X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Ale do pracy czy ogólnie dla was sniadanko ? :)
    Marzycielka no mmmmniam
    Dla nas żeby razem rano zjeść w domu bo teraz jak ja nie pracuje to robię mu tylko kanapki do pracy i idę dalej spać :P

dxomzbmhbfmviozz.png f2wlkqi151hokkn6.png 4b9ay2xy5p782exz.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie najgorsze są te stare babki co po ulicach chodzą bo zawsze się tak dziwnie gapią jak idę z synkiem, bo ja jak jeszcze umalowana to może na 18 lat wyglądam a jak nie umalowana to w ogóle na 16 :P
    W sumie teraz myślę, że też mogą gadać że kolejne dziecko chociaż tacy młodzi jesteśmy

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera wrote:
    Dla nas żeby razem rano zjeść w domu bo teraz jak ja nie pracuje to robię mu tylko kanapki do pracy i idę dalej spać :P
    Mmmmmmhm:)
    To zrób jajeczniczke dobra na maselku ze szczypioreczkiem , chlebek , maselko , pomidorek , ogoreczek , szyneczka:) plus kakao np. :) lub dobra kawka z mleczkiem , Ja kocham takie śniadania

Heathera lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera wrote:
    Dla mnie najgorsze są te stare babki co po ulicach chodzą bo zawsze się tak dziwnie gapią jak idę z synkiem, bo ja jak jeszcze umalowana to może na 18 lat wyglądam a jak nie umalowana to w ogóle na 16 :P
    W sumie teraz myślę, że też mogą gadać że kolejne dziecko chociaż tacy młodzi jesteśmy
    Teraz pewnie będą dyskutować za dużo , ze młodo urodzilas jedno i nadal młoda jesteś a juz za drugie się bierzesz: D Olej totalnie .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera wrote:
    A tak z ciekawości spytam ile mają lat Wasi partnerzy ?
    Między nami jest 6 lat różnicy, czyli ma 28 :)

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na mnie ludzie ostatnio się patrzyli jak szlam po ulicy aż mój D powiedział " co oni się tak patrzą , pierwszy raz widza kobietę w ciąży" ?
    Ale mam to gdzieś , Ja to wyglądam na starsza niż mój wiek

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Teraz pewnie będą dyskutować za dużo , ze młodo urodzilas jedno i nadal młoda jesteś a juz za drugie się bierzesz: D Olej totalnie .
    Nooo dokładnie pewnie tak będzie, ale olać to. Tylko jeszcze trochę się boję co na to powie teściowa...z pierwszym dzieckiem to była wpadka i na początku (pierwszego dnia) byli trochę źli ale z czasem wszystko było ok a teraz jest najukochańszy wnuczek. Z kolei teraz wszystko jest planowane i nie wiem czy nie powie, że to za wcześnie...mój dobrze zarabia i sobie radzimy z kolei ja raz mam pracę, raz nie mam bo w takim małym miasteczku jak moje ciężko jest. Do tego zrobiłam teraz licencjat i miałam iśc na magisterkę ale stwierdziłam, że wolę po urodzeniu dziecka bo musiałabym dojeżdżać ok 130 km do Białegostoku a w ciąży to nie zafajnie, a za rok może otworzą magisterkę w miejscowości obok gdzie robiłam licencjat...

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Ci tak , jak stać Was i czujecie się gotowi to nie patrz na zdanie Teściowej:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak będzie miała gadac to pogadac i przestanie:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Powiem Ci tak , jak stać Was i czujecie się gotowi to nie patrz na zdanie Teściowej:)
    hehe nie no to już postanowione :) Ja bardzo chcę, mój też się zgodził i tylko czekamy
    aż @ się skończy i do dzieła :P Tylko mam po prostu nadzieję, że nic nie będzie gadane.

Ile Wy kochane w ogóle planujecie mieć dzieci ?

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym chciała trójkę jak Bozia da a na pewno dwójkę:) bo mój D chce bardzo dwójkę .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najważniejsze ze chociaż jedno będę miała ! <3
    Bozia dala mi jednego maluszka i jak więcej nie będę mogła mieć to ciężko będzie ale trudno najważniejsze ze chociaż jedno będzie:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Ja bym chciała trójkę jak Bozia da a na pewno dwójkę:) bo mój D chce bardzo dwójkę .
    To tak samo jak ja, tez marzy mi się trójka i dla moje też ale zobaczymy jak to wyjdzie, dwójka to mus bo żadne z nas nie chce jedynaka :)

• JestemMarzycielka Ekspertka

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera wrote:
    A czy może miałyście do czynienia z komentarzami że za szybko chcecie mieć dziecko, że jesteście za młode?

Nasze życie nasza sprawa. Każdy sie czuje gotowy w innym etapie życia . ✌

Heathera, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

i81xxzdvdk9o3z3n.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Najważniejsze ze chociaż jedno będę miała ! <3
    Bozia dala mi jednego maluszka i jak więcej nie będę mogła mieć to ciężko będzie ale trudno najważniejsze ze chociaż jedno będzie:)
    Tak dokładnie już jeden maluch to jest SKARB najcenniejszy na świcie <3

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie:) ale nie powiem pragnę dwojeczki bardzo a nawet trojeczki

panipasztetowa lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • panipasztetowa Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera wrote:
    A czy może miałyście do czynienia z komentarzami że za szybko chcecie mieć dziecko, że jesteście za młode?

Ba.. Non stop to słyszę.. Dodatkowo jeszcze jak ktoś mi mówi - będzie dobrze, nie spiesz się, daj spokój - to szlag mnie jasny trafia..

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • panipasztetowa Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera wrote:
    hehe nie no to już postanowione :) Ja bardzo chcę, mój też się zgodził i tylko czekamy
    aż @ się skończy i do dzieła :P Tylko mam po prostu nadzieję, że nic nie będzie gadane.

Ile Wy kochane w ogóle planujecie mieć dzieci ?

Sama jestem jedynaczką.. Mój M też... Nie myśleliśmy jeszcze o ilości. :D Kiedyś chciałam zawsze jedno, ale teraz jak widzę, jak nie mam nawet do kogo pyska otworzyć, to chyba nie chciałabym tego mojemu dziecku zrobić.

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipasztetowa wrote:
    Ba.. Non stop to słyszę.. Dodatkowo jeszcze jak ktoś mi mówi - będzie dobrze, nie spiesz się, daj spokój - to szlag mnie jasny trafia..
    Mnie tez tak szlak trafiał , nie wiedza ze się nie udaje bo są problemy a dyskutują jakby posiadali wszystkie rozumy. Niestety tacy ludzie są a szczegolnie ci którzy problemów nie mieli

panipasztetowa, Heathera, JestemMarzycielka lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipasztetowa wrote:
    Sama jestem jedynaczką.. Mój M też... Nie myśleliśmy jeszcze o ilości. :D Kiedyś chciałam zawsze jedno, ale teraz jak widzę, jak nie mam nawet do kogo pyska otworzyć, to chyba nie chciałabym tego mojemu dziecku zrobić.
    No właśnie, powiem Ci , ze ja mam siostrę i nie wyobrazam sobie inaczej a Tym bardziej moje dziecko musi mieć rodzeństwo:) mój D ma brata i siostrę

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 316 317 318 319 320 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ