Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ostro myślałam że nie są dziedziczne bo siostra mi mówiła że jak mama nie miała i ona też w ciąży to ja tez nie będę miała i faktycznie nie mam ani jednego.
No ja mam już 3 letniego synka. Dokładnie ma 3 lata i 4 miesiące
To faktycznie nieźle przeżyłaś tą ciążęWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 19:22
-
Pau3lenka depresja poporodowa to podobno cos okropnego , mam znajoma co miała taka... Jak Ona opowiadała jak się czuła wtedy to aż płakać mi się chciało , normalnie jak samobójca , morderca i psychopata w jednym a zarazem człowiek zagubiony mega . Nie wiem czy tez tak mialas ale Ona przeżyła cos strasznego .
Ja pierwsze dzieciątko będę rodzic lada chwila:)
Co do rozstepow Ja w ciąży nie mam ani jednego nowego:)
Parę rozstepow na brzuchu dostalam i na piersiach jak przytylam 40 kg prawie 2 lata temu przez chorobska które mega mnie zniszczyly ale wzielam się za siebie , schudlam te 40 kg , rozstepy dzięki Palmers mam koloru skory wiec są prawie niewidoczne z czego bardzo się ciesze , a w ciąży nie mam żadnego nowego ciazowego hehe:)
Moja Mama ze mną w ciąży cały brzuch rozdarty , dosłownie rozdarty , z moja siostra juz nie bo nie było co więcej rodzierac , sadze ze zbiegi okolicznosci takie właśnie ludzie nazywają genetyka:)pau3lenka lubi tę wiadomość
-
A to tak samo jak ojczym mojego D , ma własną firmę i jedzi po świecie , czasami tydzień go w domu nie ma bo jedzi i przeprowadza ludzi no ale cóż taka praca , pieniądze tez nie male .Osobiście bym nie pozwoliła mojemu D na takie trasy długie no bym chyba oszalała bez niego , wystarczy mi to , ze na noc od 3 lat pracuje ciągle i spie w weekendy tylko z nim
pau3lenka lubi tę wiadomość
-
pau3lenka wrote:ja niestety nie mam wyjścia bo to jedyne źródło dochodu, mi się nawet macierzyńskie nie należało bo na stażu byłam
My nie mamy problemu z utrzymaniem się z jednej wypłaty bo mieszkamy w Anglii , Ja mam macierzyński bo mam własną firmę i wczesniej pracowalam plus rodzinne na dziecko wiec na razie nie narzekamy ale Ciebie rozumiem w Pl ciężko jest lecz mi o wszystko rozumiem Ci , ze ciężko jest tak samej: ( -
Zostało mi 3opakowania MASTODYNON po 120tabletek tanio odsprzedam zainteresowane pisac na [email protected]aiszza1
-
Hej dziewczyny!
Dopiero wstałam.. tak Was czytam o tych rozstępach i kurcze, ja już w 5tyg mam na piersiach ;/ Kupiłam palmers i zaczynam stosować, bo ze mnie taka chudzinka, że pewnie będę wyglądała masakrycznie.
pau3lenka, współczuję takich 'przyjaciółek'. Ja mam jedną taką na prawdę, a inne doskonale wiem, że są albo jak coś potrzebują, albo jak nie mają do kogo się odezwać - jeden wielki fałsz. -
Asmee wrote:Hej dziewczyny!
Dopiero wstałam.. tak Was czytam o tych rozstępach i kurcze, ja już w 5tyg mam na piersiach ;/ Kupiłam palmers i zaczynam stosować, bo ze mnie taka chudzinka, że pewnie będę wyglądała masakrycznie.
pau3lenka, współczuję takich 'przyjaciółek'. Ja mam jedną taką na prawdę, a inne doskonale wiem, że są albo jak coś potrzebują, albo jak nie mają do kogo się odezwać - jeden wielki fałsz.
Co do przyjaciółek również takie miałam i odpulilam od nichWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 09:46