Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
panipasztetowa wrote:Zobaczysz, raz dwa zaskoczycie.
Ja i Landrynka teraz mamy wielkie oczekiwanie.
A prowadzisz jakiś wykres tutaj na ovufriend? -
astoriaa wrote:Panipasztetowa a do kiedy to wielkie oczekiwanie? Tzn kiedy testujesz?
W przyszłą sobotę, bo wzięłam ovitrelle i Zakręcona doradziła odczekać trochę.
A ja normalnie się doczekać nie mogę. Chyba bym głową sufit rozwaliła, jakby dwie kreski się pokazały.Udało się!
-
Heathera wrote:Tak prowadzę ale to mój pierwszy cykl i 13 się zaczął więc na razie @ jeszcze przez 4 dni, ale temperaturę już mierzę
Hm, a nie udostępniasz wykresu tu dla dziewczyn? One sporą wiedzę mają, więc może by Ci coś doradziły na podstawie wykresu. Ja trochę się spóźniłam z mierzeniem tempki, ale coś tam pozaznaczałam w wykresie. Od przyszłego msc-a postaram się być pilniejsza, aczkolwiek tak jak mówiłam - mam nadzieję, że nie będę musiała.Udało się!
-
panipasztetowa wrote:W przyszłą sobotę, bo wzięłam ovitrelle i Zakręcona doradziła odczekać trochę.
A ja normalnie się doczekać nie mogę. Chyba bym głową sufit rozwaliła, jakby dwie kreski się pokazały.
Trzymam kciuki żeby były dwiepanipasztetowa lubi tę wiadomość
-
panipasztetowa wrote:Hm, a nie udostępniasz wykresu tu dla dziewczyn? One sporą wiedzę mają, więc może by Ci coś doradziły na podstawie wykresu. Ja trochę się spóźniłam z mierzeniem tempki, ale coś tam pozaznaczałam w wykresie. Od przyszłego msc-a postaram się być pilniejsza, aczkolwiek tak jak mówiłam - mam nadzieję, że nie będę musiała.
panipasztetowa lubi tę wiadomość
-
Heathera, jeżeli to twój pierwszy cykl mierzenia temp, to od razu warto żebyś wiedziała, że termometry z jednym miejscem po przecinku nie pokazują mniejszych skoków temp, są mniej szczegółowe :)Ja zaraz po pierwszym cyklu zmieniłam na owulacyjny i jestem z niego dużo bardziej zadowolona. Od razu wykres robi się płynniejszy, a nie taki poszarpany.
Prześladuje mnie ten paskudny głód. Z jednej strony kiełbaska ze śniadania ładnie wjechała mi na żołądek i ciągle się przypomina, z drugiej zjadam wszystko co mi w ręce wpadnie. Ba, mężowi z ręki wyjęłam banana i mu zjadłam. Mina bezcenna.. no ale przecież mi wolno!
Nie mówiąc już o tym, że spać mi się chce okrutnie, ale do tej 22 chciałabym wysiedzieć chociaż. -
Asmee wrote:Heathera, jeżeli to twój pierwszy cykl mierzenia temp, to od razu warto żebyś wiedziała, że termometry z jednym miejscem po przecinku nie pokazują mniejszych skoków temp, są mniej szczegółowe :)Ja zaraz po pierwszym cyklu zmieniłam na owulacyjny i jestem z niego dużo bardziej zadowolona. Od razu wykres robi się płynniejszy, a nie taki poszarpany.
Prześladuje mnie ten paskudny głód. Z jednej strony kiełbaska ze śniadania ładnie wjechała mi na żołądek i ciągle się przypomina, z drugiej zjadam wszystko co mi w ręce wpadnie. Ba, mężowi z ręki wyjęłam banana i mu zjadłam. Mina bezcenna.. no ale przecież mi wolno!
Nie mówiąc już o tym, że spać mi się chce okrutnie, ale do tej 22 chciałabym wysiedzieć chociaż.
Ja to godzinę temu zjadłam prawie całą pizzę Guseppe i teraz zdycham Jak wróci mąż to piwko sobie wypijemy bo mi zawsze pomaga na żołądek -
Ja czasem muszę wypić chociaż pół szklanki jak za dużo tłustego zjem. Dwa lata temu miałam problemy z woreczkiem żółciowym i teraz jak za dużo albo za tłusto to ciężko na żołądku i wypijam pół szklanki chociaż ale przeważnie to pół butelki i już lepiej Nooo a moj to powiedział że jak się skończy mi @ i zaczniemy się starać to żebym wtedy odstawiła alkohol
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 21:00
-
Panipasztetowa ja też już nie mogę wytrzymać do testowania, więc rozumiem co czujesz
Ja zrobię test w piątek rano - przed wyjazdem, za wcześnie będzie, ale anuż coś będzie wiadomo.
A potem po weekendzie
Apropo alkoholu właśnie, nie wiem co z tym wyjazdem... Jak nie będę pić, to będzie gadanie oczywiściepanipasztetowa lubi tę wiadomość
-
astoriaa wrote:Panipasztetowa ja też już nie mogę wytrzymać do testowania, więc rozumiem co czujesz
Ja zrobię test w piątek rano - przed wyjazdem, za wcześnie będzie, ale anuż coś będzie wiadomo.
A potem po weekendzie
Apropo alkoholu właśnie, nie wiem co z tym wyjazdem... Jak nie będę pić, to będzie gadanie oczywiściepanipasztetowa lubi tę wiadomość
-
Hera kochanie nasz synus będzie Oskarek.
Ja zawsze chciałam mieć synusia pierwszego - wiecie obrońca siostry jakby kiedyś była itp hahaha takie myślenie miałam ale jak zaszlam w ciążę to nagle czulam , ze będzie córeczka i mega mocno ja chcieliśmy a bach tu nagle , ze chłopak ! Ale jesteśmy zakochani mocno najmocniej w naszej szczypaweczceHeathera, panipasztetowa lubią tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Hera kochanie nasz synus będzie Oskarek.
Ja zawsze chciałam mieć synusia pierwszego - wiecie obrońca siostry jakby kiedyś była itp hahaha takie myślenie miałam ale jak zaszlam w ciążę to nagle czulam , ze będzie córeczka i mega mocno ja chcieliśmy a bach tu nagle , ze chłopak ! Ale jesteśmy zakochani mocno najmocniej w naszej szczypaweczce
Też bardzo fajne imię ja właśnie myślałam żeby drugiego nazwać może Oskar żeby były dwie nagrody bo są oskary i wiktory Chociaż dla mojego podoba się Nikodem, a ja też myślałam żeby każde dziecko miało imię na literę W to dla chłopca podoba mi się jeszcze Wojtek, a dziewczynka Weronika lub WiktoriaZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
U mnie bedzie Nataszka, albo Nikodem.
Mój powiedział, ze chciał by córeczkę najpierw.
Ale ostatnio mowi o synu.
Zobaczymy.. Jak do pon nie dostanę @ to robię test.
Po kolacji. Zapiekanka była pyszna ! Tylko .. Trochę sie rozwalałaHeathera lubi tę wiadomość