X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • pau3lenka Znajoma

Wysłany: 25 września 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee wrote:
    Hej dziewczyny!
    Dopiero wstałam.. tak Was czytam o tych rozstępach i kurcze, ja już w 5tyg mam na piersiach ;/ Kupiłam palmers i zaczynam stosować, bo ze mnie taka chudzinka, że pewnie będę wyglądała masakrycznie.

pau3lenka, współczuję takich 'przyjaciółek'. Ja mam jedną taką na prawdę, a inne doskonale wiem, że są albo jak coś potrzebują, albo jak nie mają do kogo się odezwać - jeden wielki fałsz.

No właśnie jak nie mają się do kogo odezwać. Cóż to za życie jak nawet na drugą połówkę nie można liczyć

201401094980.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pau3lenka współczuję :/ U nas mąż pracuje dłużej w okresie od czerwca do końca października i ja już czasem pierdolca dostaje chociaż nie pracuje ciągle długo bo na roli i jak są żniwa to 7-24/1 a jak np pada deszcz albo nie ma roboty jakieś to do 15. Za to w te inne miesiące tylko do 15 a zimą zawsze ma miesięczny urlop .
    A taką "przyjaciółkę" to chyba każdy ma lub miał w swoim życiu. Najgorzej że patrze że takich fałszywych osób jest co raz więcej...
    Ale czemu nie możesz liczyć na drugą połówkę ? Ja rozumiem że mąż nie ma czasu bo ciągle pracuje ale wspierać można nawet głupią rozmową przez telefon w wolnej chwili.

Ona ale Ci fajnie :)

Ja właśnie nie wiem czy stosować ten palmers. Bo w pierwszej ciąży ani jednego rozstępu nie miałam i na razie tez nic nie widać, ale może tak profilaktycznie zacząć? Chyba że dopiero jak jakiś się pojawi to zacznę stosować

A my dzisiaj sobie pospaliśmy :) o 6 wstałam chłopaków wyprawić i dalej poszłam spać to aż o 12 z łóżka wstałam :P

dxomzbmhbfmviozz.png f2wlkqi151hokkn6.png 4b9ay2xy5p782exz.png
  • pau3lenka Znajoma

Wysłany: 25 września 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety nie wspiera, jak go nie ma to nawet SMSa nie napisze a jak jest to albo zmęczony idzie spać albo tv ogląda i mam mu nie przeszkadzać ;/

201401094980.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pau3lenka, wiem co czujesz. Ja można powiedzieć zostałam sama z dzieckiem choć od początku byłam świadoma, że tak będzie. Życie. Tak czy inaczej mój maluch będzie miał super rodzinę.

Zabłądziłam w internetach.
    Siedzę na fb, wyświetla mi się zeszłoroczna grupa Poznańskich Mam, no to zabieram się za szukanie 2016. Jest, 'Mamuśki(...)'! Klikam, żeby się dodać, przyjmują moje zaproszenie. Czytam, czytam.. i zonk. Dodałam się do grupy XXX ;D

astoriaa lubi tę wiadomość

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To Ci powiem, że masakra... ja bym na Twoim miejscu poważnie sie nad tym wszystkim zastanowiła...
    U ans też własnie w tym okresie letnim mąż zmęczony strasznie ale przynajmniej raz w ciągu dnia rozmawiamy przez telefon i jak wraca z pracy to sobie opowiadamy jak nam dzień minął i razem oglądamy tv. Przeważnie maż zasypia wtedy szybko przed tv ale to zrozumiałem, no i sexu jest wtedy o wiele mniej ale to tez zrozumiałe.

Na Twoim miejscu pogadała bym z nim, o tym co czujesz, że rozumiesz że on jest zapracowany ale że potrzebujesz czasem rozmowy z nim i wsparcia.
    Najlepiej to nawet by było żeby pracę zmienił, jeśli na mniej płatną to Ty tez mogłabyś czegoś poszukać skoro córka prawie 2 lata już ma. Wiadomo, że z praca ciężko w Polsce ale takie życie rodzinne jak Ty opisujesz, to nie jest życie :/

• Heathera Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee hehe to do fajnej grupy trafiłaś :D

• astoriaa Ekspertka

Wysłany: 25 września 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pau3lenka no to powiem Ci, że nie ciekawie...
    Ja też nie mam różowo, bo jak mąż ma dyżur to nie ma go dwa dni, a potem jak wróci to oczywiście idzie spać... :/

Asmee dobre, dobre ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 13:33

7470gov3xicgdrhg.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee mistrzyni internetów z Ciebie :D

Heathera lubi tę wiadomość

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • pau3lenka Znajoma

Wysłany: 25 września 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    próbowałam rozmawiać ale nic, to ja jestem ta zła. Ostatnio nawet pogroziłam było dobrze na JEDEN dzień ;/

201401094980.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to wy przecież żyjecie nie razem tylko osobno, obok siebie...i mimo tego zdecydowaliście się na drugie dziecko ?

• pau3lenka Znajoma

Wysłany: 25 września 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zdecydowaliśmy się wcześniej potem zaczęło się psuć, a ja nie wyobrażam sobie życia bez niego :(

201401094980.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde dziewczyny ale złapał mnie ból brzucha i biegunka :/ nie wiem od czego i co mogę wziąć na to ? Teraz już jest trochę lepiej ale się boje że znowu mnie złapie :/

• astoriaa Ekspertka

Wysłany: 25 września 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera ewentualnie tylko nospę...

7470gov3xicgdrhg.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na razie mi przeszło. Położyłam się może pośpie trochę. Mam nadzieje że już więcej mnir nie złapie :/

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale nadajecie dziewczyny :)

pau3lenka podziwiam,ze majac takie relacje ze swoim,mimo wszystko chcesz kolejne dziecko-podziwiam.

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hera też miałam taki epizod raz, na szczęście szybko mi przeszło.

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na takie cos Hera tylko nospa na bol brzucha plus gastrolit jak masz

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na razie jest ok więc nic nie będę brać. Jak mnie znowu ściśnie to wezmę nospę bo tego gastrolitu nie mam niestety. Widocznie musiałam coś zjeść niedobrego

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 17:28

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera wrote:
    Na razie jest ok więc nic nie będę brać. Jak mnie znowu ściśnie to wezmę nospę bo tego gastrolitu nie mam niestety. Widocznie musiałam coś zjeść niedobrego
    Najwidoczniej:)
    Gastrolit to elektrolity wiec przy sraczce obowiązkowe dla ciężarnych również , jak nie masz to wody dużo dużo pij . Jak przeszło to dobrze:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale się dziś laski narobilam , wręcz zapierdol totalny miałam
    Wysprzatalam cały dooom , calusienki ! Zakupy zrobiłam , poszlam do banku , ugotowalam obiad ( schabik , ziemniaczki i surówka z pora) , z psem spacer , pranie ... No masakrycznie się umeczylam aż odezwalo mi się podbrzusze , mały napiera się na kości biodrowe , masakra , bol podbrzusza momentami , kłucia ah końcówka" najlepsza" !
    Leże właśnie sobie w salonie , oglądam pierwsza miłość i popijam pyszna herbatke !
    A wam jak wieczór się rozpoczyna i jakie plany ?

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 506 507 508 509 510 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ