Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
astoriaa wrote:Na ten weekend nie mamy planó Pewnie będziemy się obijać
Za tydzień idziemy na rodzinną imprezkę, taką na sali z tańcami i za 2 tygodnie na wesele.
Muszę sobie jakieś stroju uszykować
A Ty Zakręcona rozumiem oszczędzasz się dzisiaj?
Ojej ale zazdroszcze , kocham wesela a wieki nie byłam . Nikt w rodzinie żenić się nie chce serio , ze znajomych to samo na razie .
Hej smerfetka , co się stało ??? -
nick nieaktualnyposzłam do medycyny rodzinnej do ginekologa i wszystko zaczeło się nie po mojej myśli,zaczne od początku wchodze do gabinetu lekarz mnie pyta w jakim celu się zjawiłam ,mówie mu,że spóźnia mi się @ i zrobiłam 5 testów ciążowych,każdy innej firmy i wszytkie podały 2 kreski, więc z usmiechem ironicznym mówi,że on w takim razie nie musi potwierdzać ciąży,bo testy to zrobiły,zapytał mnie w ciągu całej wizyty (7 minutowej) 4 razy o date ostatniej miesiączki kazał mi się położyć na fotelu w celu zrobienia badania,(myślałam,że to będzie usg),a on zakłada rękawiczki i wkłada mi paluchy do pochwy,a druga ręką uciska podbrzusze,palcami świdrowal po całej pochwie,oczy to mi mało nie wylazły z bolu i mówie mu,że mnie boli,to on mówi,tak ma być,że boli po 4 minutowym świdrowaniu uznał,ze mam pełny pęcherz (a przed wejsciem do gabinetu zrobiłam siusiu!!!) skonczył badanie kazał mi usiąść na miejsce i uznał,ze on nie wie po co robił to badanie,bo przeciez PŁÓD ma tylko pół milimetra i nie jest w stanie go wyczuć pod palcem!!! ;( zaprosił mnie na badanie usg w poniedziałek i najgorsze zdanie: "WTEDY ZAŁOŻE PANI KARTE CIĄZY,GDY UZNAM,ŻE CIĄŻA JEST MARTWA!!" (tylko po co wtedy ta karta ) zapytałam jak ze współzyciem powiedział,ze zadalam głupie pytanie,przeciez delikatny seksik zawsze jest wskazany....nie był wstanie okreslić tygodnia ciąży,ani daty porodu.....idąc dod omu zaczęła się istna katorga,przeszywający ból w dole brzucha wzdłuż pochwy promieniujący do miednicy,wróciłam do domu i ledwo połozyłam sie na łóżko w pozycji embrionalnej,ból był świdrujący aż mnie wyginało i mama postanowiła wezwać karetke i pojechałam do szpitala tam dopiero zrobili mi usg i powiedzieli mi wszystko
-
nick nieaktualnyw szpitalu Pani doktor anioł dosłownie,delikatna,spokojna,miła zrobiła mi od razu usg powiedziała,że jest maleństwo i rozwija się prawidłowo,zaleciła zmiane lekarza,odpoczynek,kwas foliowy i suplementacje,a oto nasz groszek
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a5cd6f88cc30.jpgZakręconaOna, astoriaa, ona., Biedroneczka29 lubią tę wiadomość
-
Heathera wrote:A ja zaraz będę ta globolke dopochwowo brala i kurde na ulotce jwst że trzeba jak najglebiej wsadzić ? A ja nie wien jak głęboko ? bo nigdy nic takiego nie brałam bo wcześniej nigdy infekcji tam nie miałam
Asmee kciuki za betę i czekamy na wyniki.
Smerfetka co za debil Takim powinni odbierać prawo do zawodu.
A Ty szukaj innego lekarza i do niego nawet już nie idz.
Ja mam dziś wizytę i już świruję...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2015, 10:36
-
O masakra kto takim lekarzom pozwala leczyć ?!
Fajnie Smerfetka że wszystko ok
Zakręcona u mnie w nocy ok. Raz wstałam na siusiu bo synek też się obudził a teraz jeszcze w łóżku siedzę bo mąż jednak do pracy musiał dziś pojechać na kilka godzin.
Śniło mi się dzisiaj że się trzymała z jakimiś 3 laskami a jak im powiedzialam że jestem w ciąży i nie mogę z nimi pić to strasznie się zr mnie śmiały a ja się wkurzylam i poleciałam do sklepu na kupować sobie słodyczy. A takie lakocie że ho ho np lody ciepłe takie różne rodzaje wymyślne aż teraz bym je zjadła -
Noo dokładnie u nas za bardzo się tego nie je. Jedynie widziałam w sklepie takie paczkowane knedle ze śliwką.
U nas za to królują kartacze takie duże jak dwie pięści. Wiem że w niektórych refionach kartacze są małe jak 1 pięść malutka takie bardzie pyzy
Właśnie mąż poleciał bo jeszcze żyletki musi sobie kupić to i lody kupi -
Smerfetka boze co za kretyn,ale najważniejsze ze wszystko ok mnie moje ginekolog tez tak badała wkładała palce i naduszala na brzuch No ale to nie sprawiało mi bolu i trwało krótka chwilkę.
Asmee trzymam kciuki
Ona to tylko sie cieszyć podejrzysz swojego bąbelka
Ja dzis w nocy spałam słabo co chwile sie budziłam ,głowa mnie bolała od wczoraj wieczora az do rana ,teraz naszczescie jest ok wstawiłam ziemniaki i bede robic kluski slaskie ale najpierw sie chyba zdrzemnę
A ja sobie wczoraj wieczorem oglądam tv cos delikatnie poczułam w brzuszku patrze a tam taka górka moje dzieciątko albo pokazało mamusi głowę albo pupcie ależ cudowny widokWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2015, 13:33