Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:Hera chyba faceci maja w naturze takie wkurzanie nas
mój wczoraj mnie tak wkurwil ze myslalam ze go rozniose ale juz ok.
Kochana pilnuj spraw pilnuj , szansa na prace jest wiec nie można jej stracić a do męża się nie odzywaj najwyżej , niech widzi jak źle postąpił
Heeeej nowa:)
Ja przyjmowalam w staraniach witaminy dla ciężarnych plus osobno kwas foliowy:)
Ale ja miakaam mega dużo chorób i leków wiec za dużo by pisać , staralismy się 22 cykle:) w tym jedno poronienie było a teraz szczęśliwie czekany na synka który ma się urodzić za 2,5 miesiąca:)
-
Zakręcona to dobrze, że już się pogodziliście. Ja to jestem ciekawa ile u nas to potrwa ...
Pasztetowa już powinno być coś większego niż kropeczka
Klauudyssa a ile masz lat jeśli mogę spytać? Mój też przeważ odpuszcza i się do mnie przymila, ale nie wiem czy teraz szybko to nastąpi bo wczoraj się zachowywał jakby on nic złego nie zrobił, więc zobaczymy jak to będzie.
A wy jesteście po ślubie ? -
Heathera wrote:Zakręcona to dobrze, że już się pogodziliście. Ja to jestem ciekawa ile u nas to potrwa ...
Pasztetowa już powinno być coś większego niż kropeczka
Klauudyssa a ile masz lat jeśli mogę spytać? Mój też przeważ odpuszcza i się do mnie przymila, ale nie wiem czy teraz szybko to nastąpi bo wczoraj się zachowywał jakby on nic złego nie zrobił, więc zobaczymy jak to będzie.
A wy jesteście po ślubie ?ja sobie robię makaron z sosem serowym:)
-
Klauudyssa wrote:Zaraz 21 wiem że szybko chcemy (przynajmniej dużo osób nam to mówi które wiedzą), co do ślubu to nawet zaręczyn nie było jeszcze. Czekam już na to hehe 4 lata jesteśmy ze sobą. P planuje że po kredycie więc mam nadzieje że przyszły rok będzie przełomowy w naszym życiu
ja sobie robię makaron z sosem serowym:)
I jakoś sobie poradziliśmy
Wiek tu nie gra roli
Makaron z sosem serowym to moje ulubione danieale dzisiaj chyba postawie na spaghetti
-
Dziewczyny właśnie co do tych wykresów, w którym momencie wiadomo że to owulacja? O ile wzrasta temperatura czy jak? Jestem zielona bo mierze od połowy poprzedniego cyklu. Mundek a ile masz do prawdopodobnej owulacji? Mi tak skaczą temp. bo niestety ost mam problem ze spaniem i mierze jak się obudzę. Od dziś mam specjalnie budzik ustawiony.
-
z owulacją to jest tak że jak są trzy temperatury wyższe to prawdopodobnie wtedy jest owulacja... a co do mojej temperatury to też nie najlepiej spie przez te upały i się budze w nocy a temperatura w miejscu nawet ostatnio wypiłam 2 lampki wina poszłam później spac bo byłam na weselu i bez skutku...a budzik mam nastawiony cały czas na tą samą porę i o tej mierze...a od dzisiaj zaczeły mi sie prawdopodobne dni płodne które wyznaczył program i juz nie wiem co mam o tym myslecMundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
Mundek wrote:z owulacją to jest tak że jak są trzy temperatury wyższe to prawdopodobnie wtedy jest owulacja... a co do mojej temperatury to też nie najlepiej spie przez te upały i się budze w nocy a temperatura w miejscu nawet ostatnio wypiłam 2 lampki wina poszłam później spac bo byłam na weselu i bez skutku...a budzik mam nastawiony cały czas na tą samą porę i o tej mierze...a od dzisiaj zaczeły mi sie prawdopodobne dni płodne które wyznaczył program i juz nie wiem co mam o tym myslec
Mierz dalej bo być może przez te upały cykl się przestawił. Dzięki z odpowiedź sama jestem ciekawa czy dobrze mi pokazuje -
Ale duchota u mnie ....
Klaudys Ja 21 w styczniu skonczylam , uważamy to za wiek normalny spokojnie:)
A mierzysz o stałych porach rano ? Tak max do 7:30 , bez ruchu jak się obudzisz itp ? To wszystko ma ogromny wpływ pamietaj .
Pasztecik teraz to juz fasolka z serdusiem będzie:) -
ZakręconaOna wrote:Ale duchota u mnie ....
Klaudys Ja 21 w styczniu skonczylam , uważamy to za wiek normalny spokojnie:)
A mierzysz o stałych porach rano ? Tak max do 7:30 , bez ruchu jak się obudzisz itp ? To wszystko ma ogromny wpływ pamietaj .
Pasztecik teraz to juz fasolka z serdusiem będzie:)
No proszęTo między nami rok różnicy w sumie będzie bo ja skończę na początku grudnia. Co do temp to polowe ost cyklu mierzyłam ok 7.30 tak się budziłam. A teraz te upały mocno przeszkadzają bo nie da się spać. Dziś pewnie ta temp była nie wiarygodna bo przespałam 4 godziny. Wolałam tak czy siak ją już zapisać.
Zaczyna mnie pobolewać jajnik. Hmmm ciekawe czy dlatego bo czytam trochę o tym i mój mózg mi coś wkręca xd Do płodnych wg tej aplikacji 4 dni -
Mąż dzwonił z przeprosinami, jest już lepiej ale dalej jestem trochę zła na niego, bo wczoraj za mocno przegiął. Stwierdził, że ostatnio taki zły jest i głupoty gada bo się przejmuje czy damy radę z tym kredytem. Jeszcze jak wróci z pracy to porozmawiamy...
-
Heathera wrote:Mąż dzwonił z przeprosinami, jest już lepiej ale dalej jestem trochę zła na niego, bo wczoraj za mocno przegiął. Stwierdził, że ostatnio taki zły jest i głupoty gada bo się przejmuje czy damy radę z tym kredytem. Jeszcze jak wróci z pracy to porozmawiamy...
Porozmawiajcie dokładnieHeathera lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Najważniejsze , ze przeprosił i , ze wie , ze źle zrobił ale nie zmienia to faktu , ze zachował się nie fajnie bo Ty rowniez Chodzież i zadreczasz się czy poradzicie sobie ale nie wyzywasz się na nim !
Porozmawiajcie dokładnieA wychodzi, że faceci tez mają takie dni