Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Asme dokładnie an spokojnie wybierz dobrego lekarza bo w końcu będziesz sie z nim widywać bardzo często więc musi Ci odpowiadać
Ja już się paskuję i niedługo do teściów jadę.
Ciekawe czego się dowiem jutro na wizycie i jak moje wyniki z toxo Trochę się boję a le z drugiej strony fajnie bo ma mi założyć kartę ciąży
Czy u Was w domu też są tak wkur###jące muchy ? -
U mnie dzięki Bogu nie ma bo nienawidzę jak lata mi robactwo: o także Wam wspolczuje bo ostatnio u Cioci byłam a tam u niej to plaga much normalnie , ani napić się nie można było norma!nie ani zjeść nic bo muchy wszędzie .
Hera faaaajnie nie:) na pewno się dowiesz jak maja wyniki juz -
Asmee polz się na spokojnie i lez dużo !
Masz plamienie czy krew taka żywą ?
Ciężko powiedzieć bo wiesz na takim poczatku jak np. Zarodek jest za słaby lub plemnik nawet to może nie przetrzymać stad samoistne poronienie ... Ale oby nie ! Wszystko musisz obserwować i najlepiej jakbys miała duphaston lub luteine w domu , masz ???Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 15:49
-
Kochana lez a męża wyslij po luteine gdzieś do apteki a jak nie to niech cie zawiezie na IP i oni ci dadzą cos na podtrzymanie w razie w , zrobią bete jeszcze itp .
Jak nie masz żywej krwi to spokojnie spróbuj polezec bo dość często plamienie się zdarza w takim okresie ciąży . -
Asmee luteiny nie ma bez recepty chyba
Ale w taki razie, to bierz jutro wynik bety i zasuwaj do byle jakiego gina, da Ci luteinę i będziesz spokojniejsza.
Na IP to mi się wydaje, źe nie ma sensu bo tylko naczekasz się w kolejce i nadenerwujesz...
Nie martw się też na zapas, ja też tak miałam jakieś 3 razy na początku i nic się nie działo... -
No tak ! Zapomnialam , ze luteina bez recepty w Polsce nie jest sprzedawana , przecież sama dostaje na nią receptę .
Asmee tak jak Astoria mówi , spokoj najważniejszy bo właśnie takie plamienia sie zdarzają , ja jak poronilam to miałam nagły wybuch krwi ze sikalam nią trzy razy mocniej niż przy obfitym okresie także spokojnie na pewno wszystko ok ale szkoda wielka ze nie możesz spokojnie polezec -
Asmee tak jak dziewczyny mówią odpoczywaj a jutro poleć do jakiegoś gina. Trzymam kciuki żeby wszystko było ok
Ja z kolei musze jutro iść do gina ale też z synkiem do lekarza bo mocniej kaszle a to juz tydzień i powinien w ogóle już nie kaszlec a nie ze on jeszcze gorzej kaszle
Zakręcona właśnie szwagierka w połowie przyłączyła na ten program i też się poplakalam jak ten napis dali