Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Asmee pewnie że idz.
Zakręcona a czy Ty czasem nie miałaś się oszczędzać i odpoczywać ???
Ja wróciłam od teściów, a mąż z pracy. Głowa mi pęka chyba apap wezmę, porozmawiam troche z meżem i zaraz spać bo jutro od rana przygotowania do wesele i lecimy znowu do teściów bo jeszcze trochę pracy u nich zostało np dom przystroić. -
ZakręconaOna wrote:Idz kochana idź , dla własnego świętego spokoju . a później zrobić powinnas ksero tej bety iść bez wizyty i jebnac temu lekarzowi w twarz karta z wynikiem ...
Jak to plamienie ??
Rano jeszcze na majtkach były ślady. Później u gina na wzierniku, ale przy dalszym badaniu + usg nic nie było. -
Nie. Na wizycie można powiedzieć wytarł mi resztę i już nic więcej się nie pojawiło.
Nadżerki nie mam, nic takiego nie zauważył. Co by nie mówić to usg zrobił dokładne, ale co z tego jak mi wielkości nie podał. Powiedział, że endometrium grube i tyle. -
Wsadz ja tak ze trochę palca tez wsadzisz , tak jakby kolo szyjki dotkniesz tabletka.
Będę grzeczna będą: D
Asmee oczywiście , ze powinien każdy lekarz podać wymiary wszystkiego i dokładnie opowiedzieć co i jak a nie zbywac pacjenta i na odpierdol robić . -
Eh jutro w końcu dotrę do kuzynki to zdobędę namiary na lekarza. Dzisiaj tak mi się dzień popier.. że nie wyrobiłam z niczym i pada na twarz. Odpalam jakiś denny film i idę spać. Trzymajcie kciuki za moją betę jutro rano. Dobranoc
Heathera lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry:)
Witam się w 36 tyg oraz 9 miesiącu !
Jak się spalo laseczki ??? Bo Mnie fatalnie , kolejna noc nieprzespana , co chwila latanie do WC bo pęcherz jakby nie miał końca ...
Totalne bezdechy aż serce skakalo momentami
Wstalam i mowie kuzwa niech ten czas leci szybciej , chociaż te 2 tyg i proszę o poród , mam dość !
Ciąża piękny stan ale ta końcówka dla niektórych kobiet jest na prawdę uciążliwa . -
nick nieaktualny