X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Ale do pracy czy ogólnie dla was sniadanko ? :)
    Marzycielka no mmmmniam
    Dla nas żeby razem rano zjeść w domu bo teraz jak ja nie pracuje to robię mu tylko kanapki do pracy i idę dalej spać :P

dxomzbmhbfmviozz.png f2wlkqi151hokkn6.png 4b9ay2xy5p782exz.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie najgorsze są te stare babki co po ulicach chodzą bo zawsze się tak dziwnie gapią jak idę z synkiem, bo ja jak jeszcze umalowana to może na 18 lat wyglądam a jak nie umalowana to w ogóle na 16 :P
    W sumie teraz myślę, że też mogą gadać że kolejne dziecko chociaż tacy młodzi jesteśmy

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera wrote:
    Dla nas żeby razem rano zjeść w domu bo teraz jak ja nie pracuje to robię mu tylko kanapki do pracy i idę dalej spać :P
    Mmmmmmhm:)
    To zrób jajeczniczke dobra na maselku ze szczypioreczkiem , chlebek , maselko , pomidorek , ogoreczek , szyneczka:) plus kakao np. :) lub dobra kawka z mleczkiem , Ja kocham takie śniadania

Heathera lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera wrote:
    Dla mnie najgorsze są te stare babki co po ulicach chodzą bo zawsze się tak dziwnie gapią jak idę z synkiem, bo ja jak jeszcze umalowana to może na 18 lat wyglądam a jak nie umalowana to w ogóle na 16 :P
    W sumie teraz myślę, że też mogą gadać że kolejne dziecko chociaż tacy młodzi jesteśmy
    Teraz pewnie będą dyskutować za dużo , ze młodo urodzilas jedno i nadal młoda jesteś a juz za drugie się bierzesz: D Olej totalnie .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera wrote:
    A tak z ciekawości spytam ile mają lat Wasi partnerzy ?
    Między nami jest 6 lat różnicy, czyli ma 28 :)

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na mnie ludzie ostatnio się patrzyli jak szlam po ulicy aż mój D powiedział " co oni się tak patrzą , pierwszy raz widza kobietę w ciąży" ?
    Ale mam to gdzieś , Ja to wyglądam na starsza niż mój wiek

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Teraz pewnie będą dyskutować za dużo , ze młodo urodzilas jedno i nadal młoda jesteś a juz za drugie się bierzesz: D Olej totalnie .
    Nooo dokładnie pewnie tak będzie, ale olać to. Tylko jeszcze trochę się boję co na to powie teściowa...z pierwszym dzieckiem to była wpadka i na początku (pierwszego dnia) byli trochę źli ale z czasem wszystko było ok a teraz jest najukochańszy wnuczek. Z kolei teraz wszystko jest planowane i nie wiem czy nie powie, że to za wcześnie...mój dobrze zarabia i sobie radzimy z kolei ja raz mam pracę, raz nie mam bo w takim małym miasteczku jak moje ciężko jest. Do tego zrobiłam teraz licencjat i miałam iśc na magisterkę ale stwierdziłam, że wolę po urodzeniu dziecka bo musiałabym dojeżdżać ok 130 km do Białegostoku a w ciąży to nie zafajnie, a za rok może otworzą magisterkę w miejscowości obok gdzie robiłam licencjat...

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Ci tak , jak stać Was i czujecie się gotowi to nie patrz na zdanie Teściowej:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak będzie miała gadac to pogadac i przestanie:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Powiem Ci tak , jak stać Was i czujecie się gotowi to nie patrz na zdanie Teściowej:)
    hehe nie no to już postanowione :) Ja bardzo chcę, mój też się zgodził i tylko czekamy
    aż @ się skończy i do dzieła :P Tylko mam po prostu nadzieję, że nic nie będzie gadane.

Ile Wy kochane w ogóle planujecie mieć dzieci ?

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym chciała trójkę jak Bozia da a na pewno dwójkę:) bo mój D chce bardzo dwójkę .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najważniejsze ze chociaż jedno będę miała ! <3
    Bozia dala mi jednego maluszka i jak więcej nie będę mogła mieć to ciężko będzie ale trudno najważniejsze ze chociaż jedno będzie:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Ja bym chciała trójkę jak Bozia da a na pewno dwójkę:) bo mój D chce bardzo dwójkę .
    To tak samo jak ja, tez marzy mi się trójka i dla moje też ale zobaczymy jak to wyjdzie, dwójka to mus bo żadne z nas nie chce jedynaka :)

• JestemMarzycielka Ekspertka

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera wrote:
    A czy może miałyście do czynienia z komentarzami że za szybko chcecie mieć dziecko, że jesteście za młode?

Nasze życie nasza sprawa. Każdy sie czuje gotowy w innym etapie życia . ✌

Heathera, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

i81xxzdvdk9o3z3n.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Najważniejsze ze chociaż jedno będę miała ! <3
    Bozia dala mi jednego maluszka i jak więcej nie będę mogła mieć to ciężko będzie ale trudno najważniejsze ze chociaż jedno będzie:)
    Tak dokładnie już jeden maluch to jest SKARB najcenniejszy na świcie <3

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie:) ale nie powiem pragnę dwojeczki bardzo a nawet trojeczki

panipasztetowa lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • panipasztetowa Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera wrote:
    A czy może miałyście do czynienia z komentarzami że za szybko chcecie mieć dziecko, że jesteście za młode?

Ba.. Non stop to słyszę.. Dodatkowo jeszcze jak ktoś mi mówi - będzie dobrze, nie spiesz się, daj spokój - to szlag mnie jasny trafia..

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • panipasztetowa Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera wrote:
    hehe nie no to już postanowione :) Ja bardzo chcę, mój też się zgodził i tylko czekamy
    aż @ się skończy i do dzieła :P Tylko mam po prostu nadzieję, że nic nie będzie gadane.

Ile Wy kochane w ogóle planujecie mieć dzieci ?

Sama jestem jedynaczką.. Mój M też... Nie myśleliśmy jeszcze o ilości. :D Kiedyś chciałam zawsze jedno, ale teraz jak widzę, jak nie mam nawet do kogo pyska otworzyć, to chyba nie chciałabym tego mojemu dziecku zrobić.

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipasztetowa wrote:
    Ba.. Non stop to słyszę.. Dodatkowo jeszcze jak ktoś mi mówi - będzie dobrze, nie spiesz się, daj spokój - to szlag mnie jasny trafia..
    Mnie tez tak szlak trafiał , nie wiedza ze się nie udaje bo są problemy a dyskutują jakby posiadali wszystkie rozumy. Niestety tacy ludzie są a szczegolnie ci którzy problemów nie mieli

panipasztetowa, Heathera, JestemMarzycielka lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipasztetowa wrote:
    Sama jestem jedynaczką.. Mój M też... Nie myśleliśmy jeszcze o ilości. :D Kiedyś chciałam zawsze jedno, ale teraz jak widzę, jak nie mam nawet do kogo pyska otworzyć, to chyba nie chciałabym tego mojemu dziecku zrobić.
    No właśnie, powiem Ci , ze ja mam siostrę i nie wyobrazam sobie inaczej a Tym bardziej moje dziecko musi mieć rodzeństwo:) mój D ma brata i siostrę

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 316 317 318 319 320 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ