Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie wiem Biedroneczko za mocno co to za zabieg i tak ale większość zabiegów jest zakazane w ciąży , pare nielicznych można .
No babska są świńskie okropnie...
Ja juz nie będę się pierdolic z nimi , wpadam 12/10 o ike dotrzymam tak jak powiedziała i wchodze pierwsza ! Tak jak lekarka tez mi mówiła ... -
Asmee wrote:Heathera, a ja wyjątkowo nie lubię tej w ciąży. Zawsze gra rolę ofiary, taka jakaś bez wyrazu. Podobnie zresztą jak nie lubię 'Agnieszki'. ;d
niecierpie jej w M jak Miłość , Natalii tak samo ! Wieczna ofiara losu tak jak piszesz Asmee właśnie... A Ulka ? Tez ruda pizdziocha bynajmniej korzystająca z życia hehe: D ale jakoś za nimi wgle trzema nie przepada. Uwielbialam Kasie Marcina Chodakowskiego , jak Ja plakalam jak Ona umierała w filmie , ja pieprze ! :o
No cóż , nawet tasiemce wzruszają a jeszcze w ciąży to wgle ! -
Ja tez bym płakała normalnie i nie raz plakalam ale w ciąży kuzwa płakać umialam na reklamie o dzieciach z rodzicami a na śmierci Kasi to aż zanosilam się tak samo jak na filmie zielona mila czy jakoś tak , mój D mnie nie poznawal . Ja miałam potok łez , potok: D a teraz jakas zelazna się staje na sam koniec haha