Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:Dziś kochana zajebisty film leci na Polsacie o 20:35 na polski czas " skok na kasę " mam zamiar oglądać , nie do końca komedia ale dobry film !
A czemu masz takiego dola i gdzie zadzwonilas ? Do pracy ?
To obejrzę ! Ale jeszcze trochę mi zostało do wieczora
Nie wiem .. Znowu sie wczoraj pokłóciłam z ojcem.. Za duzo powiedział, a ja jak zwykle w płacz i powiedziałam ze pierdole to. Nie wracam. Nie dam z siebie zrobic błota po tym wszystkim jak tam zasuwam.. Koszmar jakiś. Musze sie odstresować a i tak miałam 8 telefonów -
ZakręconaOna wrote:I dobrze ! To nie wracaj narazie , niech odczuja brak Twojej osoby ! Może w końcu w jakiś sposób docenia Cie a nie wiecznie jakieś problemy
Super film serio polecam:)
A teraz nie wiem co Ci polecić: D
Obejrzałam juz holiday, starsza pani musi zniknąć, dziewczyna moich kosmzarow, poznaj moja rodzinkę, poznaj moich rodziców .
Chyba wrócę do klasyka i zaczne od nowa miodowe lataZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Biedroneczko bron boże nie rob !
Każdemu próbują te Pappa wcisnąć a nie mą potrzeby , w 11-13 tyg ( skończonym) ciąży robi się USG genetyczne przeziernosci karkowej i tam jest sprawdzane NT i gdyby było cos nie tak to później sla cie na krew albo aminopunkcje ale nie wolno zakładać najgorszego .
Także nigdzie nie idz, to wyciąganie kasy i stresowanie ciężarnej bo z krwi ci mówią np ze jest 1 :20 (jedna szansa na 20 ze dziecko będzie miało Downa) to statystyki a nie określenie i każdej z nas wyjdzie jakieś zagrozenie bo ono zawsze jest ale jak masz NT dobre to jest wszystko ok:) -
Ona jak obowiązkowe ? Te badania nigdzie nie powinny być obowiązkowe , może obowiazkowe masz USG przezrnosci ( genetyczne) ale nie pappy testy !?
Młode cziki z nas a co !
Marzycielka daj spokój , olej ...
Ja na Polsat2 latami z krawczykami i norkami hahahLandryneczka lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Ona jak obowiązkowe ? Te badania nigdzie nie powinny być obowiązkowe , może obowiazkowe masz USG przezrnosci ( genetyczne) ale nie pappy testy !?
Młode cziki z nas a co !
Marzycielka daj spokój , olej ...
Ja na Polsat2 latami z krawczykami i norkami hahah
Z tego co rozmawiałam tutaj z jedną dziewczyną to mówiła, że trzeba zrobić badania prenatalne, na które składa się USG + badanie krwi.
Pójdę w poniedziałek do lekarza to pewnie się dowiem dokładnie co i jak, bo i tak muszę się na nie w Pl zapisać, bo akurat wtedy będę w kraju i będę musiała za nie zapłacić z własnej kieszeni -
JestemMarzycielka wrote:Nie wierze. Moja teściowa kosi mi trawę pod oknem. To sobie odpoczęłam ... Zwariuje .
Ona w Pl jak będziesz robić to USG samo kosztuje ok 200-250 zł ja tez placilam za nie ale badan krwi pappa nie rob bo nie potrzeba , dopiero gdyby na przeziernosci właśnie na tym USG wyszło źle NT to lekarz sam cie skieruje i albo dostaniesz skierowanie na krew albo wybulisz ze dwa kola za nie bo tyle kosztują . A jak wszystko ok to nie ma sensu uwierz -
ZakręconaOna wrote:Otwórz okno i pusc muzykę na fula ! Haha
Ona w Pl jak będziesz robić to USG samo kosztuje ok 200-250 zł ja tez placilam za nie ale badan krwi pappa nie rob bo nie potrzeba , dopiero gdyby na przeziernosci właśnie na tym USG wyszło źle NT to lekarz sam cie skieruje i albo dostaniesz skierowanie na krew albo wybulisz ze dwa kola za nie bo tyle kosztują . A jak wszystko ok to nie ma sensu uwierz
W poniedziałek dopytam lekarki jeszcze jakie dokładnie mam badania zrobić w Polsce, żeby mnie zapisali później do szpitala.
Póki co się stresuję wizytą i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i że będzie serduszko. -
ona. wrote:No mam nadzieję, że nie będę jednak musiała ich robić.
W poniedziałek dopytam lekarki jeszcze jakie dokładnie mam badania zrobić w Polsce, żeby mnie zapisali później do szpitala.
Póki co się stresuję wizytą i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i że będzie serduszko.
Ale dopytaj pewnie ze tak:)