Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Asmee Trzymam kciuki za wizytę
Ev dopóki nie ma @, to jest nadzieja
A my się witamy w 12 tygodniu Chyba maluszek zaczął mocno rosnąc bo czuje rozciąganie i ból w pachwinach.
Dzisiaj mi się śniło że mnie kopał i się wypinał że te takie gule z brzucha wystawały:)
I jeszcze wczoraj wujek dzwonił i okazało że już możemy z kredytem ruszać i się wprowadzić na początku listopada. Oby tylko wszystko dobrze z kredytem poszło...Ev, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Heathera wrote:Ona nie przejmuj się. Ja tez jakoś nie mogę się dogadać na belly na kwietniówkach. Chyba za dużo tam osób. I niektóre mają dziwne podejście np że nie można peelingów używać albo że usg dopochwowe może uszkodzić dziecko.
A z tego co kiedyś czytałam ruchy dziecka są odczuwalne w zależności od tego w jakim położeniu jest dziecko albo łożysko, jakoś tak.
Moja Malutka jest dość nisko z tego co zauważyłam i brzuszek tez mam mały, więc moze dlatego ja już ją czuję i widzę ruchy czasami. -
No a tam takie dziwne teorie niektóre miały serio. Ja tam teraz zaglądam sporadycznie tylko czasem jak sie bardzo nudzę żeby sobie trochę poczytać.
O wiele lepiej się czuje tutaj bo jakos tak jesteśmy bardziej zgrane pomimo tego że niektóre z nas są w ciąży a niektóre dopiero się starają -
Dokładnie, może za jakiś czas będzie łatwiej się tam odnaleźć.. bo szczerze mówiąc na razie (przynajmniej w moim przypadku, 5+2) nie ma o czym mówić. Pewnie gdzieś bliżej wizyt połówkowych, wyprawek itd. będzie więcej tematów ciążowych
Zmieniając temat.
Jutro idę do tej nowej gin. Myślicie, że powinnam jeszcze rano skoczyć na betę czy nie ma sensu? Poprzednią robiłam 17,19.08 i późneij już nie. -
Tak podejrzewałam, dzięki za rady Mam nadzieję, że jutro już zobaczę coś więcej niż pęcherzyk. Trochę mi przykro, że TŻ ze mną nie pójdzie.. no ale babka przyjmuej w takich godzinach, że nie ma opcji żeby się wyrobił. Wolę żeby teraz nie szedł, a poszedł ze mną obejrzeć bijące serduszko
Cieszę się tym bardziej, że u mnie beta 45zł kosztuje ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 15:17
-
Ja też bety w ogóle nie robiłam. W dniu @ tylko test bladziutenki, 2 dni później trochę mocniejszy i później jeszcze za tydzień zrobiłam ale tak bardziej dla siebie żeby mieć pamiątkę z wyraźna grubą kreską a nie takimi bladziutkimi. I dopiero w 8 tygodniu do gina poszłam.