Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
A mnie rwie nad posladkiem juz 3 dzień jak ala dwa kulszowa .
Lekarz mi powiedział ze mały naciska na nerw RWY kulszowej bankowo i stad bol i tak zostanie do porodu . Sam kręgosłup jak kręgosłup nie boli mnie
A ogólnie to leże w salonie ale zabieram się zaraz za zmycie naczyń , w kąpiel IDE , zabieram się za papierkowa robotę bo jutro muszę parę rzeczy wysłać i potem dwa programy mam i spać -
A ja się za sprzątanie wzięłam.
Kurde, ale tak się zastanawiam - jak na tym usg można zobaczyć takie małe serduszko.Niewyobrażalne to dla mnie jest.
I tam będzie już jakąś istotę widać, czy to tylko dalej będzie takie jajko? :d
Masakra - sto pytań do.Hahaha. :d
Udało się!
-
Biedroneczka29 wrote:Hejo hejo
Ja dziś byłam na basenie musze trochę dupę ruszyć poki blizniara jest
Zakręcona to jutro Ty wczytujesz pierwsza ja druga 13:30 i pasztetowa trzeciaBiedroneczka29 lubi tę wiadomość
-
Uwazajcie laski z basenami , jeziorami itp w 1 gry estrze ciąży bo infekcje czychaja tylko !
Biedroneczko tak , Ja na 11:20 mam wizytę ( na Pl na 12:20 ) wiec nie dużą różnice mamy hehe
Jutro dzień informacji.
hera ok daj znać aż ciekawa jestemHeathera lubi tę wiadomość
-
Jak pytałam moja gin czy mogę jeździć nad jezioro to powiedziała ze oczywiscie tylko mam sie kremować i najlepiej w cieniu siedzieć ,jak do niej pójdę to powiem ze chodziłam na basen i nad jezioro ,niech mi zrobi cytologię i juz .
-
Biedroneczka29 wrote:Jak pytałam moja gin czy mogę jeździć nad jezioro to powiedziała ze oczywiscie tylko mam sie kremować i najlepiej w cieniu siedzieć ,jak do niej pójdę to powiem ze chodziłam na basen i nad jezioro ,niech mi zrobi cytologię i juz .
Ja tylko mowie ze trzeba uważać
Moja ginekolog odrazu mnie uprzedzila wiec nie chodzilam , moja przyjaciółkę tak samo:) -
ZakręconaOna wrote:Kochana po 4 h snu ciaglego możesz normalnie temperaturę zapisać , spokojnie:)
Ważne żebyś miała termometr pod poduszka najlepiej i jak się o budzisz to bez gwałtownych ruchów siegasz po niego , mierzonko i wsio
Z tym to nie ma problemu bo wszystko co do życia wieczornego bądź porannego leży na ramie łóżka. Tylko tyle że rano trzeba czworonoga przepchnąć (co wcale nie jest łatwe bo robi zdechł pies).
Jejku dziewczyny jak ja wam zazdroszczę tych maluszków mieszkających w waszych brzuszkach. Mam nadzieję że i nam się uda prędzej czy później -
Klaudysa bo w 1 trymestrze dopiero wszystko się buduje w ciąży w organizmie , ze tak powiem i bardziej niż w dalszych trymestrach dziecko jest narażone na dostarczenie jemu infekcji bo później chronią juz bardziej wody i zamknięta mega szyjka czopem ale tez nie na 100% chroni:) a co ogólnie do pływania to zalecają pewnie:)
W każdym bądź razie co do psa no to jak się tak silujesz to faktyczni3 może zawyzac leciutko temperaturę