Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:No właśnie:)
Bo to jakiegos momentu podają także uważaj !
Ja to nie boje się ani porodu cesarskiego cięcia ani siłami natury a tym bardziej bez znieczulenia , bardziej się boje , ze piękne pod sam tyłek: / wole żeby mnie nacieli -
Hejo
Tyle spraw mam dzisiaj do zrobienia a wstałam jakaś taka bez energiii strasznie się guzdrze... już o tej porze powinnam być przynajmniej u tej koleżanki a ja jeszcze nie wyszłam, dopiero się wykąpałam i jem śniadanie...muszę szybko lecieć bo się nie wyrobie ze wszystkim
Miłego dnia Wam życzęJa się odezwę w porze obiadu dopiero
-
panipasztetowa wrote:U mnie też ok.
Ciągle nie mogę jeść. ;/ Jak jem, to mi się nie chce, a za 5 minut jestem już lekko głodna. ;/
Pogoda mnie dobija.. Ponad 30 stopni. Lubię ciepło, ale to już przesada.. (
2. Upały tak wpływają niestety na człowieka a na kobietę w ciąży to juz wgle ...
-
ZakręconaOna wrote:Kochana 1. Początek ciazy a to normalne:)
2. Upały tak wpływają niestety na człowieka a na kobietę w ciąży to juz wgle ...
Czuję, że będzie wesoło w tej ciąży.Teraz na razie tylko mruczą na mnie, że nic nie jem..
Ale co ja mogę, przecież się nie zmuszę..
Ale dzisiaj mam tak super humor, że szok.
Jak sobie tak o tej ciąży myślę, to tak fajnie się robi...Chociaż z drugiej strony się martwię co to będzie.. Czy dam sobie radę, czy będę dobrą mamą.. Szok ile człowiekowi myśli po głowie lata.
Udało się!
-
Biedroneczka29 wrote:Paszczetowa mi ściągali 7 ampułek ,także te 3 to nie tak zle
Zakręcona No wlasnie ciekawe jak to jest czy za każdym razem nacinają czy nie ja tez nie chce pęknąć masakra
Moja kuzynka mowi ze nawet nacinania nie czuła .
Ja wole wiesz nacięcie niż peknac bo nacięcie jest kontrolowane a pekniecie nie
Podobno właśnie nacinania się nie czuje przy skurczach -
O matko, dobrze, że ja mam jeszcze do tego kupę czasu.
Kurde, nie wiem, czy takie pobolewanie podbrzusza jak na okres, to jest normalne? Ostatnio takich bólów nie miałam, a dziś znów jakoś tak dziwnie.
Ale chyba dopóki ból nie jest jakiś ostry, tępy i brak plamienia, to nie mam się czym martwić, prawda?Udało się!
-
Pasztetowa owszem jest ok !
Ty jesteś na samym poczatku , u Ciebie zaczyna się powoli wszystko przestawiać na tryb ciążowy i bóle delikatne ala okresowe możesz mieć przez kilka tygodni jeszcze:)
Jak nie są mocne bardzo ,tepe tak jak napisalas , plamien ani nic to jest wszystko dobrzepanipasztetowa lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Pasztetowa owszem jest ok !
Ty jesteś na samym poczatku , u Ciebie zaczyna się powoli wszystko przestawiać na tryb ciążowy i bóle delikatne ala okresowe możesz mieć przez kilka tygodni jeszcze:)
Jak nie są mocne bardzo ,tepe tak jak napisalas , plamien ani nic to jest wszystko dobrze
To dobrze.
A Ty jak się czujesz dziś?Udało się!