Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hm EV no to ciężko stwierdzić powiem Ci , najlepsza będzie obserwacja cyklu , mierzenie właśnie , sprawdzanie szyjki i śluzu:) po kilku cyklach szybciutko się nauczyć można chociaż życzę byś szybko zaszła i bawić się nie musiała z tym: p
Najlepiej kochajcie się co 2 dni i czekajcie po prostu:) i tak od okresu do okresu
Hera a Ja to sobie leże w salonie i ogladam Geslerowa , ide na szybko kolacje jakąś sobie zrobić , herbatke i poogladam trochę i lece poskladac pranie i do wyrka:) a wy jakie plany ? -
Ev wrote:Całkiem dobrze mija
A Twój ?
Jestes na wakacjach czy mieszkasz gdzieś nad morzem ?
U nas też miło, chociaż synek jeszcze nie śpi i coś mu się nie chce iść
Ja oglądam kolację dla dwojga i czekam na męża za jakąś godzinę powinien być...i jeszcze zażyczył sobie lazanię na kolację -
hehe weźcie bo ze śmiechu nie wyrobie...co to za ludzie są na tym forum o masakra
Wczoraj do znajomych dodał mnie jakaś laska wiolka135 no to tam myślę spoko zaakceptuje chociaż nie widziałam jej na forum a przed chwilą dostałam od niej wiadomość: "lizesz mezowi cykusia no bo ja mam opory a mąż barbo by chciał" wtf ?
-
O jejku ale bym zjadła:)
Hera zazdroszcze Mazur a gdzie dokładnie mieszkacie ?
Ja kocham Mikołajki !
EV tylko pamietaj ze test owulacyjny zeby był pozytywny to musi mieć dwie takie same kreski lub ta testowa mocniejsza
I wtedy owulacja może LECZ NIE MUSI wystąpić w ciągu 24-48 h:)Ev lubi tę wiadomość
-
Heathera wrote:hehe weźcie bo ze śmiechu nie wyrobie...co to za ludzie są na tym forum o masakra
Wczoraj do znajomych dodał mnie jakaś laska wiolka135 no to tam myślę spoko zaakceptuje chociaż nie widziałam jej na forum a przed chwilą dostałam od niej wiadomość: "lizesz mezowi cykusia no bo ja mam opory a mąż barbo by chciał" wtf ?
No sluchaj no bez oporu: D pytanie pierwsza klasa -
ZakręconaOna wrote:O jejku ale bym zjadła:)
Hera zazdroszcze Mazur a gdzie dokładnie mieszkacie ?
Ja kocham Mikołajki !
EV tylko pamietaj ze test owulacyjny zeby był pozytywny to musi mieć dwie takie same kreski lub ta testowa mocniejsza
I wtedy owulacja może LECZ NIE MUSI wystąpić w ciągu 24-48 h:)
heheh no faktycznie ja też jak kogoś nie znam i pierwszy raz z tą osobą piszę to od razu zadanie te pytanie hehehehWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 21:54
-
Ev ja nic nie słyszałam o tym suplemencie.
A co u tutaj taka cisza?
Ja już wróciłam z urzędu pracy bo tamta oferta jednak nie byłą dla mnie a teraz dostałam propozycję stażu w nauce jazdy do biuraWe wtorek muszę jeszcze iść papierki powypełniać i od września zaczynam. Nie wiem jeszcze na ile czasu dostanę (mogę od 3 miesięcy do 12 nawet) i dostanę ok 900 zł ale dobre i to szczególnie, że słyszałam od koleżanki że tam za bardzo dużo pracy nie ma, kilka papierków się wypełni, czasem samochód się umyje. Z resztą później z tego co się orientuje pracodawca musi mnie zatrudnić przynajmniej na miesiąc więc fajnie jest
A jak tam u Was dzionek się zaczął ?Carmen1724 lubi tę wiadomość
-
Heathera hmmm ... no bo ja czytalam ze jest bardzo skuteczny;) i sie zastanawiam nad zakupem .
No to gratulacje!
Ja bylam dzis zrobic sobie pazurki i brwi bo jutro na wesele wyruszamy i czekaja nas 4 godziny jazdy ... przeraza mnie fak ze bd tak gorąco(
-
Ev wrote:Heathera hmmm ... no bo ja czytalam ze jest bardzo skuteczny;) i sie zastanawiam nad zakupem .
No to gratulacje!
Ja bylam dzis zrobic sobie pazurki i brwi bo jutro na wesele wyruszamy i czekaja nas 4 godziny jazdy ... przeraza mnie fak ze bd tak gorąco(
A dziękuję
A gdzie macie wesele? I w ogóle skąd jesteście? Wesele fajna sprawa my w tym roku oprócz swojego mamy jeszcze 3 inne:P W czerwcu nasze i 2 inne i jeszcze 19 września następne. W przyszłym roku też 3 się szykują. To miłej zabawyA podróży to współczuję
nieciekawa ta pogoda na jazdę autem ale jeśi macie klimę to nie będzie tak źle
-
Hej
EV nie slyszalam raczej
Ja na starania bralam Falvit Mama:)
Hera no obys miała normalna osobę , Ja to przy końcówce stażu kiedyś się zwolnilam i powiedzialam pieprze tak niewydarzonego szefa miałam !
Ale bardzo się cieszę ze tyle propozycji masz i się udaje :*Heathera lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Hej
EV nie slyszalam raczej
Ja na starania bralam Falvit Mama:)
Hera no obys miała normalna osobę , Ja to przy końcówce stażu kiedyś się zwolnilam i powiedzialam pieprze tak niewydarzonego szefa miałam !
Ale bardzo się cieszę ze tyle propozycji masz i się udaje :*
Falvit to ja brałam w ciąży z synkiem pamiętamWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 11:57