobrze no , oby zaowocowało ważne ze jest ten dzień przed :)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • JestemMarzycielka Ekspertka

Wysłany: 15 lipca 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj zadzwoniłam i powiedziałam ze nie przyjdę. Mam to w dupie.. Leżę w betach wstaje po jeść tylko. Regeneruje sie. Pies mnie błaga wzrokiem o spacer a nie wypuszczanie do ogrodu. A ja mam takiego jakiegoś dola. I zjadłabym cos ale sama nie wiem co. Maruda jestem dzisiaj.. Strasznie chce mi sie spać.

Właśnie! Jakieś fajne komedie? Tylko nie polskie :D

i81xxzdvdk9o3z3n.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I co zrobiła zakręcona ? Pomidorowke i wcisnelam , miskę nie pełną hahaha a teraz pekam ! :o

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JestemMarzycielka wrote:
    Ja dzisiaj zadzwoniłam i powiedziałam ze nie przyjdę. Mam to w dupie.. Leżę w betach wstaje po jeść tylko. Regeneruje sie. Pies mnie błaga wzrokiem o spacer a nie wypuszczanie do ogrodu. A ja mam takiego jakiegoś dola. I zjadłabym cos ale sama nie wiem co. Maruda jestem dzisiaj.. Strasznie chce mi sie spać.

Właśnie! Jakieś fajne komedie? Tylko nie polskie :D
    Dziś kochana zajebisty film leci na Polsacie o 20:35 na polski czas " skok na kasę " mam zamiar oglądać , nie do końca komedia ale dobry film ! :D
    A czemu masz takiego dola i gdzie zadzwonilas ? Do pracy ?

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • JestemMarzycielka Ekspertka

Wysłany: 15 lipca 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    I co zrobiła zakręcona ? Pomidorowke i wcisnelam , miskę nie pełną hahaha a teraz pekam ! :o
    Skąd ja to znam :D

i81xxzdvdk9o3z3n.png
‹‹ 313 314 315 316 317 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ