X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona ale Ty miałaś się oszczędzać ! Jeszcze przynajmniej tydzień a nie Ty latasz i się męczysz ! :P
    Ja oglądam idealną nianie i przeglądam zdjęcia bo chce zrobić na dzień chłopaka prezent dla męża i zrobić taką prezentację ze zdjęć dlaczego go kocham :P a że mam kilka takich śmiesznych to myślę że fajnie wyjdzie. Np kocham Cię bo robisz mi fajne fryzury i do tego zdjęcie moje jak mam taki śmieszny kucyk przez niego zrobiony :P Tak z nudów sobie wymyśliłam i myślę że mu się przyjemnie zrobi szczególnie że właśnie teraz jeszcze sporo roboty w pracy ma i zapracowany jest biedaczek :)

dxomzbmhbfmviozz.png f2wlkqi151hokkn6.png 4b9ay2xy5p782exz.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera wrote:
    Zakręcona ale Ty miałaś się oszczędzać ! Jeszcze przynajmniej tydzień a nie Ty latasz i się męczysz ! :P
    Ja oglądam idealną nianie i przeglądam zdjęcia bo chce zrobić na dzień chłopaka prezent dla męża i zrobić taką prezentację ze zdjęć dlaczego go kocham :P a że mam kilka takich śmiesznych to myślę że fajnie wyjdzie. Np kocham Cię bo robisz mi fajne fryzury i do tego zdjęcie moje jak mam taki śmieszny kucyk przez niego zrobiony :P Tak z nudów sobie wymyśliłam i myślę że mu się przyjemnie zrobi szczególnie że właśnie teraz jeszcze sporo roboty w pracy ma i zapracowany jest biedaczek :)
    No miałam kochana miałam , kuzwa ale Ja na prawdę nie umiem na dupie tak siedzieć: (
    Jutro się będę lenic ile wlezie ! Na pewno:)
    O Ja aaaaa , super pomysł ! Podkradne i zrobię na rocznice taka prezentacje: D mamy 5 kwietnia wiec czas mam , uzbieram do tego czasu jeszcze więcej zdjęć i pomysłów na napisy:)

Heathera lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale niestety jeszcze minimum tydzień musisz się oszczędzać :)
    A pewnie kradnij :) Jak w kwietniu to akurat zrobisz masę zdjęć swojego z synkiem :) Ja mam np jak on synka kąpie i że własnie kocham go że się tak nim opiekuje. Jeszcze z jego telefonu muszę podkraść kilka zdjęć bo ma np z pracy :P

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tydzień to minimum minimum , D mój przylatuje do Nas 13 tego i muszę wytrzymać jeszcze te nie cale 3 tygodnie właśnie . :)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to masz motywacje żeby wytrzymać do jego przylotu :)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera wrote:
    No to masz motywacje żeby wytrzymać do jego przylotu :)
    I teraz wytłumaczyć to dziecku: D haha

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj chyba taki dzień dziwny, bo mnie też nosiło strasznie. Byliśmy w Ikei pochodzić, parę rzeczy do domu kupić.. i oczywiście nie wzięłam sobie nic do przegryzienia, więc teraz walczę z mdłościami ;/

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakrecona noo musisz mu powiedzieć żeby siedział i czekał na tatę :)

Asmee no to też kiepsko masz :/

U mnie na szczęście nic już takiego się nie powtórzyło.

Dobranoc :)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee masz kochana nauczkę ze chociaż krakersa mieć w torbie zawsze musisz:)
    Przeszło trochę ?
    Jejku jak Ja się cieszę i dziękuje Bogu za to , ze minął juz ten okres najwiekazych mdłości , 6 miesięcy się meczylam z nimi , leków wybralam masę na to i nie pomagaly za mocno a teraz czasem się zdarza ale rzadko jednorazowe i czuje się jak młody Bóg a wtedy ? Rzyganie i mdłości na zmianę .

Hera no tak mu muszę chyba mówić , musi się słuchać Mamusi :D

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie w sobotę :)
    Mężuś poszedł dziś do pracy na 7 i wrócił o 10 bo brzydka pogoda :) Więc wybraliśmy się na zakupy spożywcze, z synkiem do biblioteki i odwiedziliśmy moją babcię. Teraz mąż pojechał na przejażdżkę motorem z kolegą. A ja mam zrobić lazanię bo mu obiecałam problem w tym, że będę robić ją pierwszy raz więc zobaczymy jak wyjdzie :)

• ona. Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera wrote:
    Witajcie w sobotę :)
    Mężuś poszedł dziś do pracy na 7 i wrócił o 10 bo brzydka pogoda :) Więc wybraliśmy się na zakupy spożywcze, z synkiem do biblioteki i odwiedziliśmy moją babcię. Teraz mąż pojechał na przejażdżkę motorem z kolegą. A ja mam zrobić lazanię bo mu obiecałam problem w tym, że będę robić ją pierwszy raz więc zobaczymy jak wyjdzie :)
    z jakiego przepisu robisz?
    My robiliśmy swojego czasu dość często, teraz rzadziej, ale zdarza się :)

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe poszłam na łatwiznę i kupiłam gotowy sos winiary na lasannie. Dodaje się tylko przecieru, wodę i śmietankę do mięsa mielonego. i poukładam z makaronem. Ale zrobię własny sos beszamelowy i zaleje nim na końcu całą lassanię :P Może za drugim razem zrobię już bez kupnego sosu :P

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera na pewno kochana wyjdzie Ci:)
    Ja dziś znów się nasprzatalam , dwa prania machnelam , wymylam wszystko , obiadek ugotowalam i zjadlysmy juz z siostra . Mama wraca z pracy wiec zaraz tez będzie i o:)
    Szef kuchni dziś serwował piers z kurczaka z ziemniaczkami i sałata , pomidorek , ogórek z kefirem:) pyszotka wyszła .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera wrote:
    hehe poszłam na łatwiznę i kupiłam gotowy sos winiary na lasannie. Dodaje się tylko przecieru, wodę i śmietankę do mięsa mielonego. i poukładam z makaronem. Ale zrobię własny sos beszamelowy i zaleje nim na końcu całą lassanię :P Może za drugim razem zrobię już bez kupnego sosu :P
    a to ja nie, w chemię nie idę :D
    Wolę sama zrobić z pomidorków z puszki, mozzarelli itd :)

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Hera na pewno kochana wyjdzie Ci:)
    Ja dziś znów się nasprzatalam , dwa prania machnelam , wymylam wszystko , obiadek ugotowalam i zjadlysmy juz z siostra . Mama wraca z pracy wiec zaraz tez będzie i o:)
    Szef kuchni dziś serwował piers z kurczaka z ziemniaczkami i sałata , pomidorek , ogórek z kefirem:) pyszotka wyszła .
    Ktoś miał odpoczywać chyba ;>

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie !

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No zlejcie mnie ale nie umiem , teraz odpoczywam ... Filmy na necie leca a Ja się nudze panicznie: ( niedługo włoski zrobię , pazurki , kąpiel to wypoczne ze hoho

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No chyba trzeba będzie lanie sprawić :p lasania się udała :) zjedlismy ze smakiem, mąż to nawet 3 porcje :D teraz popcorn, piwo i smerfy :)

ZakręconaOna, ona. lubią tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera po porodzie: D ciężarnej się nie bije haha .
    A , ze to lada chwila to juz smaruje tyłek cebula haha :*

Super , ze się udała . :) Ja nigdy nie robilam ale któregoś razu spróbuje , jak mój D przyleci to mu zrobię:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek ! :*

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 507 508 509 510 511 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ