Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Zakręcona mówisz ze synek bedzie ?
wiesz co ze ja tez mam coraz bardziej takie przeczucia bo w rodzinie i u znajomych same dziewczynki i ktos musi ta passe przerwać i pewnie padnie na mnie
No cóż zobaczymy niebawem
a tak w ogole moja kumpela urodziła w 7 msc i tak tetaz mysle ze musze miec juz wszystko szybciej gotowe bo jak widac rożnie to bywa
-
Biedroneczko jak nie we wtorek na badaniu to może za kilka tygodni juz się pokaże:)
No możliwe , ze Ty ta passe przerwiesz hehe
Hera no była mega zła tak noc: (
Marzycielka w takim razie powinnas koniecznie ginekologowi powiedzieć o tym
Kochana no różnie bywa ale nie możesz patrzeć na kogoś ! Dbaj o siebie , jak ciąża będzie zdrowa to nie musisz się spieszyć tak szybko , nerwy mocno pod koniec wplywaja na czas porodu wiec relax ! -
Hej laski
Mam dziś okropny humor, wczoraj pokłóciłam się z mężem...Takiej kłótni to dawno u nas nie byłoNie chce wdawać się w szczegóły ale powiedział coś co mnie bardzo zabolało. Tak bardzo że tylko siedziałam i ryczałam, a on nic. W końcu się wkurzyłam i wyszłam z domu nic mu nie mówiąc. Gdy wróciłam już spał. Rano mnie nie obudził i poszedł do pracy. Za pewne nie będzie dzwonił, ale ja też nie będę bo to on zawinił
Z chęcią wyjechałabym do swoich rodziców ale niestety jutro mam te spotkanie w urzędzie...
A co tam u Was ciekawego ? -
Klauudyssa wrote:Hey jestem nowa. Heathera coś o tym wiem a najbardziej wkurzam się gdy facet ma to gdzieś
no ale trudno. Ile staracie się ?
My się staramy dopiero pierwszy miesiąc i to tak na luzie, bo jak się w tym cyklu nie udało to poczekamy z dwa/trzy miesiące bo ja teraz na staż idę i nie chce tak od razu w ciąży. A mamy już synka 3 letniego.
A Wy ile się staracie ? -
U mnie ból głowy to częsta przypadłość po pęknięciu podstawy czaszki w dzieciństwie a nasiliło sie tak rok temu. Ja w sumie zaczęłam 2 cykl starań. Choć ciężko się określić nam czy staramy się na 100% czy po prostu czekamy na niespodziankę hehe zobaczymy co nam życie przyniesie
Przyjmowałaś kwas foliowy przed albo inny suplement ?
Heathera lubi tę wiadomość
-
Klauudyssa wrote:U mnie ból głowy to częsta przypadłość po pęknięciu podstawy czaszki w dzieciństwie a nasiliło sie tak rok temu. Ja w sumie zaczęłam 2 cykl starań. Choć ciężko się określić nam czy staramy się na 100% czy po prostu czekamy na niespodziankę hehe zobaczymy co nam życie przyniesie
Przyjmowałaś kwas foliowy przed albo inny suplement ?
-
Mordeczka wrote:Nam się udało w 10 cyklu starań.
Co do bólu głowy mi doskwiera od samego początku ciąży -
panipasztetowa wrote:Hej dziewczyny! Trochę mnie tu nie było.
Co u Was? Jak te upały znosicie? Jakaś tragedia. Ja już normalnie nie moge
Jutro idę do gina.Doczekać się już nie mogę. :d Hahaha.
Ciekawe co zobaczę.
Ja bardzo źle znosze te gorączki jest już ich za dużo wszystko do granic możliwości nagrzane nie ma się gdzie schować nawet nad wodą jest niebezpiecznie
-
Hera chyba faceci maja w naturze takie wkurzanie nas
mój wczoraj mnie tak wkurwil ze myslalam ze go rozniose ale juz ok.
Kochana pilnuj spraw pilnuj , szansa na prace jest wiec nie można jej stracić a do męża się nie odzywaj najwyżej , niech widzi jak źle postąpił
Heeeej nowa:)
Ja przyjmowalam w staraniach witaminy dla ciężarnych plus osobno kwas foliowy:)
Ale ja miakaam mega dużo chorób i leków wiec za dużo by pisać , staralismy się 22 cykle:) w tym jedno poronienie było a teraz szczęśliwie czekany na synka który ma się urodzić za 2,5 miesiąca:)