Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie tez tak właśnie mówili ale z 3 trymestru badanie powiedziało ze dziecko jest większe o 5 dni i powiedziała zw tylko juz tym się kierować i wszędzie wpisują mi z USG:) także no . :p
Ciekawe ile twój maluch przyrosl. mój mały był młodszy o 8 dni na pierwszwej wizycie na genetycznym juz o 8 do przodu i idealnie ten sam TP z USG jak i om -
Witam się z rana ja nie śpię od 5:30 bo synek się obudził na siku i oczywiście ja też musiałam lecieć. Później juz się położyłam ake nie zasnelam bo pobudka o 6 sniadanko robić i wyprawia chłopaków. Teraz już leżę w łóżku ale zaraz muszę wstawać bo będę pilnować chrzesniaczki ale tym razem u niej w domu na 7:30 mam być. Z jednej strony fajnie bo przynajmniej czas jakoś zleci ale z drugiej tak się nie chce z łóżka wychodzić a jak tam u Was ? Miłego dnia życzę
-
Ja już wróciłam od chrześniaczki. Musze pozmywać i obiad zrobić i się wykąpać. Mąż znowu w pracy do późna za to snek po przedszkolu teściowa go do mnie podrzuci.
Zakręcona i co Ci mówiła położna na spotkaniu ? Sama się z nią umówiłaś ? Ja nie miałam żadnego spotkania z położną przed porodem dopiero po porodzie. -
Hera mój lekarz ten zwykły wziął moje dane jej podał i ona zadzwoniła bo od 36 tyg maja spotkania ... I dziś było pierwsze a drugie za dwa tyg .
Sluchalam serduszka , gadalam o porodzie itp tak ogólnie , bardzo szybko spotkanie zlecialo i juz w domku jestem . Zjadlam obiadek , pierogi ruskie z barszczem czerwonym do popicia . -
Witamy nowa staraczke:)
Panipasztetowa nie wiem: ( pewnie brak czasu
Astoria do lekarza w takim razie !
A domowe sposoby to sama wiesz , maselko z czosnkiem , miód z cytryna i herbatka , herbatka z lipy lub czarnego bzu i ogrzewaj się pod kolderka .