Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Zastanawiam się czy jest sens.. musiałabym jechać 30km i dopraszać się o wizytę, bo gin nie ma już terminów na ten tydzień. Chyba wolę jutro odleżeć cały dzień, a w przyszłym tyg na spokojnie zapisać się do lekarza. Do tego czasu wypytam już kuzynkę o jej gina prowadzącego ciążę, bo podobno super ogarnięty/
-
A ja trochę pomogłam tam u teściów i juz teraz jesteśmy w domu. Ale pyszne kanapki jadłam z kiełbasa swojskiej roboty pomidorkiem ze szklarnik (jak ostatnio kupiłam w sklepie to niestety już taki chemiczny smak miały) i z sałata lodową. Synek już śpi a my z mężem killera oglądamy. I do spania. Bo jutro rano musze do przychodni umówić synka i lecę po swoje wyniki, go zaprowadzić do koleżanki, do sqojego gina i pozniej po synka i z nim do lekarza. Dobrze że kolezanka mieszka obok przychodni to dużo latać nie będę musiała.
-
Hera to faktycznie dobrze , jednak łączenie po takich miejscach z małym dzieckiem nie jest zbyt cudownym rozwiazaniem:)
A to masz USG jutro czy zwykle badanie ?
Rany ale komarów u mnie no , chlaja jak oszalale a duchota jest teraz taka ze szok ... -
Asme to dobrze że się zwolniony i postaw na swoim żeby cię zbadał i coś przepisał.
Zakrecona jutro zwykla wizyta bo kazał mi przyjść z wynikami toxo i morfologi i mówił że wtedy mi kartę ciąży założy. No i jeszcze powiem mu o tym kroczu i pewnie będzie chciał zobaczyć chociaż mi to nie na rękę bo jakoś się wstydzę szczególnie że jakoś w ciąży nie lubię się tam golić. A gonekolog jest facetem co prawda stary ale jednak facet. Ale czego się nie robi dla bezpozenstwa maleństwa -
Asmee dokładnie tak jak mówi Astoria , Ty się nic nie przejmuj . Zasranym obowiazkiem jest jego pomoc Co w utrzymaniu tej ciąży . By więcej plamienie się nie powtórzyło .
Asmee Ja mam USG i wizytę za 12 dni heh:)
To trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty :*