Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
jamajka wrote:Asmee, przez 2 lata brałam tabletki anty. W tej chwili mam cykle regularne, nic nie zwiastuje kłopotow.
Czasem organizm potrzebuje więcej czasu na wyregulowanie się. U mnie też po odstawieniu tabletek cykle były regularne, a mimo to fasolka pojawiła się dopiero po ładnych paru miesiącach Daj sobie kochana czas. Przy staraniach powyżej 6 mies dopiero zaczyna się robić badania.Heathera lubi tę wiadomość
-
Olimpka wrote:Dziewczynki a w jakich dniach najlepiej robić dane badania?
Póki co zrobiłam w 5dc LH, DHEAS, Testosteron , Estradiol i tarczycowe
Testosteron wolny zrób . Wiadomo mocz , morfologia zwykla
Myślę , ze na ta chwilke wsio i po prostu z wynikami idź do lekarza i wiadomo monitoring cyklu najlepiej .
Hera oj tak , jeszcze chwila:) -
astoriaa wrote:FSH to nie tarczycowe, pomyliło Ci się z TSH.
Co porabiacie na wieczór? Ja jak zwykle sama + Hells kitchen...
Zjadlam kolacje i po emce spać bo jutro jazda do lekarza 21 km eh , juz sił nie mam się tak ruszać.
Szkoła , lekarz , sklepy eh. -
Astoria ja tez sama bo synek już śpi a męża jeszcze nie ma, pewnie z godzinę jeszcze. Ja oglądam Na wspólnej, a zaraz M jak miłość.
Zakręcona z jednej strony to przekichane masz ale z drugiej to Ci zazdroszczę tez już bym chciała być przy końcówce -
Szczerze ?? Mega się cieszę , ze to juz koniec no na prawdę ewidentnie za długo ciąża trwa. Jest to stan przepiękny i dziękuje Bogu za niego ale końcówka jest okropna ... 6 miesięcy pierwsze rzygalam jak kot i mdłości miałam potem raptem 2 spokój i teraz pogrom , chodze jak w simsach w ciąży: D wygladam jak wieloryb eh .No cóż , juz koniec lada moment wiec czekam:)
-
astoriaa wrote:Hahahaha ciąża w simsach, to było dobre
Pograłabym
Dziewczyny to u każdego tak wygląda ta końcówka?
Potrzebuję z 2 tyg urlopu od studiów przed rozwiązaniem, czy da się do końca?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 20:57