Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej hej a ja wróciłam po baletach było bardzo fajnie pogoda dopisala. Najadlam się sporo i na weselu i na poprawinach. Też się wytanczylam. Teraz juz w domku i coś kurde chuba cjoroba mnie bierze bo w gardle drapie głowa zaczyna boleć i zimno
Asme super beta
Fajne macie brzuszki
-
nick nieaktualny
-
Bardzo ładna Maia masz bete:) przyrost wręcz śliczny .
Hera super kochana , ze się dobrze bawilas !
A chorobsko odpedzaj koniecznie , Ja dziś zmagalam się ze sraczka i mdlisciami ( sorka za doslownosc ) , z bólami , z sennościa dnia i humoramiMaialenn lubi tę wiadomość
-
Heathera, kochana do wyrka wygrzać się i wypocząć, żeby odpędzić to choróbsko.
Maialenn, gratuluję i ciesz się ciążą
Jutro mam wyjątkowo ciężki dzień. Czeka mnie praca przy makijażach/looku mamy i przyjaciółki, a później lecimy na pokaz mody.Maialenn lubi tę wiadomość
-
Zakręcona, może to był jakiś wirus czy coś. Moja mama ostatnio też walczyła z dolegliwościami żołądkowymi. Na szczęście ja tak szybko nie podłapuję chorób.
Strasznie brakuje mi inspiracji dzisiaj. Do zrobienia trzy makijaże, a ja nie wiem nawet w co celować. ;/ Siedzę z olejem na włosach i nawet się zmotywować nie mogę, żeby iść go zmyć i nałożyć odżywkę... -
Asmee Ja tez właśnie nie podlapuje tak chorób , nigdzie ostatnie 3 dni nie wychodzilam a w domu wszyscy zdrowi wiec nie wiem . Musiało cos mi osiąść na jelitkach i tyle a je mam akurat mega wrażliwe po diecie z przed ciąży.
Wgle zauwazylysmy z dzieczynami z belly , ze większość z Nas ma takie dolegliwości . U jednej rewolucje kilku dniowe skonczyly sie porodem , inne leki . Mnie na szczęście po jednym dniu i gastrolicie.