X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    astoriaa wrote:
    Na ten weekend nie mamy planó ;) Pewnie będziemy się obijać ;)
    Za tydzień idziemy na rodzinną imprezkę, taką na sali z tańcami i za 2 tygodnie na wesele.
    Muszę sobie jakieś stroju uszykować :P
    A Ty Zakręcona rozumiem oszczędzasz się dzisiaj? ;)
    Tak jest !! Dziś pielęgnuje siebie a nie dom hahaha:)
    Ojej ale zazdroszcze , kocham wesela a wieki nie byłam . Nikt w rodzinie żenić się nie chce serio , ze znajomych to samo na razie .

Hej smerfetka , co się stało ???

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poszłam do medycyny rodzinnej do ginekologa i wszystko zaczeło się nie po mojej myśli,zaczne od początku wchodze do gabinetu lekarz mnie pyta w jakim celu się zjawiłam ,mówie mu,że spóźnia mi się @ i zrobiłam 5 testów ciążowych,każdy innej firmy i wszytkie podały 2 kreski, więc z usmiechem ironicznym mówi,że on w takim razie nie musi potwierdzać ciąży,bo testy to zrobiły,zapytał mnie w ciągu całej wizyty (7 minutowej) 4 razy o date ostatniej miesiączki kazał mi się położyć na fotelu w celu zrobienia badania,(myślałam,że to będzie usg),a on zakłada rękawiczki i wkłada mi paluchy do pochwy,a druga ręką uciska podbrzusze,palcami świdrowal po całej pochwie,oczy to mi mało nie wylazły z bolu i mówie mu,że mnie boli,to on mówi,tak ma być,że boli po 4 minutowym świdrowaniu uznał,ze mam pełny pęcherz (a przed wejsciem do gabinetu zrobiłam siusiu!!!) skonczył badanie kazał mi usiąść na miejsce i uznał,ze on nie wie po co robił to badanie,bo przeciez PŁÓD ma tylko pół milimetra i nie jest w stanie go wyczuć pod palcem!!! ;( zaprosił mnie na badanie usg w poniedziałek i najgorsze zdanie: "WTEDY ZAŁOŻE PANI KARTE CIĄZY,GDY UZNAM,ŻE CIĄŻA JEST MARTWA!!" (tylko po co wtedy ta karta ) zapytałam jak ze współzyciem powiedział,ze zadalam głupie pytanie,przeciez delikatny seksik zawsze jest wskazany....nie był wstanie okreslić tygodnia ciąży,ani daty porodu.....idąc dod omu zaczęła się istna katorga,przeszywający ból w dole brzucha wzdłuż pochwy promieniujący do miednicy,wróciłam do domu i ledwo połozyłam sie na łóżko w pozycji embrionalnej,ból był świdrujący aż mnie wyginało i mama postanowiła wezwać karetke i pojechałam do szpitala tam dopiero zrobili mi usg i powiedzieli mi wszystko

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdole , co to za konowaly ! :o
    Ja na prawdę jestem w przeogromnym szoku , ze takie imbecyle pracują i leczą ludzi .
    I ta karta ciąży jak ciąża martwa , no rany boskie !
    Chust z tym lekarzem , powiedz co w szpitalu

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w szpitalu Pani doktor anioł dosłownie,delikatna,spokojna,miła zrobiła mi od razu usg powiedziała,że jest maleństwo i rozwija się prawidłowo,zaleciła zmiane lekarza,odpoczynek,kwas foliowy i suplementacje,a oto nasz groszek :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a5cd6f88cc30.jpg

ZakręconaOna, astoriaa, ona., Biedroneczka29 lubią tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo się cieszę , ze wszystko dobrze ! :)
    No a lekarza zmienić koniecxnie musisz bo taki to tylko zaszkodzi ! :/ dupek jakis

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio coraz więcej idiotów...

Ja dziś byłam na tej becie i czekam do 15 na wyniki :). Cieszę się smerfetko, że wszystko u Was dobrze mimo nieprzyjemnej sytuacji

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • astoriaa Ekspertka

Wysłany: 19 września 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfetko super, że wszystko dobrze :)

Powiem Wam, że to straszne jest.
    Najgorsze jest to, że na studiach na swoim roku dokładnie widzę kto będzie właśnie tego typu lekarzem :/

7470gov3xicgdrhg.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Porażka na prawdę , najgorsze jest to , ze nie wiadomo na kogo trafisz . . .
    Jak ma się juz na prawdę lekarza z prawdziwego zdarzenia to trzeba się go trzymać .
    Asmee czekamy z Toba razem na wyniki :*

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera wrote:
    A ja zaraz będę ta globolke dopochwowo brala i kurde na ulotce jwst że trzeba jak najglebiej wsadzić ? A ja nie wien jak głęboko ? bo nigdy nic takiego nie brałam bo wcześniej nigdy infekcji tam nie miałam :/
    ja zaawsze wkładam do oporu, ile palec da radę dosięgnąć :D

Asmee kciuki za betę i czekamy na wyniki.

Smerfetka co za debil :/ Takim powinni odbierać prawo do zawodu.
    A Ty szukaj innego lekarza i do niego nawet już nie idz.

Ja mam dziś wizytę i już świruję...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2015, 10:36

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O masakra kto takim lekarzom pozwala leczyć ?!
    Fajnie Smerfetka że wszystko ok :)

Zakręcona u mnie w nocy ok. Raz wstałam na siusiu bo synek też się obudził a teraz jeszcze w łóżku siedzę bo mąż jednak do pracy musiał dziś pojechać na kilka godzin.
    Śniło mi się dzisiaj że się trzymała z jakimiś 3 laskami a jak im powiedzialam że jestem w ciąży i nie mogę z nimi pić to strasznie się zr mnie śmiały a ja się wkurzylam i poleciałam do sklepu na kupować sobie słodyczy. A takie lakocie że ho ho np lody ciepłe takie różne rodzaje wymyślne aż teraz bym je zjadła :)

dxomzbmhbfmviozz.png f2wlkqi151hokkn6.png 4b9ay2xy5p782exz.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To tzymam kciuki za wizytę Ona i za betę Asmeee :))

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera hahaha takie slodkosci w śnie nawet mogą narobić smaczka nie ? :D
    Ona a to zwykle badanie dziś tak ? Czy z USG ? :) na pewno wszystko oki

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wgle za mną od jakiegos czasu chodzą knedle z kapusta młoda mniaaaam . Dziś patrzę Mama jedzie z rana na rynek mowie po co bedziesz a ona a zrobię knedelki a Ja się rozplynelam mniaaaamcis ! Hehe

Heathera lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo dokładnie smaka mam teraz na te ciepłe lody z czekolada i ppsypka hehe chyba męża wyślę żeby szukał w sklepacj gdzieś xdd
    A to Ci mama w myślach czyta :) u nas akurat knedle nie są popularne ja nawet chyba nigdy nie jadłam :p

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie są ?? Rany , u mnie są wszędzie:) hehe
    Jak nie jadlas to żałuj kochana , oj zaluj ! :P

Wyslij męża a co , niech spełnia zachcianki dzidziusia i mamusi :P

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo dokładnie u nas za bardzo się tego nie je. Jedynie widziałam w sklepie takie paczkowane knedle ze śliwką.
    U nas za to królują kartacze takie duże jak dwie pięści. Wiem że w niektórych refionach kartacze są małe jak 1 pięść malutka takie bardzie pyzy :P

Właśnie mąż poleciał bo jeszcze żyletki musi sobie kupić to i lody kupi :D

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zjadlabym te kartacze ale właśnie takie duże bo pyzy lubię ale to nie smaczy tak samo dobrze: p

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Hera hahaha takie slodkosci w śnie nawet mogą narobić smaczka nie ? :D
    Ona a to zwykle badanie dziś tak ? Czy z USG ? :) na pewno wszystko oki
    z USG :)

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super:) o której masz ?

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfetka boze co za kretyn,ale najważniejsze ze wszystko ok :) mnie moje ginekolog tez tak badała wkładała palce i naduszala na brzuch No ale to nie sprawiało mi bolu i trwało krótka chwilkę.

Asmee trzymam kciuki :)

Ona to tylko sie cieszyć podejrzysz swojego bąbelka :)

Ja dzis w nocy spałam słabo co chwile sie budziłam ,głowa mnie bolała od wczoraj wieczora az do rana ,teraz naszczescie jest ok wstawiłam ziemniaki i bede robic kluski slaskie ale najpierw sie chyba zdrzemnę :)

A ja sobie wczoraj wieczorem oglądam tv cos delikatnie poczułam w brzuszku patrze a tam taka górka moje dzieciątko albo pokazało mamusi głowę albo pupcie <3 ależ cudowny widok :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2015, 13:33

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
‹‹ 493 494 495 496 497 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ