X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona mówisz ze synek bedzie ? :) wiesz co ze ja tez mam coraz bardziej takie przeczucia bo w rodzinie i u znajomych same dziewczynki i ktos musi ta passe przerwać i pewnie padnie na mnie :) No cóż zobaczymy niebawem :) a tak w ogole moja kumpela urodziła w 7 msc i tak tetaz mysle ze musze miec juz wszystko szybciej gotowe bo jak widac rożnie to bywa :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzycielka może powiedz o tym swojemu ginekologowi ?

Zakręcona no to ciężka noc faktycznie jeju :/

Biedroneczka niedługo się przekonasz :)

My już po zakupach teraz relax z mężem :)))

dxomzbmhbfmviozz.png f2wlkqi151hokkn6.png 4b9ay2xy5p782exz.png

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heat mam nadzieje ze we wtorek :) a jak nie to trudno bede musiała sie uzbroić w cierpliwość :)

Sofija <3
    201602294556.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko jak nie we wtorek na badaniu to może za kilka tygodni juz się pokaże:)
    No możliwe , ze Ty ta passe przerwiesz hehe

Hera no była mega zła tak noc: (
    Marzycielka w takim razie powinnas koniecznie ginekologowi powiedzieć o tym
    Kochana no różnie bywa ale nie możesz patrzeć na kogoś ! Dbaj o siebie , jak ciąża będzie zdrowa to nie musisz się spieszyć tak szybko , nerwy mocno pod koniec wplywaja na czas porodu wiec relax ! :)

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znajac moje szczęście to pewnie bede musiała jeszcze poczekać :)

Sofija <3
    201602294556.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 00:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tam:)
    Widzisz większość kobiet np. O tym ze będą miały syna dowiadują się kolo 14/15 tygodnia ciąży z USG a mój np. Pokazał siusiaka dopiero w 19 :) takze tez czekalam haha
    Spokojnie no , jak mus to mus kochana:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski
    Mam dziś okropny humor, wczoraj pokłóciłam się z mężem...Takiej kłótni to dawno u nas nie było :/ Nie chce wdawać się w szczegóły ale powiedział coś co mnie bardzo zabolało. Tak bardzo że tylko siedziałam i ryczałam, a on nic. W końcu się wkurzyłam i wyszłam z domu nic mu nie mówiąc. Gdy wróciłam już spał. Rano mnie nie obudził i poszedł do pracy. Za pewne nie będzie dzwonił, ale ja też nie będę bo to on zawinił :/ Z chęcią wyjechałabym do swoich rodziców ale niestety jutro mam te spotkanie w urzędzie...

A co tam u Was ciekawego ?

• Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey jestem nowa. Heathera coś o tym wiem a najbardziej wkurzam się gdy facet ma to gdzieś :( no ale trudno. Ile staracie się ?

55990b83d2.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera przykro mi :(
    Hej Klauudyssa :) Witamy na forum:)
    Jejku laski jaka gara na dworze maasakra :/

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już mam dosyć. Ból głowy nie opuszcza mnie od kilku dni. Nie da się tak funkcjonować.
    Mordeczka długo starałaś się o fasolkę ?

55990b83d2.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nam się udało w 10 cyklu starań.
    Co do bólu głowy mi doskwiera od samego początku ciąży

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klauudyssa wrote:
    Hey jestem nowa. Heathera coś o tym wiem a najbardziej wkurzam się gdy facet ma to gdzieś :( no ale trudno. Ile staracie się ?
    Nom dokładnie, jestem ciekawa kiedy dotrze do niego, ze to on źle zrobił...
    My się staramy dopiero pierwszy miesiąc i to tak na luzie, bo jak się w tym cyklu nie udało to poczekamy z dwa/trzy miesiące bo ja teraz na staż idę i nie chce tak od razu w ciąży. A mamy już synka 3 letniego.
    A Wy ile się staracie ?

• Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie ból głowy to częsta przypadłość po pęknięciu podstawy czaszki w dzieciństwie a nasiliło sie tak rok temu. Ja w sumie zaczęłam 2 cykl starań. Choć ciężko się określić nam czy staramy się na 100% czy po prostu czekamy na niespodziankę hehe zobaczymy co nam życie przyniesie :) Przyjmowałaś kwas foliowy przed albo inny suplement ?

Heathera lubi tę wiadomość

55990b83d2.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klauudyssa wrote:
    U mnie ból głowy to częsta przypadłość po pęknięciu podstawy czaszki w dzieciństwie a nasiliło sie tak rok temu. Ja w sumie zaczęłam 2 cykl starań. Choć ciężko się określić nam czy staramy się na 100% czy po prostu czekamy na niespodziankę hehe zobaczymy co nam życie przyniesie :) Przyjmowałaś kwas foliowy przed albo inny suplement ?
    Ja przyjmowałam Pregna Plus czyli kwas foliowy i inne witaminki np olej rybi. Wydaje mi się że takiego typu jest najlepszego bo masz 2 w 1

• Heathera Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczka wrote:
    Nam się udało w 10 cyklu starań.
    Co do bólu głowy mi doskwiera od samego początku ciąży
    Mordeczka ja w pierwszej ciąży na początku się czułam jak na grypę, głowa mnie bolała i ogólnie osłabienie i mnie telepało z zimna. Nawet koleżanka z którą wtedy wynajmowałam mieszkanie na studiach rosołek mi zrobiła i aspirynę dała! Dopiero później doszły mdłości i się zorientowałam że @ mi się spóźnia :P

• Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera no właśnie o coś takiego mi chodzi a zamiast czytać na przedawnionych forach wolałam się tu zapytać. Szkoda ze nie pomyslałąm żeby brać od początku cyklu, ale myśle że to nie ma większego znaczenia?
    Wy też tak źle znosicie gorączki ?

55990b83d2.png
  • panipasztetowa Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! Trochę mnie tu nie było. :)

Co u Was? Jak te upały znosicie? Jakaś tragedia. Ja już normalnie nie moge :P

Jutro idę do gina. :D Doczekać się już nie mogę. :d Hahaha. ;D Ciekawe co zobaczę. :D

Klauudyssa lubi tę wiadomość

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipasztetowa wrote:
    Hej dziewczyny! Trochę mnie tu nie było. :)

Co u Was? Jak te upały znosicie? Jakaś tragedia. Ja już normalnie nie moge :P

Jutro idę do gina. :D Doczekać się już nie mogę. :d Hahaha. ;D Ciekawe co zobaczę. :D
    Hey no to wielkie gratulacje :) Ja bardzo źle znosze te gorączki jest już ich za dużo wszystko do granic możliwości nagrzane nie ma się gdzie schować nawet nad wodą jest niebezpiecznie

55990b83d2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera chyba faceci maja w naturze takie wkurzanie nas :( mój wczoraj mnie tak wkurwil ze myslalam ze go rozniose ale juz ok.
    Kochana pilnuj spraw pilnuj , szansa na prace jest wiec nie można jej stracić a do męża się nie odzywaj najwyżej , niech widzi jak źle postąpił
    Heeeej nowa:)
    Ja przyjmowalam w staraniach witaminy dla ciężarnych plus osobno kwas foliowy:)
    Ale ja miakaam mega dużo chorób i leków wiec za dużo by pisać , staralismy się 22 cykle:) w tym jedno poronienie było a teraz szczęśliwie czekany na synka który ma się urodzić za 2,5 miesiąca:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pasztecik serduszko i malusia hihi

panipasztetowa lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 390 391 392 393 394 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ