Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ev ananas pomaga na zagnieżdżenie, Ja zaczelam jeść dzien po owulacji po 4 plastry dziennie przez chyba 5-6 dni w sumie zjadłam dwa ananasy .Ananasa mielilam bo nie lubie i taka papka bardziej mi smakowała natomiast ten twardy środek zjadalam on jest najważniejszy )
Ev, Karolla. lubią tę wiadomość
-
Karolla. wrote:Hej dziewczyny Można do Was dołączyć? Chyba nie jestem za stara mam 24 lata Staramy się teraz 2 cykl. Widzę, że są też wśród Was dziewczyny, które już sa w ciazy, gratulacje! Jak długo się starałyście? Ja już po tych 2 cyklach stresuje sie troche.
Witaj -
ona. wrote:Ludzie, ale mnie kobity na bbf wkurzyły:/
Czuję Maleństwo już ponad tydzień, od paru dni czasem widzę nawet i mąż też widział, a te będą wpierać, że na tym etapie to nie możliwe. No ja chyba zwidów nie mam i omamów..
daj spokój, nie słychaj ich
Niektórzy czują szybko i tyle.
Tak samo jak to nie możliwe, żeby mi brzuch urósł, a widać na zdjęciach jak byk -
astoriaa wrote:daj spokój, nie słychaj ich
Niektórzy czują szybko i tyle.
Tak samo jak to nie możliwe, żeby mi brzuch urósł, a widać na zdjęciach jak byk
Dalej Ci rośnie czy przystopował? Mój stoi w miejscu póki co, ale to może właśnie dzięki temu czuję tak a nie inaczej Malutkąastoriaa lubi tę wiadomość
-
Hej , hej
Ja czekam na @ ... dalej nic .
Miałam nie robić testu ale nie wytrzymałam i oczywiście - ( testy sa paskowe i raczej jakościowo słabe, było dane gratis 5 sztuk do owulacyjnych które notabene tez nie wychodzą ;/ )
A czułość 10 mlu/ml .
Trzymam kciuki żeby w tym tygodniu ktoś przyniósł dobre wieści ! -
Ev, trzymam kciuki żeby mimo wszystko pokazała się 2 kreska na teście
Nie było mnie troszkę, a tu tyle ciekawego się dzieje. Muszę nadrobić dokładnie Za to ja jutro mam pierwszą wizytę u innej gin. Początek 6 tyg, wiec nie spodziewam się serduszka.Ev lubi tę wiadomość
-
Ev wrote:Hej , hej
Ja czekam na @ ... dalej nic .
Miałam nie robić testu ale nie wytrzymałam i oczywiście - ( testy sa paskowe i raczej jakościowo słabe, było dane gratis 5 sztuk do owulacyjnych które notabene tez nie wychodzą ;/ )
A czułość 10 mlu/ml .
Trzymam kciuki żeby w tym tygodniu ktoś przyniósł dobre wieści !Ev lubi tę wiadomość
-
Asmee wrote:Ev, trzymam kciuki żeby mimo wszystko pokazała się 2 kreska na teście
Nie było mnie troszkę, a tu tyle ciekawego się dzieje. Muszę nadrobić dokładnie Za to ja jutro mam pierwszą wizytę u innej gin. Początek 6 tyg, wiec nie spodziewam się serduszka. -
ona. wrote:Ludzie, ale mnie kobity na bbf wkurzyły:/
Czuję Maleństwo już ponad tydzień, od paru dni czasem widzę nawet i mąż też widział, a te będą wpierać, że na tym etapie to nie możliwe. No ja chyba zwidów nie mam i omamów..
A z tego co kiedyś czytałam ruchy dziecka są odczuwalne w zależności od tego w jakim położeniu jest dziecko albo łożysko, jakoś tak.