Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas też dość ładnie. Na razie pilnuje chrześniaczki do 14, później muszę się wykąpać i do sklepu zalecieć po papier
i coś do jedzenia. Mąż dziś w pracy do 19 a synek z przedszkola jedzie do teściów. Nie mam pomysłu co sobie na obiad zrobić
W ogole jakoś apetytu dzisiaj nie mam i chęci na gotowanie też brak
-
A Ja robię właśnie obiadek bo zaraz Mama z pracy wróci a siostra ze szkoły:)
Podrzemalam trochę i kuzwa obudził mnie mega bol brzucha , poszlam siusiu a tam rozwolnienie ...czy ono się odczepi w końcu ode mnie ? Nie jem nic złego zeby ja prowokować , wypilam gastrolit właśnie . Mam nadzieje , ze znów przejdzie .
Co macie dzisiaj na obiadek ? Ja mielone , ziemniaczki i buraczki lub kapusta ala młoda do wyboru:)
Ja Hera apetytu tez za bardzo nie mam ale zrobić muszę.
Ja jutro na badania rano ide na ta cholestaze.
Pogoda piękna dziś , poroztwierane okna na osciez . Na spacer bym wyszła gdyby nie to , ze mam sraczke tułaczkę !Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 15:31
-
U nas czuć już jesień i zimny wiatr ale słoneczko wcześniej tez było. Byłam w sklepie i kilka rzeczy kupiłam. Na razie zrobiłam sobie kanapki z serkiem topionym z ziołami, z serem feta i pomidorkiem i z kiełbaską. Później pewnie zrobię sobie rosołek.
Zakręcona kurde może zgłoś się do lekarza ? Chociaż ja jak miałam 2 tygodnie przed porodem małą biegunkę to mnie od razu do szpitala położyli. Dziwnie że tak ciągle Cię łapie szczególnie że jak piszesz nie jesz nic takiego drażniącego