Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:Ja bym zjadła krem z groszku albo kalafiora mmmm z grzaneczkami mniam .
Hera kochana nie przemeczaj się aż tak , za dużo dziś juz na robiłas się . Usiadz przy herbatce i zrelaksuj się jak nikogo nie ma w kąpieli jakiejś fajnej . Masz chwile czasu dla siebie to skorzystaj
A mnie w ciąży odrzuciło od pieczarek i nie mogę jeść :< Zawsze lubiłam np naleśniki z serem żółtym i pieczarkami albo takie całe pieczarki nadziewane serkiem topionym i w piekarniku pieczone albo sosy pieczarkowe np do makaronu. -
Astoria Ja się meczylam 7 miesięcy z migrenami dosłownie ! Cos strasznego było ale to podobno normalne , tak hormony się zmieniaja , buzuja ze takie bóle dość normalne ... A nie bola Cie zatoki ? Mnie okropnie bolaly i stad wiele boli tez było a dopiero w 5 miesiącu skapnelam się , ze to zatoki ...
Mnie mdłości od 7 tyg ciąży złapaly i skonczyly się na koniec 6 miesiąca , miała rzyganie i mdłości na przemiennie:) potem z miesiąc spokoju i w 8 na parę dni wrocily , plus rzyganko i znów poszły sobie . Dwa dni temu miałam mega mdłości calodniowe:)
Wiesz w ciąży to do 9 miesiąca nawet mogą się zdarzyć hehe:) ale oby nie przyszly -
Heathera wrote:uuu no to nieźle a ja np w pierwszej ciąży ciągle kiwi wpierniczałam aż się śmiali że zielone dziecko urodzę :p
Heathera lubi tę wiadomość
-
W ogóle w ciąży to patrze różne rzeczy się dzieją. No niestety trzeba to przeżyć. W ogóle w Cv kobiety powinny mieć wpisywane ze np urodziły dziecko bo jednak to jest poświęcenie przez 9 miesięcy i przy porodzie. Na prawdę tyle co kobieta się namęczy to powinno być wpisywane że jest silna psychicznie i fizycznie, oddana i wytrwała
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Zakręcona, nie to raczej nie zatoki. Nie miałam nigdy zapalenia zatok, a choruję sporadycznie. W lutym miałam zapalenie płuc, a tak to z 5 lat nawet nie byłam u lekarza.
Migren przed ciążą też nie miałam, raczej takie zwyczajne bóle głowy... No ale cóż poradzić, trzeba prztrzymać. Ale niestety dzisiaj to już z płaczem brałam paracetamol -
nick nieaktualny
-
Ale paracetamol można brać , wiadomo nie przesadnie ale lepiej wziąć niż męczyć dziecko . To juz nie jeden lekarz mi powiedział ...
Ja tez nigdy nie miałam nic z zatokami a teraz nagle zrobilo się w ciąży cos strasznego i mega suchość a przez to bol wiec nie trzeba chorować na nie:) Ja bóle głowy tez przed ciąża miałam sporadyczne a w ciąży aż do porzygu i to codziennie . Ciąża to dziwny stan haha -
Maialenn wrote:Dziewczynki mam pytanko w którym tyg ciąży bylyscie na pierwszej wizycie u gina i co już było widać?
Ja jestem niby w 6 tygu w piątek mam gina i tak się dygam że masakra
Ogólnie ok 6 t 0 d może uda się zobaczysz serduszko ale tez jak pierwsza wizyta nie wiadomo czy maluch nie jest mniejszy albo większy z USG . Najwyżej na drugiej cos więcej będzie: )Maialenn, Heathera lubią tę wiadomość
-
Zakręcona zobaczymy jak to dalej będzie wyglądać, bo lekki ból jestem w stanie znieść, ale w przeciągu 2 tygodni dwa razy zdarzył mi się taki nieznośny. Jeśli będzie to się zdarzać coraz częściej to pogadam z ginem...
A w poniedziałek mam genetyczne, a w przyszły czwartek wizytę Już się meeeega nie mogę doczekaćHeathera lubi tę wiadomość