Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej wam mogę dołączyć?
Od dwóch tygodni wiem, że jestem w ciąży, na wizycie u gina widać narazie pęcherzyk ciążowy, na kolejną wizytę mam przyjąć dopiero za 10 dni.Bardzo martwie się że nie będzie tam fasolki:\ ostatni okres miałam 15 sierpnia więc niby jest! W 6tyg. A lekarz twierdzi,że do zapłodnienia mogło dojść jakieś 3tygodnie temu. -
Sarenka_91 wrote:Hej wam mogę dołączyć?
Od dwóch tygodni wiem, że jestem w ciąży, na wizycie u gina widać narazie pęcherzyk ciążowy, na kolejną wizytę mam przyjąć dopiero za 10 dni.Bardzo martwie się że nie będzie tam fasolki:\ ostatni okres miałam 15 sierpnia więc niby jest! W 6tyg. A lekarz twierdzi,że do zapłodnienia mogło dojść jakieś 3tygodnie temu.
Lekarz ma racje , ze moglo dojść do zaplodnienia dużo później , Ja miałam np. Owulację w 24 dc także wiesz:)
Spokojnie musisz czekać i na pewno będzie wszystko dobrze . Gratuluje ogólnie ciąży :*Sarenka_91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny
Kuruję się intensywnie w domu, nie mam już na szczęście gorączki
A już jutro usg Nie mogę się dozekać
A martwię się jak cholera
Sarenko ja byłam u gina w 5 tygodniu, pod koniec i nie było NIC.
Potem byłam w 8 tygodniu i okazało się, że jest ciąża 6-tygodniowa
Mam 2 tygodnie obsuwy właśnie, ale wszystko jest okSarenka_91 lubi tę wiadomość
-
Astoria jutro połówkowe tak ?
Super , daj znaka . Ja mam jutro pierwsze ktg i wizytę taka zwykłą po badania i sprawdzenie palcowe . W środę obszerniejsza wizyta i badania .
Ja pierwsza wizytę miałam w 8t3d i był mały czlowieczek z pięknym serduszkiem -
Witajcie
Sarenka witam i gratuluje fasolki,na kolejnej wizycie zobaczysz juz fasoleczke z bijącym serduszkiem nic sie nie zamartwiaj na zapas
A ja juz sie nie moge doczekać przyszłego pon jak pójdę do lekarza to bedzie druga wizyta z trzech obowiazujących w szpitalu ecografia z morfologia
A u mnie chyba bedzie Fabianek dzis maz oglądał piłkę położył rękę na brzuszek zaczął rozmawiać z króliczkiem w brzuszku ze ogłada piłkę itp to tak zaczął kicac mam nadzieje ze za tydz w pon sie dowiemy
Ogolnie to moj króliczek jeszcze nie kica tak bardzo jak u niektórych dziewczyn ,najbardziej czuje jak ręce położę na brzuszekWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 15:42
-
Biedroneczka29 wrote:Witajcie
Sarenka witam i gratuluje fasolki,na kolejnej wizycie zobaczysz juz fasoleczke z bijącym serduszkiem nic sie nie zamartwiaj na zapas
A ja juz sie nie moge doczekać przyszłego pon jak pójdę do lekarza to bedzie druga wizyta z trzech obowiazujących w szpitalu ecografia z morfologia
A u mnie chyba bedzie Fabianek dzis maz oglądał piłkę położył rękę na brzuszek zaczął rozmawiać z króliczkiem w brzuszku ze ogłada piłkę itp to tak zaczął kicac mam nadzieje ze za tydz w pon sie dowiemy
Ogolnie to moj króliczek jeszcze nie kica tak bardzo jak u niektórych dziewczyn ,najbardziej czuje jak ręce położę na brzuszek -
Sarenka_91 wrote:Hej wam mogę dołączyć?
Od dwóch tygodni wiem, że jestem w ciąży, na wizycie u gina widać narazie pęcherzyk ciążowy, na kolejną wizytę mam przyjąć dopiero za 10 dni.Bardzo martwie się że nie będzie tam fasolki:\ ostatni okres miałam 15 sierpnia więc niby jest! W 6tyg. A lekarz twierdzi,że do zapłodnienia mogło dojść jakieś 3tygodnie temu.
Spokojnie, stres tu nic nie pomoże. Czasami serduszko się później pokazuje albo właśnie do zapłodnienia moglo dojśc pozniej. -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny Można do Was dołączyć? Chyba nie jestem za stara mam 24 lata Staramy się teraz 2 cykl. Widzę, że są też wśród Was dziewczyny, które już sa w ciazy, gratulacje! Jak długo się starałyście? Ja już po tych 2 cyklach stresuje sie troche.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 16:33
-
nick nieaktualny
-
Hej Karolla , jasne , ze możesz:) czym nas więcej tym przyjemniej .
My z narzeczonym staralismy się 2 lata o dziecko w tym rok temu w październiku poroniłam raz a teraz lada dzień urodzi nam się zdrowy synus
Nie masz co się stresowac , nawet zdrowiutency ludzie starają się do roku czasu:)