Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Mordeczko zycze Ci tego z calego serca wiem jak czekasz na ta info
juz czas najwyzszy abysmy sie dowiedzialy
mi teraz tak wypadlo ze mam w pazdzierniku wizyte w szpitalu i u mojej prywatnie i licze ze w szpitalu gin mi powie a moja 10 dni pozniej potwierdzi hahaha
oby oby
-
Ja już po wizycie
Zarodek jest malusi, że ledwo co go widać na usg. Taki sobie zalążek maleńki - ale jest!
Następna wizyta za miesiąc.. a do tego czasu mam zrobić jeszcze raz betę i kilka badań.
Zastanawiam się czy jeśli robiłam TSH i toksoplazmozę w maju, to muszę je robić ponownie? oOEv, ona. lubią tę wiadomość
-
jamajka wrote:Hej, dołączam do grona młodych staraczek
22 lata, 2 miesiące po ślubie i po pierwszym cyklu raczej nieudanych starań.
Witaj) No to mamy sporo wspólnego , mam 23 lata tez jesteś ponad 2 miesiące po ślubie i tez 2 cykl starań za nami
.
jamajka lubi tę wiadomość
-
jamajka wrote:Ja planuję zrobić badania hormonów już teraz, mimo, że lekarz zapewnia że wszystko wygląda książkowo
przezorny zawsze ubezpieczony.
Już nie mogę doczekać się II kresek!
Ja tez jestem pod kontrola lekarza i na lekach normujących
Zycze ci abyś mogła sie prędko radować !)
-
Jamajka hej:)
Hera daj kakomniam mniam
Ja od ok trzech godzin sraczka .Zjadlam wu zetke i mnie po niej pociagnelo , mam nadzieje ze to po niej a nie te przedporodowe czyszczenia bo dziś mi chyba kawałek czopa odpadł ... I kropkę krwi miałam na wkładce
-
Oo witam 'nowe' dziewczyny!
jamajka, ja też się nie mogłam długo doprosić skierowania na badania. W końcu poszłam na własną rękę i zrobiłam TSH, FSH, prolaktyne, progesteron i estradiol. Ważne, żeby zrobić w odpowiednich dniach cyklu.
Jak tak teraz czytam, przy tak krótkich staraniach nie ma sensu się badać od razu.. tylko wydasz kasę - dużo kasy. Kochana, brałaś wcześniej tabletki anty, leczyłaś się na coś (tarczyca)?
Za takie badania powinna się wziąć Olimpka, na pewno nie zaszkodzą.. a rok starań już podchodzi pod leczenie niepłodności niestety.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 19:07
-
Powiem Wam, że tak się podświadomie stresowałam dzisiejszą wizytą, że niewiele z niej pamiętam
TŻ dostał zdjęcie usg MMSem i w odpowiedzi mi napisał tylko 'o kurwa'. No cóż, dziwny sposób wyrażania emocji.. taki polski.
Heathera, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Witam nowe koleżanki
Ja myślę tak samo jak Asmee, że na początku nie ma co robić badań. Inaczej w przypadku Olimpki. Trzymam kciuki żeby się szybko Wam udało
Mordeczka hehe to Twój dzieciaczek niespodziankę chce zrobić albo taki wstydliwy
Asmee i super że jest zarodek i wszystko okZ tymi badaniami to najlepiej żebyś gina się spytała. U mnie np jak w pierwszej ciąży robiłam toxo to teraz kazał mi zrobić na toxo ale tylko ten jeden czynnik (nie pamiętam nazwy, ale ogólnie się robi dwa wskaźniki)
Zakręcona jeju ale Ty to się masz z tymi problemamiNooo oby to od tej wuzetki.
Masz <kakao> na pocieszenie
Mi głowa przeszła, po spaniu wzięłam prysznic i teraz herbatkę z cytryną pije, ale humor dalej kiepski. Maż znowu do późna w pracy na szczęście dzwonił i trochę udało mu się mnie rozśmieszyć
Zaraz idę synka wykąpać i położyć spać tzn standardowo bajkę przeczytać. Ostatnio w bibliotece jak byliśmy to świetną trafiłam "Kubuś ma siostrzyczkę" Genialna jest bo tam ten kubus jest zazdrosny i zły ze rodzice siostra się zajmują i psoci a rodzice mu tłumaczą co i jak. I później jeszcze na końcu jest takie jakby wprowadzenie do rozmowy tzn pytania a dziecko odpowiada np gdy mam karmi siostrę czuję: ... hehe taka bardzo pouczająca myślę że go trochę oswoi z myślą o rodzeństwie
A później będą moje seriale i może batonika zjem ostatnio mam jakąś fazę na snickersy i będę na męża czekać