X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    astoriaa wrote:
    Na ten weekend nie mamy planó ;) Pewnie będziemy się obijać ;)
    Za tydzień idziemy na rodzinną imprezkę, taką na sali z tańcami i za 2 tygodnie na wesele.
    Muszę sobie jakieś stroju uszykować :P
    A Ty Zakręcona rozumiem oszczędzasz się dzisiaj? ;)
    Tak jest !! Dziś pielęgnuje siebie a nie dom hahaha:)
    Ojej ale zazdroszcze , kocham wesela a wieki nie byłam . Nikt w rodzinie żenić się nie chce serio , ze znajomych to samo na razie .

Hej smerfetka , co się stało ???

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poszłam do medycyny rodzinnej do ginekologa i wszystko zaczeło się nie po mojej myśli,zaczne od początku wchodze do gabinetu lekarz mnie pyta w jakim celu się zjawiłam ,mówie mu,że spóźnia mi się @ i zrobiłam 5 testów ciążowych,każdy innej firmy i wszytkie podały 2 kreski, więc z usmiechem ironicznym mówi,że on w takim razie nie musi potwierdzać ciąży,bo testy to zrobiły,zapytał mnie w ciągu całej wizyty (7 minutowej) 4 razy o date ostatniej miesiączki kazał mi się położyć na fotelu w celu zrobienia badania,(myślałam,że to będzie usg),a on zakłada rękawiczki i wkłada mi paluchy do pochwy,a druga ręką uciska podbrzusze,palcami świdrowal po całej pochwie,oczy to mi mało nie wylazły z bolu i mówie mu,że mnie boli,to on mówi,tak ma być,że boli po 4 minutowym świdrowaniu uznał,ze mam pełny pęcherz (a przed wejsciem do gabinetu zrobiłam siusiu!!!) skonczył badanie kazał mi usiąść na miejsce i uznał,ze on nie wie po co robił to badanie,bo przeciez PŁÓD ma tylko pół milimetra i nie jest w stanie go wyczuć pod palcem!!! ;( zaprosił mnie na badanie usg w poniedziałek i najgorsze zdanie: "WTEDY ZAŁOŻE PANI KARTE CIĄZY,GDY UZNAM,ŻE CIĄŻA JEST MARTWA!!" (tylko po co wtedy ta karta ) zapytałam jak ze współzyciem powiedział,ze zadalam głupie pytanie,przeciez delikatny seksik zawsze jest wskazany....nie był wstanie okreslić tygodnia ciąży,ani daty porodu.....idąc dod omu zaczęła się istna katorga,przeszywający ból w dole brzucha wzdłuż pochwy promieniujący do miednicy,wróciłam do domu i ledwo połozyłam sie na łóżko w pozycji embrionalnej,ból był świdrujący aż mnie wyginało i mama postanowiła wezwać karetke i pojechałam do szpitala tam dopiero zrobili mi usg i powiedzieli mi wszystko

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdole , co to za konowaly ! :o
    Ja na prawdę jestem w przeogromnym szoku , ze takie imbecyle pracują i leczą ludzi .
    I ta karta ciąży jak ciąża martwa , no rany boskie !
    Chust z tym lekarzem , powiedz co w szpitalu

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w szpitalu Pani doktor anioł dosłownie,delikatna,spokojna,miła zrobiła mi od razu usg powiedziała,że jest maleństwo i rozwija się prawidłowo,zaleciła zmiane lekarza,odpoczynek,kwas foliowy i suplementacje,a oto nasz groszek :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a5cd6f88cc30.jpg

ZakręconaOna, astoriaa, ona., Biedroneczka29 lubią tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo się cieszę , ze wszystko dobrze ! :)
    No a lekarza zmienić koniecxnie musisz bo taki to tylko zaszkodzi ! :/ dupek jakis

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio coraz więcej idiotów...

Ja dziś byłam na tej becie i czekam do 15 na wyniki :). Cieszę się smerfetko, że wszystko u Was dobrze mimo nieprzyjemnej sytuacji

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • astoriaa Ekspertka

Wysłany: 19 września 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfetko super, że wszystko dobrze :)

Powiem Wam, że to straszne jest.
    Najgorsze jest to, że na studiach na swoim roku dokładnie widzę kto będzie właśnie tego typu lekarzem :/

7470gov3xicgdrhg.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Porażka na prawdę , najgorsze jest to , ze nie wiadomo na kogo trafisz . . .
    Jak ma się juz na prawdę lekarza z prawdziwego zdarzenia to trzeba się go trzymać .
    Asmee czekamy z Toba razem na wyniki :*

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera wrote:
    A ja zaraz będę ta globolke dopochwowo brala i kurde na ulotce jwst że trzeba jak najglebiej wsadzić ? A ja nie wien jak głęboko ? bo nigdy nic takiego nie brałam bo wcześniej nigdy infekcji tam nie miałam :/
    ja zaawsze wkładam do oporu, ile palec da radę dosięgnąć :D

Asmee kciuki za betę i czekamy na wyniki.

Smerfetka co za debil :/ Takim powinni odbierać prawo do zawodu.
    A Ty szukaj innego lekarza i do niego nawet już nie idz.

Ja mam dziś wizytę i już świruję...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2015, 10:36

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O masakra kto takim lekarzom pozwala leczyć ?!
    Fajnie Smerfetka że wszystko ok :)

Zakręcona u mnie w nocy ok. Raz wstałam na siusiu bo synek też się obudził a teraz jeszcze w łóżku siedzę bo mąż jednak do pracy musiał dziś pojechać na kilka godzin.
    Śniło mi się dzisiaj że się trzymała z jakimiś 3 laskami a jak im powiedzialam że jestem w ciąży i nie mogę z nimi pić to strasznie się zr mnie śmiały a ja się wkurzylam i poleciałam do sklepu na kupować sobie słodyczy. A takie lakocie że ho ho np lody ciepłe takie różne rodzaje wymyślne aż teraz bym je zjadła :)

dxomzbmhbfmviozz.png f2wlkqi151hokkn6.png 4b9ay2xy5p782exz.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To tzymam kciuki za wizytę Ona i za betę Asmeee :))

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera hahaha takie slodkosci w śnie nawet mogą narobić smaczka nie ? :D
    Ona a to zwykle badanie dziś tak ? Czy z USG ? :) na pewno wszystko oki

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wgle za mną od jakiegos czasu chodzą knedle z kapusta młoda mniaaaam . Dziś patrzę Mama jedzie z rana na rynek mowie po co bedziesz a ona a zrobię knedelki a Ja się rozplynelam mniaaaamcis ! Hehe

Heathera lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo dokładnie smaka mam teraz na te ciepłe lody z czekolada i ppsypka hehe chyba męża wyślę żeby szukał w sklepacj gdzieś xdd
    A to Ci mama w myślach czyta :) u nas akurat knedle nie są popularne ja nawet chyba nigdy nie jadłam :p

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie są ?? Rany , u mnie są wszędzie:) hehe
    Jak nie jadlas to żałuj kochana , oj zaluj ! :P

Wyslij męża a co , niech spełnia zachcianki dzidziusia i mamusi :P

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo dokładnie u nas za bardzo się tego nie je. Jedynie widziałam w sklepie takie paczkowane knedle ze śliwką.
    U nas za to królują kartacze takie duże jak dwie pięści. Wiem że w niektórych refionach kartacze są małe jak 1 pięść malutka takie bardzie pyzy :P

Właśnie mąż poleciał bo jeszcze żyletki musi sobie kupić to i lody kupi :D

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zjadlabym te kartacze ale właśnie takie duże bo pyzy lubię ale to nie smaczy tak samo dobrze: p

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Hera hahaha takie slodkosci w śnie nawet mogą narobić smaczka nie ? :D
    Ona a to zwykle badanie dziś tak ? Czy z USG ? :) na pewno wszystko oki
    z USG :)

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super:) o której masz ?

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfetka boze co za kretyn,ale najważniejsze ze wszystko ok :) mnie moje ginekolog tez tak badała wkładała palce i naduszala na brzuch No ale to nie sprawiało mi bolu i trwało krótka chwilkę.

Asmee trzymam kciuki :)

Ona to tylko sie cieszyć podejrzysz swojego bąbelka :)

Ja dzis w nocy spałam słabo co chwile sie budziłam ,głowa mnie bolała od wczoraj wieczora az do rana ,teraz naszczescie jest ok wstawiłam ziemniaki i bede robic kluski slaskie ale najpierw sie chyba zdrzemnę :)

A ja sobie wczoraj wieczorem oglądam tv cos delikatnie poczułam w brzuszku patrze a tam taka górka moje dzieciątko albo pokazało mamusi głowę albo pupcie <3 ależ cudowny widok :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2015, 13:33

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
‹‹ 493 494 495 496 497 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ