Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Zakręcona a dziękuję
Już się piecze
Panipasztetowa u nas dzisiaj pizza domowej roboty taka na szybko bo za godzinę idziemy na plażę. Placek zrobiłam wcześniej teraz tylko powsadzałam ulubione składniki i zaraz będzie gotowa
Gołąbki oj dawno nie jadłam, sama w sumie nigdy nie robiłam tylko u mamy albo u teściowej, chyba muszę się podszkolić i zrobić -
Pasztetowa Ja tez uwielbiam gołąbki mmmm !
Ale tak chciało mi się w ciąży , tak bardzo i ostatnio zjadlam ... Kuzwa a rzygalam w nocy w ten dzień jak kocur , dokladnie 3 dni temu:) kapusta musiala mi osiąść na żołądku .
Ja mam od wczoraj kluseczki z piersią w sosie smietanowo ziolowo zerowym:)
Hera właśnie , co dobrego dziś serwujesz -
Heathera wrote:Zakręcona a dziękuję
Już się piecze
Panipasztetowa u nas dzisiaj pizza domowej roboty taka na szybko bo za godzinę idziemy na plażę. Placek zrobiłam wcześniej teraz tylko powsadzałam ulubione składniki i zaraz będzie gotowa
Gołąbki oj dawno nie jadłam, sama w sumie nigdy nie robiłam tylko u mamy albo u teściowej, chyba muszę się podszkolić i zrobić
Pizzę domową zrobiłam wczoraj.Ale była mega dobra. Dawno nie mieliśmy takiej domowej i to pewnie dlatego z takim smakiem zajadaliśmy. :d
Zakręcona - o, twój obiadek też bym wciągnęła.Udało się!
-
Domowa pizza najlepsza , tez dawno ,bardzo dawno nie robilismy
Hera Ja w sumie tez takie gołąbki zawijane w kapuscie jadlam u wszystkich tylko nie u siebie haha , zawsze mam pecha i kapusty znaleźć nie mogę ! Serio hahaha
A sprobujcie sobie gołąbkow inaczej , je robię często wszystko jak na gołąbki zawijane w kapuscie tylko kapustę do środka poszatkowac i smażyć jak mielone .
PyszotaaaaaaaaAHeathera lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Domowa pizza najlepsza , tez dawno ,bardzo dawno nie robilismy
Hera Ja w sumie tez takie gołąbki zawijane w kapuscie jadlam u wszystkich tylko nie u siebie haha , zawsze mam pecha i kapusty znaleźć nie mogę ! Serio hahaha
A sprobujcie sobie gołąbkow inaczej , je robię często wszystko jak na gołąbki zawijane w kapuscie tylko kapustę do środka poszatkowac i smażyć jak mielone .
PyszotaaaaaaaaA
Kojarzę, kojarzę przepis.
A do tego jeszcze marchwiową zrobię dziś... O ja, ale marchwiową bym zjadła. *.*Udało się!
-
ZakręconaOna wrote:Ogorkowa kocham ! Wgle zupowa dziewczyna jestem hehe
Ale na krupniczek mam ochotke:) wiec i dziś zrobię hehe
Laski kopa dajcie bo padne z nudow
<kop>
A masz.
Ja też uwielbiam zupy.Ale najbardziej w świecie to chyba rosół i pomidorową.
Udało się!
-
A ja dzis zrobiłam burritos (tortillę z mięsem mielonym z przyprawa burritos kukurydza czerwona fasola) to zawijam w tortillę dodaje starkowany żółty ser liść sałaty,sos zawijam naleśnik i na naleśnik daje zmiksowane awokado i kwaśna śmietanę
Paszczetowa ja na poczatku miałam takie bóle brzuszka jak na @ z czasem minęły -
ZakręconaOna wrote:Biedroneczko brzmi smacznie
Laski kopy doszły i to jak , posprzatalam salon , pranie wstawilam , wykapalam się , wykremowalam i teraz zabieram się za mycie naczyń i wstawić obiadek
Hera miłego dzionka :*
My pół godziny temu wróciliśmy z plaży, fajnie było ale teraz taka zmęczona jestem że szok
A u Was patrze cisza, myślałam że jak wrócę to zobaczę dużo wpisów
Ej i w ogóle dziś jak siedziałam na plaży to mnie tak dziwnie zaczęło kłuć w dole brzucha przez chwilę nie wiecie co to może znaczyć ? -
ZakręconaOna wrote:Hera wszystko to może znaczyć
Nie ma kochana co się doszukiwać no.
Musimy czekać.
EV a jakiej długości masz cykle ?
Problem w tym ze sama jeszcze nie wiembo bralam 2 lata tabletki i mialam rowniutkie 28 dni a ten pierwszy który miałam po tabletkach miał 39 dni