Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczka29 wrote:My wróciliśmy z jeziorka siedzimy w domku klima odpalona ,meZus przygotuje na kolacje rybkę z piekarnika ja zrobie sałatę z pomidorami i do tego fryty
Ja przy wiatraku z D leże i wgle zaraz będziemy tez robić obiad na kolacje , przez ten upał i sił brak i ochoty żeby jesc -
Biedroneczka29 wrote:A dziękuje siostra dobrze
robie za barmankę i szykuje jej i mężowi driny i korca mnie słone orzeszki troszkę pojadłam
jedź jak masz ochotke hehe
Oooo w taki ukrop bym sama się napila jakiegos drinusia , no cóż !za jakiś czas hehe
-
My dopiero wróciliśmy od teściów, synek w samochodzie zasnął a ja czekam znowu na męża aż z pracy wróci
I jeszcze szwagierka mnie dzisiaj wkurzyła...stwierdziła że sobie nie poradzimy z kredytem i żebyśmy poczekali aż trochę więcej odłożymy kasy...gdzie ja takiej oferty za taką cenę nigdy już nie znajdę. I jeszcze każdy się cieszył, że idę na ten staż a ona tylko skomentowała: że to przecież tylko na kilka miesięcy i jeszcze za małą kasę. Normalnie oszaleć można, to że ona kasę rozpierdziela gdzie popadnie to nie znaczy że ja taka jestem. Z resztą z mężem wszystko sobie obliczyliśmy, bo przecież kredyt to decyzja na dobre kilkadziesiąt lat! I wyszło, że nawet jeśli ja będę np przez miesiąc na bezrobociu to i tak damy radę z wypłaty męża w okresie zimowym, (tylko oczywiście wtedy bez jakiś wielkich przyjemności sobie), bo okres wiosenno-letni to jego wypłata jest tak duża że nawet sobie odłożymy z 5 tysiecy. A wiadomo że będę się starać zawsze pracować i mam nadzieję w końcu na pracę na stałe.
-
Hera nie przejmuj się wgle , może ona zazdrości ze za tak mała cenę udało wam się dom wychaczyc ! Kto jak nie wy znacie najlepiej poziom waszego życia i możliwości finansowe ! olej:) a na drugi raz powiedz jej ze nie zaglada się komuś do portfela
-
Biedroneczka29 wrote:stwoerdzilam ze słone to niezdrowe
nie zjadasz kilograma soli a pozatym we wszystkim prawie masz sol !
A sol morska np. Jest zdrowa:) wyluzuj laska , dupcia JLo nie zniknie !
Musialabys codziennie obzerac się wręcz chyba z 10 ma puszkami żebyś ciężko zgrzeszyla hehe -
ZakręconaOna wrote:Hera nie przejmuj się wgle , może ona zazdrości ze za tak mała cenę udało wam się dom wychaczyc ! Kto jak nie wy znacie najlepiej poziom waszego życia i możliwości finansowe ! olej:) a na drugi raz powiedz jej ze nie zaglada się komuś do portfela
-
ZakręconaOna wrote:W życiu nie wolno Ci zwatpic w siebie przez jakieś zazdrosne mordy ! Pamietaj !
Jak tam dzień się zapowiada?
U nas burza mała i trochę pada. Z synkiem dopiero niedawno wstaliśmy i oglądamy bajkę. Jakby mocniej popadał to może mąż szybciej skończy pracę -
Zakręcona ja sie nie martwię o dupę Hahahahaha zwariowałas
ostatnia rzecz o jaka bym sie martwiła
a ja uwaga o 12 wstałam tzn maz mnie obudził
a miałam piękny sen ze byłam na usg i zobaczyłam przepiękna buzinke mojej fasolki i mowie ze to dziewczynka ale płakałam masakra Hahaha wstałam a to tylko sen haha
-
Zakręcona nie mogłaś spać przez upał czy coś innego się działo ?
Bedroneczka fajny sen ale może niedługo się spełni
My siedzimy w domku, tzn jakąs godzinę temu mąż z pracy wrócił ale zjedliśmy obiad i poszedł spać odespać ten cały tydzień, a ja siedzę trochę się nudzęPO 17 jedziemy na zakupy do marketu bo trzeba zrobić większe zakupy a na wieczór może jakiś deser zrobię i winko do tego
-
Ale upaaaal kuzwa no oszalec idzie !
My juz po wizycie Tesciow , wózek nam część przywieźli bo reszta w Pl , ona zawsze mnie czym obkupi , slodycze i spodnie dostalam haha: D
Marzycielka jejku nie wiem a @ kiedy powinna być ? Który ty masz dzień cyklu ?
Biedroneczko to będzie syn !!! Mowie Ci haha
Mnie zawsze snila się córka a syn jest , podobno to na odwrót działa właśnie: D
Hera długo by pisać , w każdym Bądź razie złapał mnie Mega bezdech ze zaczelam się dusić , dobre 6-10 minut powietrza złapać nie mogłam aż purpurowa się zrobilam