X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee,Mordeczka witam w klubie u mnie tez pokazuje,ze chlopczyk ale marze i licze na to,ze sie nie sprawdzi :)

Ona ty wypluj to hahah moje dziecie musi byc grzeczne :) :) :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 15:31

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje jak będzie miało charakter po tatusiu to przeje*. ;D TŻ już mi powtarza, że mam się przygotować, że orłem w nauce to on nie będzie, za to rewelacyjnie będzie się bił ;d Aż strach się bać.

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:
    Asmee,Mordeczka witam w klubie u mnie tez pokazuje,ze chlopczyk ale marze i licze na to,ze sie nie sprawdzi :)

Ona ty wypluj to hahah moje dziecie musi byc grzeczne :) :) :)
    tfu, tfu, tfu :p już wyplute :p

Biedroneczka29 lubi tę wiadomość

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale córcia mi tańcuje <3
    uwielbiam to uczucie <3

palma, Heathera, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • palma Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ona. wrote:
    ale córcia mi tańcuje <3
    uwielbiam to uczucie <3
    szybko opowiadaj jakie to uczucie :d bo sie strace cholerka :p

aniołek 9tc (2015rok)
    aniołek 6tc (2018rok)
    f2w33e3k8s0hlqj8.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    palma to bardzo fajne uczucie. Najpierw czuje się taką rybkę jakby bąbelki coś takiego. Później już co raz mocniejsze kopniaki czasami to nie raz nawet bolące :P

palma lubi tę wiadomość

dxomzbmhbfmviozz.png f2wlkqi151hokkn6.png 4b9ay2xy5p782exz.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od razu miałam kopniaki żadnej rybki czy motylków nie odczuwałam. ;)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam internet laski ! :)
    Strasznie się cieszę bo umieralam z nudów dosłownie ...
    A wiec pobrali dwa razy , krew zbadali palcyjnie , szyjka jednak się od wczoraj skróciła wiec chyba z nerw od wczoraj. Maja dac mi kroplowke na nawodnienie i jutro sprawdzić USG wód , jak będzie ok to jeszcze kontrola cisnienia i może do domu jak nie to nie wiadomo co dalej jeszcze .
    Leże z bardzo milymi kobitkami:) oglądamy TV i o .
    Co do jedzenia to komentować nie będę no ale cóż:)

Heathera lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona tutaj też było nudno bez Ciebie :)
    Dobrze, że wszystko posprawdzają i własnie ciekawe czy niedługo nie urodzisz :)
    A jedzenie hehe no to już jak zawsze w szpitalach :P

Ja dzisiaj miałam zły dzień :/ Najpierw rano nie miałam co jeść i musiałam lecieć do sklepu to jak wróciłam to zwymiotowałam. Póżniej było lepiej ale jak zjadłąm obiad placki z dzemem to znowu wszystko zwróciłam :/ Synek wrócił z przedszkola i cały dzień był niegrzeczny. Ja nie wiem wcześniej taki był jak aniołek a od kiedy poszedł do przedszkola to jakaś masakra, jakby ktoś mi dziecko podmienił. Nie słucha się jak coś do niego mówię to pokazuje mi język, sprzątać nie chce. A ja też przez tą ciąże jakoś bardziej te jego zachowanie do głowy biorę i strasznie się denerwuje. Nie krzyczę na niego, ale w środku aż się gotuję ze złości. No a mąż miał dzisiaj wrócić wcześniej o 19 i miał go wykąpać bo ja już go miałam dzisiaj dość i myślałam że z mężem sobie posiedzę wieczorem. Ale zadzwonił do mnie że musi z kolegą jechać do kogoś po jakieś części. Tak się zdenerwowałam, że zaczęłam płakać :/ Coś we mnie pękło. Ale wzięłam i go wykąpałam. I sama poszłam pod prysznic żeby się odstresować i mąż zajechał i mnie trochę pocieszył i pojechał dalej z tym kolegą. Zjadłam sobie serek i czekoladę i mam herbatkę z cytryną i mój serial więc już lepiej.

Ale mam nadzieję, że jutro będzie lepszy dzień. Lecę rano do gina. Najgorzej, że muszę na czczo bo cukier będa sprawdzać, ale wezmę coś ze sobą i od razu po badaniu zjem

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona super,ze masz internet i miłe towarzystwo :) No ciekawa jestem czy puszcza Cie do domu czy bedzie akcja poród :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cos czuje ,ze nie będzie:)
    Będzie akcja dom i tyle , może to i lepiej bo jakoś nie chce w tym szpitalu rodzic .
    Dzięki dziewczyny za wsparcie . :)
    Hera czasami tak jest ze cos pęka i wybuchasz , hormony robią swoje nie ma co ...
    A co do synka to pewnie wpływ dzieci , nie kasę dzieciątko jest grzeczniutkie jak Twój synus i mały podlapal

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Cos czuje ,ze nie będzie:)
    Będzie akcja dom i tyle , może to i lepiej bo jakoś nie chce w tym szpitalu rodzic .
    Dzięki dziewczyny za wsparcie . :)
    Hera czasami tak jest ze cos pęka i wybuchasz , hormony robią swoje nie ma co ...
    A co do synka to pewnie wpływ dzieci , nie kasę dzieciątko jest grzeczniutkie jak Twój synus i mały podlapal
    Hehe to zaciskaj nogi i wyjdziesz do domu :P

Nom wiem, że wpływ dzieci bo ciocia która w przedszkolu pracuje mówiła że zaczął się kolegować z łobuzami. Ale na prawdę strasznie się zmienił i czasami z nim już nie wytrzymuje jeszcze dodatkowo przez te hormony.
    Już mi lepiej, nawet dobrze że sobie popłakałam, emocje odpuściły

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czasami lepiej sobie popłakać , wtedy emocje opadają i człowiek jak nowo narodzony:)
    A no właśnie , musisz mu tłumaczyć koniecznie ze grzeczny musi być

Heathera lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nom dokładnie :) Właśnie przed tym jak go położyłam spać to sobie trochę z nim pogadałam o jego zachowaniu i obiecał, że już będzie grzeczny.

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i super:)
    Ale wiesz jak to jest z maluchami ... Codzienna rozmowa od nowa a będzie oki w końcu:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem wiem konsekwencja przede wszystkim :)
    Kurde bym coś zjadła, ale nie wiem co i nie wiem czy mogę jak jutro ok 9 idę do lekarza i na czczo muszę być :/

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera wrote:
    Wiem wiem konsekwencja przede wszystkim :)
    Kurde bym coś zjadła, ale nie wiem co i nie wiem czy mogę jak jutro ok 9 idę do lekarza i na czczo muszę być :/
    Zjedz , spokojnie:) jakbys miała krzywa to ok 12 h przed pobraniem się nie je ale tak to spokojnie możesz zjeść jeszcze:)Właśnie była u mnie moja ginekolog która prowadzi mi ciążę i powiedziała ze juz od niedzieli jak cos mogę rodzic bo jutro mam ciążę donoszona :)
    Leki ciągle mam brać bo ciśnienie w górnej granicy normy , jutro USG tych wód i powiedziała ze raczej po weekendzie dopiero wyjde , ze leki do końca ciąży na cisnienie mam brać i nie wolno na bóle mi nawet nospy wziąć zeby skurczy jakby były nie wyciszac .
    Uciekam spać bąbelki , dobranoc:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To wszystko przez to, że kuchenne rewolucje oglądałąm i tak mi się zachciało jeść:P

No najważniejsze, że ciąża donoszona i wszystko będzie ok :)
    Dobranoc :)

• ona. Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    palma wrote:
    szybko opowiadaj jakie to uczucie :d bo sie strace cholerka :p
    ciężko to opisać :)
    Rybkę, którą wiele mam opisuje miałąm tylko przez 1 czy 2 dni i myślałąm ,że to jelita, a tak to czuję jakby mnie ktoś od środka pukał w brzuch czymś :)
    A jak położę rękę na brzuchu to czuć takie pod-drygi :)
    Generalnie ciężko to opisać, tzreba poczuć :)

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam od lekarza. Mocz w porządku, ale cukier mam wysoki tzn wyszło 101 na czczo, ale tez może to ze stresu bo jakoś się zestresowałam i mi pielęgniarka 2 razy musiała palec kłuć bo nie chciało lecieć, za 2 tygodnie badanie trzeba powtórzyć. Mam nadzieję że to tylko wina stresu była :/

I słuchaliśmy serduszka <3
    I umówiłam się prywatnie na usg na 9 października, czyli za tydzień. Już się doczekać nie mogę :)

‹‹ 521 522 523 524 525 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ