Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
hej kamilka23 rób test
Ja wróciłam z miasta. Byłam najpierw w urzędzie a to kawał drogi od domu. Szłam spacerkiem pomalutku ale już na miejscu czułam, że kość ogonowa znowu mi zaczyna boleć. Później zamiast do domu skoczyłam do koleżanki bo trochę bliżej urzędu mieszka, odpoczęłam przy herbatce. I później znowu musiałam się przejść do takiego baru dla klientki kosmetyki przekazać w sumie niedaleko i wróciłam do domu. No ja normalnie nie wiem co z ta moją kością jak tak ciągle boli. Zjadłam obiad i sobie odpoczywam, ale miałam trochę w domu poogarniać ale nie mogę nawet wstać i się ruszyć bo boli -
kamika Witaj w naszym gronie, tos Ty jeszcze nie testowala???
ona no wlasnie tak myslalam,czy to u Ciebie tak szybko plec dojrzeli czy u innej dziewczyny
astoria u mnie 20tydzien i do dzis nie wiem co tam nosze w brzuszku mam nadzieje,ze w pon juz sie pokaze
a ja dzis zrobilam pierwszy raz w zyciu ogorkowa i powiem wam Niebo w gebie -
hej Testowałam już, ostatni raz wczoraj i niestety był negatyw. Mam w planie testować ponownie jutro jeśli @ się nie pojawi.
Cykle mam regularne średnio 28, 29 dni ale mogło coś się zmienić przez stres (egzaminy poprawkowe) i podróż poślubną, która byla w tym miesiącu. Staram się nie nakręcać ale 2 kreski w 1 miesiącu starań byłyby imponująceEv lubi tę wiadomość
-
Kamika, może podróż poślubna była bardzo 'owocna' oby
Uh, ja się zebrłam ze wszystkim, spakowałam i siły nie mam na nic. Jak sobie pomyślę, że u siebie mam pustą lodówkę, klatki zwierzaków do posprzątania i generalnie nieogar totalny.. totalnie mi się nie chce wracać. Siedzieć sama w 4 ścianach, na głowę dostanę. -
kamika23 wrote:cześć Mogę dołączyć ? Mam 23 lata, jestem prawie 2 miesiące po ślubie i prawie po 1 cyklu starań. Czekam na @, ktora spóznia sie 3 dzień :p
Ooo to witaj w klubie , tez mam 23 lata , jestem ponad 2 miesiące po ślubie i spóźnia mi sie okres ;/ .kamika23 lubi tę wiadomość
-
kamika23 wrote:no 23 latek wiele a ile studentek ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 18:54
Ev, kamika23, palma lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny z tej tabeli wychodzi na to ze bede miec synka Fabianka zobaczymy czy sie u mnie sprawdzi podalam dziewczynom na belly zeby sprawdzily te co znaja juz plec i dwie sprawdzily i jak narazie sie sprawdzilo zobaczymy dalej
http://www.ofeminin.pl/ciaza/chinska-tabela-przewidujaca-plec-dziecka-s1583340.htmlHeathera lubi tę wiadomość