Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dla mnie najgorsze są te stare babki co po ulicach chodzą bo zawsze się tak dziwnie gapią jak idę z synkiem, bo ja jak jeszcze umalowana to może na 18 lat wyglądam a jak nie umalowana to w ogóle na 16
W sumie teraz myślę, że też mogą gadać że kolejne dziecko chociaż tacy młodzi jesteśmy -
Heathera wrote:Dla nas żeby razem rano zjeść w domu bo teraz jak ja nie pracuje to robię mu tylko kanapki do pracy i idę dalej spać
To zrób jajeczniczke dobra na maselku ze szczypioreczkiem , chlebek , maselko , pomidorek , ogoreczek , szyneczka:) plus kakao np.lub dobra kawka z mleczkiem , Ja kocham takie śniadania
Heathera lubi tę wiadomość
-
Heathera wrote:Dla mnie najgorsze są te stare babki co po ulicach chodzą bo zawsze się tak dziwnie gapią jak idę z synkiem, bo ja jak jeszcze umalowana to może na 18 lat wyglądam a jak nie umalowana to w ogóle na 16
W sumie teraz myślę, że też mogą gadać że kolejne dziecko chociaż tacy młodzi jesteśmy
-
ZakręconaOna wrote:Teraz pewnie będą dyskutować za dużo , ze młodo urodzilas jedno i nadal młoda jesteś a juz za drugie się bierzesz: D Olej totalnie .
-
ZakręconaOna wrote:Powiem Ci tak , jak stać Was i czujecie się gotowi to nie patrz na zdanie Teściowej:)
Ja bardzo chcę, mój też się zgodził i tylko czekamy
aż @ się skończy i do dziełaTylko mam po prostu nadzieję, że nic nie będzie gadane.
Ile Wy kochane w ogóle planujecie mieć dzieci ? -
ZakręconaOna wrote:Najważniejsze ze chociaż jedno będę miała !
Bozia dala mi jednego maluszka i jak więcej nie będę mogła mieć to ciężko będzie ale trudno najważniejsze ze chociaż jedno będzie:)ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Heathera wrote:A czy może miałyście do czynienia z komentarzami że za szybko chcecie mieć dziecko, że jesteście za młode?
Ba.. Non stop to słyszę.. Dodatkowo jeszcze jak ktoś mi mówi - będzie dobrze, nie spiesz się, daj spokój - to szlag mnie jasny trafia..Heathera lubi tę wiadomość
Udało się!
-
Heathera wrote:hehe nie no to już postanowione
Ja bardzo chcę, mój też się zgodził i tylko czekamy
aż @ się skończy i do dziełaTylko mam po prostu nadzieję, że nic nie będzie gadane.
Ile Wy kochane w ogóle planujecie mieć dzieci ?
Sama jestem jedynaczką.. Mój M też... Nie myśleliśmy jeszcze o ilości.Kiedyś chciałam zawsze jedno, ale teraz jak widzę, jak nie mam nawet do kogo pyska otworzyć, to chyba nie chciałabym tego mojemu dziecku zrobić.
Udało się!
-
panipasztetowa wrote:Ba.. Non stop to słyszę.. Dodatkowo jeszcze jak ktoś mi mówi - będzie dobrze, nie spiesz się, daj spokój - to szlag mnie jasny trafia..
panipasztetowa, Heathera, JestemMarzycielka lubią tę wiadomość
-
panipasztetowa wrote:Sama jestem jedynaczką.. Mój M też... Nie myśleliśmy jeszcze o ilości.
Kiedyś chciałam zawsze jedno, ale teraz jak widzę, jak nie mam nawet do kogo pyska otworzyć, to chyba nie chciałabym tego mojemu dziecku zrobić.