X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale maluchy , ojca córka z inna zona ma z 8 lat a brat ze strony mamy ma 11 :)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • panipasztetowa Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Mnie tez tak szlak trafiał , nie wiedza ze się nie udaje bo są problemy a dyskutują jakby posiadali wszystkie rozumy. Niestety tacy ludzie są a szczegolnie ci którzy problemów nie mieli

Dokładnie.. Człowiek wie, że coś mu dolega, że ma jakies problemy, że z jakiegoś powodu rok nie wychodzi nic... A tu Ci jeszcze strzelą - masz czas, wyluzuj, będzie dobrze... No tosz...

Heathera lubi tę wiadomość

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png

Wysłany: 15 lipca 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Ale maluchy , ojca córka z inna zona ma z 8 lat a brat ze strony mamy ma 11 :)

No to i tak macie super. Ja jestem sama i jak rodzice się mnie skutecznie z domu pozbyli, to nawet nie miałam do kogo iść ( a bylam 2 tygodnie po operacji kolana ;/). Aż w końcu wtedy zamieszkałam u mojego M i jego rodziców. I tak już ponad dwa lata tu mieszkam. :)

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój ma 4 rodzeństwa a ja mam 3 ale wiekowo są starsi ode mnie, między mną a siostrą jest 14 lat różnicy, bratem 10 i drugim 8 do tego oni jak tylko pokończyli szkoły średnie wybywali na studia więc siostry to praktycznie z domu nie kojarzę, tylko jak przyjeżdżała. Teraz mamy dobry kontakt, nawet mamy synów w podobnym wieku ale z dzieciństwa raczej wychowywana byłam na jedynaczkę dlatego zależało mi żeby była mała różnica wieku, marzyła mi się 3 lata ale w tamtym roku nie byliśmy jeszcze tak stabilni finansowo do tego braliśmy w czerwcu tego roku ślub kościelny (bo wcześniej był tylko cywilny) i nie chciałam iśc z brzuszkiem więc teraz się staramy i jak dobrze pójdzie będą 4 lata różnicy (mój Wiktorek jest z 23 maja)

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

dxomzbmhbfmviozz.png f2wlkqi151hokkn6.png 4b9ay2xy5p782exz.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipasztetowa wrote:
    No, ale tu widzę większość krótko po 20stce :D

A ja już powoli do 24 idę. :D Co prawda jeszcze prawie rok został, bo w maju się urodziłam, ale zawsze już bliżej niż dalej. :D :D
    ja powoli już do 25 się zbliżam :/

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png

Wysłany: 15 lipca 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ona. wrote:
    ja powoli już do 25 się zbliżam :/

Oj tam, oj tam. Tak jak Zakręcona mówiła - jeszcze młode laski jesteśmy. :D

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zawsze chciałam mieć min dwójkę.

Mój dziadek był niepełnosprawny. Mama z bratek w dwójkę opiekowali się nim na zmianę. Nie wyobrażam sobie gdyby było tylko jedno dziecko i musiało samo to ogarnąć. Zresztą w tych trudniejszych chwilach dla mnie brat jest wielkim wsparciem mimo, że kontaktu najlepszego nie mamy.

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panipasztetowa cudnie ...
    Hera imię Wiktorek jejku <3 zawsze mi się podobało bardzo

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Panipasztetowa cudnie ...
    Hera imię Wiktorek jejku <3 zawsze mi się podobało bardzo
    A dziękuję:) Mi się zawsze podobała Wiktoria a że wyszedł chłopiec to Wiktor :)
    A Ty wybrałaś już imię ?

Wysłany: 15 lipca 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    Ja marzę o jednym na tą chwilę. A jak Bóg da to będzie kolejne:)

Zgodzę się - niech będzie chociaż jedno, byle całe i zdrowe. :)

Heathera, Landryneczka, ZakręconaOna, Carmen1724 lubią tę wiadomość

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png

Wysłany: 15 lipca 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, ale mi od prawego jajnika jakiś dziwny ból promieniuje. ;/ Sprzątam trochę, gwałtownie wstałam i tu taki jakiś dziwaczny ból..

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • JestemMarzycielka Ekspertka

Wysłany: 15 lipca 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 3 młodszego rodzeństwa . Ale jestem z rozbitego związku wiec tata ma 2 a mama 1. :D Minimum 10 lat różnicy miedzy nami. A moja siostra. 18 lat :D

i81xxzdvdk9o3z3n.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipasztetowa wrote:
    Oj tam, oj tam. Tak jak Zakręcona mówiła - jeszcze młode laski jesteśmy. :D
    Póki 25 nie przekrocze zgodzę się z tym :D

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze chciałam mieć siostrę. :) Tak jak zawsze chciałam mieć córeczkę, a gdzieś w głowie mi siedzi, że tak czy inaczej będzie (o ile będzie) synek. Mój się nabija, że on tylko chłopców może zrobić.. bo u jego ojca byli sami faceci i on też ma tylko brata. U mnie też w sumie.. jestem jedyną dziewczyną ;D

uwo9gov3ad3vq34d.png

Wysłany: 15 lipca 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee wrote:
    Zawsze chciałam mieć siostrę. :) Tak jak zawsze chciałam mieć córeczkę, a gdzieś w głowie mi siedzi, że tak czy inaczej będzie (o ile będzie) synek. Mój się nabija, że on tylko chłopców może zrobić.. bo u jego ojca byli sami faceci i on też ma tylko brata. U mnie też w sumie.. jestem jedyną dziewczyną ;D

Zobacz, to byłaś wyjątkiem od reguły. :D Może Twoja dzidzia też takim wyjątkiem będzie. :D

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam w cuda nie wierzę :P Moja mama poroniła dwie ciąże (obu chłopców), po czym urodziła mojego brata, a ja to tak.. na koniec ;D

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jest po równo 2 dziewczyny i 2 chłopaków, u mojego 2 dziewczyny i 3 chłopaków. Z kolei ja chciałam pierwszego mieć syna, chociaż mój chciał córeczkę :P A teraz nie wiem z jednej strony chciała bym córeczkę żeby była parka a z drugiej jakby był chłopiec to dwóch chłopców pewnie lepiej się dogada i mogli by mieć wspólne zabawki z Wiktorkiem. Ale będzie co ma być, najważniejsze żeby zdrowe :)
    A najlepiej jak rozmawiałam o tym z moim synkiem:
    - chciałbyś mieć brata?
    - tak, będę się z nim bawić
    - a jak będzie siostrzyczka to będziesz się z nią bawił?
    - tak i z braciszkiem też
    Czyli albo ma być brat albo bliźniaki :D

panipasztetowa, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

Wysłany: 15 lipca 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera wrote:
    U mnie jest po równo 2 dziewczyny i 2 chłopaków, u mojego 2 dziewczyny i 3 chłopaków. Z kolei ja chciałam pierwszego mieć syna, chociaż mój chciał córeczkę :P A teraz nie wiem z jednej strony chciała bym córeczkę żeby była parka a z drugiej jakby był chłopiec to dwóch chłopców pewnie lepiej się dogada i mogli by mieć wspólne zabawki z Wiktorkiem. Ale będzie co ma być, najważniejsze żeby zdrowe :)
    A najlepiej jak rozmawiałam o tym z moim synkiem:
    - chciałbyś mieć brata?
    - tak, będę się z nim bawić
    - a jak będzie siostrzyczka to będziesz się z nią bawił?
    - tak i z braciszkiem też
    Czyli albo ma być brat albo bliźniaki :D

To zaraz podziałajcie żeby dwójka była. :D

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipasztetowa wrote:
    To zaraz podziałajcie żeby dwójka była. :D
    HEHE no żeby można było tak sobie wybrać to nawet bym chciała bliźniaki chłopca i dziewczynkę i by było po sprawie za jednym zamachem :)

astoriaa, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

• astoriaa Ekspertka

Wysłany: 15 lipca 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mimo, że mam kiepskie stosunki z bratem, to w trudnych sytuacjach mam jego duże wsparcie.
    W sumie dobrze mieć rodzeństwo.
    Zwłaszcza, jak ogólnie rodzina jest mała, tak jak u mnie ;)

7470gov3xicgdrhg.png
‹‹ 317 318 319 320 321 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ