Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:Kochana do szpitala Cie przyjmą z każdymi badaniami z pl byle byś je miała:)
Ale dopytaj pewnie ze tak:)
Ale właśnie dopytam i będę spokojna
Chyba muszę iść z kartka i listą żeby o niczym nie zapomnieć -
Landryneczka wrote:Laseczki ile macie lat?
Bo zakręcona to wiem, że rok starsza ode mnie a reszta?
Szkoda, że nie ma na pierwszej stronie listy
Marzycielka ja oglądam na polsat2z tym, że jak wspominałam mam już dziecko i rodziłam je mając niecałe 20 lat
A z komedii polecam: Rodzinne rewolucje, sextaśma, kokowaah (tata do pary 1 i 2), I kto to mówi, Wybacz ale będę ci mówiła skarbie i druga czesc: wybaczale chcę sie z Tobą ożenić, nowożeńcy, łatwa dziewczyna, life as we know it, gry małżeńskie, dziś 13 jutro 30, 50 pierwszych randek -
Heathera wrote:O staraniach to ja nic nie wiem, ale jakbyście miały jakieś pytania o ciąży albo o dzieciach to mogę jakoś pomóc
A do was pewnie jeszcze nie raz będę mieć pytanie o starania bo szczerze to ja się średnio znam na tych wszystkich cyklachHeathera lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Ona weź weź
Heathera ales się rozpisała z filamami może jakiś zarzuce na weekend z D jak ma wolne. " I kto to mówi" uwielbiam , stare ale jare hehe
To młoda czika z Ciebie tak samo:) -
Heathera wrote:Lubie oglądać filmy zwłaszcza komedie więc trochę ich mam w swojej kolekcji
Ale dziś mowie , mam wieczór z filmem "skok na bank"podziwiam te babeczki w filmie mega zrobiony heheh
Heathera lubi tę wiadomość
-
Heathera wrote:A czy może miałyście do czynienia z komentarzami że za szybko chcecie mieć dziecko, że jesteście za młode?
Heathera, JestemMarzycielka lubią tę wiadomość