Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
ona. wrote:Zakręcona to odpoczywaj ile wlezie teraz, żeby Mały wytrzymał na przylot tatuy
-
ZakręconaOna wrote:Nie umiem tak siedziec na tylku szczegolnie , ze jeszcze wizyty ,badania itp ... Wszystko na koniec i malo da się odpocząć: ( ale spróbuje juz od weekendu odpoczywać ale i tak na zapas się nie wyspie ani nic: D
-
nick nieaktualnyCzesć dziewczyny:) ja mam 25 lat i juz od 8mcy sie staram z mężem o fasolke:) JAK KAŻDA pewnie tak i ja mam nadzieję że w tym cyklu się udało... po owulacji ciągle czuję w brzuchu... hmmm nawet nie wiem jak to nazwać... dziwne kłucia jajników.. delikatne bóle jak na okres... no i mam tępke wciąż podwyższoną 37,3 i doszedł biały śluz... oczywiście już zaczynam się nakręcać.. bo przecież.. ehhhh mój mąż już mówi Oj byś już była w tej ciązy i byłby spokój, byś nie marudziła,,, hyhyhy.. on chyba nie wie co mówi... jak bede w ciąży to dopiero zacznę marudzić)))
Ach te starania............. -
ona. wrote:ale jak chcesz Małego przetrzymać to musisz leżeć ile Ci czas na to pozwala
No właśnie teraz do weekendu kurcze brak : ( w sobotę mam donoszona ciążę wiec niby luzik no ale bedziemy sie starać zeby do 13 dotrwać: D -
Ja tez do 11 w łóżku leżałam Ale po 6 jak mąż wstawał to się obudziłam na siku i jakoś później zasnąć nie mogłam, później zasnęłam na pół godziny znowu się obudziłam i tak ciągle takie ni to spanie ni wstawanie
Dziś i ja mam trochę spraw do pozałatwiania poza domem ale kurcze muszę coś wszamać porządnego żeby mnie głód nie dopadł i mdłości. Na razie tylko serek wcisnęłam.
Witaj Asiekk90 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny