Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie tak się zastanawialam czy to taka lampka ala kwiatowa czy bukiet:)
W grudniu na pewno będzie juz spory:) do grudnia kupa czasu wiec zdarzycie trzy razy urosnąć .
A to zawsze tak jest , ze raz większy raz mniejszy , zależy od ułożenia dziecka ,od najedzenia Brzuska i o -
Ale szczerze? to niech on sobie bedzie poki co maly po co ma mnie wybrzuszyc jak wieloryba? z takim brzuchem jest ciezko wiec niech na 28 Grudnia bedzie fajna pileczka na sesje :)a ten styczen i luty juz sie "przemecze"z wiekszym brzuszkiem
-
Patutka wrote:Czesc dziewczyny, Mam pytanie. Jak jest z temperatura na dole w ciazy? Ona jest podwyzszona niezaleznie od pory dnia?
-
astoriaa wrote:Dziewczyny ja co prawda ginekologiem nie będę, ale jeśli będę takim lekarzem jak ten od Asmee to niech mnie coś kurde strzeli, serio
Biedroneczka ja to Tobie zazdroszczę. Bo Ty będziesz miała elegancką piłkę, a ja mega bęben -
astoria zobaczymy jak bedzie pozniej,ale mi sie wlasnie marzy taka fajna widoczna nie wielgachna pileczka
zakrecona ja siedze przy laptopie pozniej zjem jakas buleczka bede ogladac taniec z gwiazdami,zycie bez wstydu itpWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 19:21