Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
A to na koc nie zwrocilam uwagi , możliwe ze od światła . Przecież nic nie mowie złego:) tylko z uśmiechem
Wiesz co myślę ze powinnas powtórzyć test za dwa dni jakieś , porannego moczu wiadomo i wtedy jak się przyciemni kreseczka to gratulowac będziemy
Bo tak ciężko stwierdzić po 10 minutach , najlepiej do max 5 i wsio -
Biedroneczka29 wrote:Dziewczyny a czy jak dziś miałam dość gwałtowne hamowanie na autostradzie to czy fasolka tez to mogła odczuć???
Spokojna Twoja , przy wypadkach rzadko kiedy z dzieckiem cos się dzieje bo chroni je worek owodniowy:)
A Twoja fasolinka jeszcze maleńka jest , schowana mocno wiec spokojnie nic jej nie jest -
Patutka wrote:Na tescie bylo do 10, Ja nie mowie, ze cos zlego, spokojnie: ) jasne okej, jasne, ze powtorze. Tylko pytanie jak wstaje w nocy siku, to ten poranny jak tylko wstane Też sie bedzie normalnie liczyl?
No chyba ze budzisz się o 6 np. A o 4/5 idziesz siku to zrób juz ten o 4/5rozumiesz o co mi chodzi
A no jak na teście było tak napisane to ok . Powtórz , powtorz bo mnie juz cIekawosc zjada: p -
Wiesz co , zrób o tej 4
o 11 tez możesz ale machnij tym o 4
Mam nadzieje ze zazdroscisz pozytywnie hehe
Oj jest czego jest ale sama niedługo doswiadczysz tego , jestem pewna !
A czuje się hm . . ciazowo mega ! Coraz ciężej ale przez to ZS coraz gorzej to coraz większą miłością daze sosie nienarodzone jeszcze dziecko ! -
Patutka tak jak mówi Zakręcona zrób za kilka dni kolejny test. I trzymam kciuki
Ja wczoraj rano tez test zrobiłam bo nie wytrzymałam i wyszedł negatywny i przynajmniej teraz się tak nie nakręcam i spokojnie czekam na @ a jak nie przyjdzie (bo taki wczesny test mógł jeszcze nie pokazać) to przynajmniej zostanę mile zaskoczona -
A w ogóle wczoraj w nocy obudził mnie ból brzucha, na żołądku miałam ciężko i poszłam wymiotować
Dzisiaj trochę niemrawo się czuję tzn dalej czuje trochę też żołądek
Ale stwierdziłam, że dietę muszę zmienić...mniej chrupek, coli i w ogóle nie tak tłusto tylko zdrowo. Nigdy nie miałam problemu z nadwagą, zawsze byłam i jestem szczupła ale mam np wycięty wyrostek robaczkowy i powinnam trochę bardziej dbać o dietę żeby nie mieć takich niespodzianek jak wczoraj
Miłego dnia Wam życze, ja zaraz zbieram się do teściów. Może uda mi się wejść na telefonie to coś naskrobie a tak to wrócę na wieczór. -
Hej
Patutka a Ja zrozumialam , ze na siku wstajesz dodatkowo w nocy o 4takto zrób jak wstaniesz nawet o 11 , pewnie:)
Hera oj Ty niecierpliwa kobiecino , no cóż . Najwyżej milo się zaskoczysz :*
No to kochana uważaj na to vo tam jesz , Ja pamietam jak miałam chory żołądek to nawet cukru nie jadlam -
Witajcie
Ja juz wyspana jak nigdy chyba z tej podniety ze blizniara u mnie jest
Dziewczyny musze Wam pokazać jaki miałam wczoraj zajebisty brzuszek jak rosotto sie najadłam
http://static.pokazywarka.pl/i/5997090/201812/image.jpg
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka29 wrote:Witajcie
Ja juz wyspana jak nigdy chyba z tej podniety ze blizniara u mnie jest
Dziewczyny musze Wam pokazać jaki miałam wczoraj zajebisty brzuszek jak rosotto sie najadłam
http://static.pokazywarka.pl/i/5997090/201812/image.jpga brzusio rośnie pięknie , szybciutko Cie wydelo od maluszka a nie risotto hehe
Patutka szkoda: (
Jak @ nie przyjdzie zrób znów ale to juz za jakieś 2,4 dniBiedroneczka29 lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka fajny brzusio
Patutka ja jeszcze 13 będę testować jeśli okres mi nie przyjdzie. I ja jeśli w tym miesiącu nie zaszła to poczekam z miesiąc albo nawet ze dwa bo nue chce stażu zaczynać tak od razu z ciąża wiec u mnie to luzik. Ale dla Ciebie życzę żeby jak najszybciej się udało
Zakrecona ja z synkiem u tesciow jestem. Była kąpiel w basenie i zabawa w piaskownicy i skakanie na trampolinie. A teraz wiktor poszedł dla dziadka pomagać a ja sobie leżę na trampolinie
a jak u Was ?