Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Asmee wrote:Hej dziewczyny!
Dopiero wstałam.. tak Was czytam o tych rozstępach i kurcze, ja już w 5tyg mam na piersiach ;/ Kupiłam palmers i zaczynam stosować, bo ze mnie taka chudzinka, że pewnie będę wyglądała masakrycznie.
pau3lenka, współczuję takich 'przyjaciółek'. Ja mam jedną taką na prawdę, a inne doskonale wiem, że są albo jak coś potrzebują, albo jak nie mają do kogo się odezwać - jeden wielki fałsz.
No właśnie jak nie mają się do kogo odezwać. Cóż to za życie jak nawet na drugą połówkę nie można liczyć -
Pau3lenka współczuję U nas mąż pracuje dłużej w okresie od czerwca do końca października i ja już czasem pierdolca dostaje chociaż nie pracuje ciągle długo bo na roli i jak są żniwa to 7-24/1 a jak np pada deszcz albo nie ma roboty jakieś to do 15. Za to w te inne miesiące tylko do 15 a zimą zawsze ma miesięczny urlop .
A taką "przyjaciółkę" to chyba każdy ma lub miał w swoim życiu. Najgorzej że patrze że takich fałszywych osób jest co raz więcej...
Ale czemu nie możesz liczyć na drugą połówkę ? Ja rozumiem że mąż nie ma czasu bo ciągle pracuje ale wspierać można nawet głupią rozmową przez telefon w wolnej chwili.
Ona ale Ci fajnie
Ja właśnie nie wiem czy stosować ten palmers. Bo w pierwszej ciąży ani jednego rozstępu nie miałam i na razie tez nic nie widać, ale może tak profilaktycznie zacząć? Chyba że dopiero jak jakiś się pojawi to zacznę stosować
A my dzisiaj sobie pospaliśmy o 6 wstałam chłopaków wyprawić i dalej poszłam spać to aż o 12 z łóżka wstałam
-
pau3lenka, wiem co czujesz. Ja można powiedzieć zostałam sama z dzieckiem choć od początku byłam świadoma, że tak będzie. Życie. Tak czy inaczej mój maluch będzie miał super rodzinę.
Zabłądziłam w internetach.
Siedzę na fb, wyświetla mi się zeszłoroczna grupa Poznańskich Mam, no to zabieram się za szukanie 2016. Jest, 'Mamuśki(...)'! Klikam, żeby się dodać, przyjmują moje zaproszenie. Czytam, czytam.. i zonk. Dodałam się do grupy XXXastoriaa lubi tę wiadomość
-
To Ci powiem, że masakra... ja bym na Twoim miejscu poważnie sie nad tym wszystkim zastanowiła...
U ans też własnie w tym okresie letnim mąż zmęczony strasznie ale przynajmniej raz w ciągu dnia rozmawiamy przez telefon i jak wraca z pracy to sobie opowiadamy jak nam dzień minął i razem oglądamy tv. Przeważnie maż zasypia wtedy szybko przed tv ale to zrozumiałem, no i sexu jest wtedy o wiele mniej ale to tez zrozumiałe.
Na Twoim miejscu pogadała bym z nim, o tym co czujesz, że rozumiesz że on jest zapracowany ale że potrzebujesz czasem rozmowy z nim i wsparcia.
Najlepiej to nawet by było żeby pracę zmienił, jeśli na mniej płatną to Ty tez mogłabyś czegoś poszukać skoro córka prawie 2 lata już ma. Wiadomo, że z praca ciężko w Polsce ale takie życie rodzinne jak Ty opisujesz, to nie jest życie -
Heathera wrote:Na razie jest ok więc nic nie będę brać. Jak mnie znowu ściśnie to wezmę nospę bo tego gastrolitu nie mam niestety. Widocznie musiałam coś zjeść niedobrego
Gastrolit to elektrolity wiec przy sraczce obowiązkowe dla ciężarnych również , jak nie masz to wody dużo dużo pij . Jak przeszło to dobrze:)Heathera lubi tę wiadomość
-
Ale się dziś laski narobilam , wręcz zapierdol totalny miałam
Wysprzatalam cały dooom , calusienki ! Zakupy zrobiłam , poszlam do banku , ugotowalam obiad ( schabik , ziemniaczki i surówka z pora) , z psem spacer , pranie ... No masakrycznie się umeczylam aż odezwalo mi się podbrzusze , mały napiera się na kości biodrowe , masakra , bol podbrzusza momentami , kłucia ah końcówka" najlepsza" !
Leże właśnie sobie w salonie , oglądam pierwsza miłość i popijam pyszna herbatke !
A wam jak wieczór się rozpoczyna i jakie plany ?