X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pewnie coś więcej się dowiem na wizycie serduszkowej, na którą mam nadzieje pójdę już do lekarza, który poprowadzi ciążę. Małż chce iść ze mną, więc będzie brał wolne ;)

astoriaa lubi tę wiadomość

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • astoriaa Ekspertka

Wysłany: 17 września 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera długo odstępu mam od ostatniej wizyty, 4 tygodnie... Wcześniej miałam co 2...

A mąż jeszcze ze mną nie był... Na to genetyczne dopiero ze mną idzie...

7470gov3xicgdrhg.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mi rzucił 'no mogę iść'. Taki szczyt entuzjazmu w jego wykonaniu.

astoriaa lubi tę wiadomość

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • astoriaa Ekspertka

Wysłany: 17 września 2015, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co? Mój nie chciał oglądać mnie na fotelu gin.
    Bo mu się to źle kojarzy. Z pracą itd. On jest lekarzem, co prawda nie ginekologiem, ale...
    I teraz idzie, bo będzie przez brzuch :P

7470gov3xicgdrhg.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faceci.. kto ich zrozumie ;d

Uciekam spać. DObrej nocy dziewczyny!

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. :)

Mój D na każda wizytę ze mną chodził , w 16 tc byłam sama i na genetycznym 3 trymestru bo był w UK a Ja w Pl . Ale on jak były te pierwsze wizyty to niecierpial patrzeć na mnie bo wiadomo ze dopochwowe USG haha a najczęściej trafiał mi się lekarz ale w Pl zawsze lekarka i juz przez brzuch było . :)
    Nie ma co im się dziwić jakby nie patrzeć hehe .

Asmee jak się czujesz ?

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój niestety w pracy jest i nie może teraz tak sobie wolnego wziąć. Z resztą mniej więcej wie co na wizytach jest z poprzedniej ciaży więc ja w sumie go nawet nie potrzebuje na każdej wizycie. Na usg teraz co będzie może uda mu się wolne wziąć a jak nie to na następne już na pewno bo w późną jesień/zimę ma wolnego dużo.

Szlak mnie zaraz trafi jak dzwonię do przychodni albo zajęte albo nie odbierają :/

dxomzbmhbfmviozz.png f2wlkqi151hokkn6.png 4b9ay2xy5p782exz.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera mój akurat pracuje na nocki wiec ma wolne dni zeby ze mną pójść a jak w Pl to ma urlop wiadomo:)
    A co do przychodni to znam ten bol , u mnie tak samo albo nie odbierają albo zajęte . Kiedyś przyuwazylam jak czekalam w kolejce u lekarza ze jak telefon dzwoni to jak im się nie chce odebrać to słuchawkę ściągają ale wyłączają tym dziubkiem co w domowych jest , jakby zajęte się robi a one sobie dyskusje robią i kawke popijają. Masakra ...

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w przychodni z zasady nie odbierają tel. Widziałam parę razy jak telefon wył, a te sobie plotkowały przy kawce i żadna dupy nie ruszyła..

Zakręcona, po nocy znów ślady krwi. Szykuję się i jadę do lekarza. Generalnie źle się czuję, mdli mnie.. zrobiłam sobie tylko herbatę i nie dałam rady jej wypić. Smakowała mi jakoś dziwnie kwaśno, fuuj.

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    astoriaa wrote:
    Hera długo odstępu mam od ostatniej wizyty, 4 tygodnie... Wcześniej miałam co 2...

A mąż jeszcze ze mną nie był... Na to genetyczne dopiero ze mną idzie...
    tezz mam wizyty co miesiac srednio.

Najblizsza jutro i już stresuje się..

Kurcze cos mnie jedna pachwina ciagnie :/

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee wrote:
    U mnie w przychodni z zasady nie odbierają tel. Widziałam parę razy jak telefon wył, a te sobie plotkowały przy kawce i żadna dupy nie ruszyła..

Zakręcona, po nocy znów ślady krwi. Szykuję się i jadę do lekarza. Generalnie źle się czuję, mdli mnie.. zrobiłam sobie tylko herbatę i nie dałam rady jej wypić. Smakowała mi jakoś dziwnie kwaśno, fuuj.
    trzymam kciuki, żeby lekarz Ci zapisal cos.
    Daj znac jak po wizycie.

Moj jak tylko moze to idzie ze mna, od pierwszej wizyty chodzi.
    Jutro tez idzie bo mam na wieczor dopiero :)

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona rozciąga się wszystko , mnie pachwiny tak ciągnęły w twoim tygodniu ciąży , ze ledwo chodzilam także no stres kochana:)

Asmee no właśnie , tez w przychodni są perfidne i olewaja pacjenta ...
    Kochana zbieraj się koniecznie i jedź , Daj znać po

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Ona rozciąga się wszystko , mnie pachwiny tak ciągnęły w twoim tygodniu ciąży , ze ledwo chodzilam także no stres kochana:)

Asmee no właśnie , tez w przychodni są perfidne i olewaja pacjenta ...
    Kochana zbieraj się koniecznie i jedź , Daj znać po
    ja to sie o wszystko stresuje, taka chyba moja natura.
    a po tym szpitalu to juz w ogole..

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domyslam się , domyslam . Sama po poronieniu w październiku rok temu miałam ciążę stresujaca dość i to do późnych tygodni , nie ma co ciąża to wgle okres stresujacy szczególnie po takich przeżyciach ale sama wiesz , ze panikowac czy cos nie możemy bo denerwujemy maluszki :)

Ja Ci tylko mowie żebyś się troszkę uspokoiła bo to normalka , jeszcze nie raz Cie zaciągnie , pociągnie cos:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wgle jestem taka padnieta , ze odpadam dziś normalnie: o
    Wstalam standardowo o 6 , zjadlam sniadanko ale byłam nie przytomna mimo , ze usnac dalej nie mogłam i zalalam się cala herbata ... Masakra . Mały zaczął tak skakać , ze jak mój pies usiadł kolo mnie to normalnie zaczęła głową kręcić haha
    Posiedzialam z Mama i zasnelam: o przed chwila wstalam ...
    Wgle cos mnie ręką boli prawa w nadgarstku , masakra: ( ani się nie uderzylam ani nic , myslalam chyba przebrać reke

Wejde zaraz w kąpiel , pazurki itp ... A co ! A jak Mama wróci to włoski mi machnie wieczorem . Ale teraz muszę czekać kuzwa na hydraulika bo cos sprawdza w pionie i ooo , miał być o 10 :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 10:35

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Domyslam się , domyslam . Sama po poronieniu w październiku rok temu miałam ciążę stresujaca dość i to do późnych tygodni , nie ma co ciąża to wgle okres stresujacy szczególnie po takich przeżyciach ale sama wiesz , ze panikowac czy cos nie możemy bo denerwujemy maluszki :)

Ja Ci tylko mowie żebyś się troszkę uspokoiła bo to normalka , jeszcze nie raz Cie zaciągnie , pociągnie cos:)
    może masz i racje, sie postaram tak nie stresowac.
    Ale to jutro po wizycie :)

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i tak jak mówiłam, jeszcze bardziej mnie wkur..

Lutki nie dostałam bo nie ma sensu. Jak ma wylecieć to i tak wyleci na tym etapie. Beta podobno tak niska ze nie ma co się nastawić. Powtarzanie jej po 48h też nie M sensu bo nic i tak widać nie będzie z teho.PP tygodniu owszem ale nie teraz

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee beta niska ??? Pojebany ten lekarz ??? Mialas bete wyższa niż nie jedna laska na tym etapie ! Ja na tym etapie miałam 11 a później za 2 dni 23 i to ładny przyrost był . Co to za burak i co to za tekst ze jak wyleco to wyleci ... Bym go jebla!
    Na spokojnie powtórz bete i szukaj lekarza innego

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • astoriaa Ekspertka

Wysłany: 18 września 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee weź w ogóle idioty nie słuchaj.
    Większość dziewczyn tutaj na tym etapie miała bete koło 30!!!!

Oddałabym Ci dwoją luteinę normalnie jakbyś gdzieś blisko była :(

Odpoczywaj przynajmniej przez weekend!

7470gov3xicgdrhg.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to samo !!
    Dupek jakiś nastraszył Cie niepotrzebnie . Nie jedna laska na tym etapie by oddala wszystko by taka bete mieć .

Powiem Wam , ze w 20 tc bolal mnie brzuch , zglosilam się do mojej ginekolog bo akurat dyżur miała ( oczywiście ginekolog do której juz nie chodze, jedynie po skierowanie na badania a takto prywatnie do babeczki w innym mieście) mowie , ze boli a ta suka do mnie ze no wie Pani , może tam juz się oczyszcza i nic nie zaradzimy ! Wstalam i wyszlam ... Nie ma to jak pocieszyć kurde kobietę po poronieniu niedawnym nie ?!
    Pojechalam do szpitala , okazało się ,ze wszystko super jest mały się tak wiertolil ze na nerwy naciskał .

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 489 490 491 492 493 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ