Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Zakręcona ale Ty miałaś się oszczędzać ! Jeszcze przynajmniej tydzień a nie Ty latasz i się męczysz !
Ja oglądam idealną nianie i przeglądam zdjęcia bo chce zrobić na dzień chłopaka prezent dla męża i zrobić taką prezentację ze zdjęć dlaczego go kochama że mam kilka takich śmiesznych to myślę że fajnie wyjdzie. Np kocham Cię bo robisz mi fajne fryzury i do tego zdjęcie moje jak mam taki śmieszny kucyk przez niego zrobiony
Tak z nudów sobie wymyśliłam i myślę że mu się przyjemnie zrobi szczególnie że właśnie teraz jeszcze sporo roboty w pracy ma i zapracowany jest biedaczek
-
Heathera wrote:Zakręcona ale Ty miałaś się oszczędzać ! Jeszcze przynajmniej tydzień a nie Ty latasz i się męczysz !
Ja oglądam idealną nianie i przeglądam zdjęcia bo chce zrobić na dzień chłopaka prezent dla męża i zrobić taką prezentację ze zdjęć dlaczego go kochama że mam kilka takich śmiesznych to myślę że fajnie wyjdzie. Np kocham Cię bo robisz mi fajne fryzury i do tego zdjęcie moje jak mam taki śmieszny kucyk przez niego zrobiony
Tak z nudów sobie wymyśliłam i myślę że mu się przyjemnie zrobi szczególnie że właśnie teraz jeszcze sporo roboty w pracy ma i zapracowany jest biedaczek
Jutro się będę lenic ile wlezie ! Na pewno:)
O Ja aaaaa , super pomysł ! Podkradne i zrobię na rocznice taka prezentacje: D mamy 5 kwietnia wiec czas mam , uzbieram do tego czasu jeszcze więcej zdjęć i pomysłów na napisy:)Heathera lubi tę wiadomość
-
No ale niestety jeszcze minimum tydzień musisz się oszczędzać
A pewnie kradnijJak w kwietniu to akurat zrobisz masę zdjęć swojego z synkiem
Ja mam np jak on synka kąpie i że własnie kocham go że się tak nim opiekuje. Jeszcze z jego telefonu muszę podkraść kilka zdjęć bo ma np z pracy
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Asmee masz kochana nauczkę ze chociaż krakersa mieć w torbie zawsze musisz:)
Przeszło trochę ?
Jejku jak Ja się cieszę i dziękuje Bogu za to , ze minął juz ten okres najwiekazych mdłości , 6 miesięcy się meczylam z nimi , leków wybralam masę na to i nie pomagaly za mocno a teraz czasem się zdarza ale rzadko jednorazowe i czuje się jak młody Bóg a wtedy ? Rzyganie i mdłości na zmianę .
Hera no tak mu muszę chyba mówić , musi się słuchać Mamusi -
Witajcie w sobotę
Mężuś poszedł dziś do pracy na 7 i wrócił o 10 bo brzydka pogodaWięc wybraliśmy się na zakupy spożywcze, z synkiem do biblioteki i odwiedziliśmy moją babcię. Teraz mąż pojechał na przejażdżkę motorem z kolegą. A ja mam zrobić lazanię bo mu obiecałam problem w tym, że będę robić ją pierwszy raz więc zobaczymy jak wyjdzie
-
Heathera wrote:Witajcie w sobotę
Mężuś poszedł dziś do pracy na 7 i wrócił o 10 bo brzydka pogodaWięc wybraliśmy się na zakupy spożywcze, z synkiem do biblioteki i odwiedziliśmy moją babcię. Teraz mąż pojechał na przejażdżkę motorem z kolegą. A ja mam zrobić lazanię bo mu obiecałam problem w tym, że będę robić ją pierwszy raz więc zobaczymy jak wyjdzie
My robiliśmy swojego czasu dość często, teraz rzadziej, ale zdarza się -
hehe poszłam na łatwiznę i kupiłam gotowy sos winiary na lasannie. Dodaje się tylko przecieru, wodę i śmietankę do mięsa mielonego. i poukładam z makaronem. Ale zrobię własny sos beszamelowy i zaleje nim na końcu całą lassanię
Może za drugim razem zrobię już bez kupnego sosu
-
Hera na pewno kochana wyjdzie Ci:)
Ja dziś znów się nasprzatalam , dwa prania machnelam , wymylam wszystko , obiadek ugotowalam i zjadlysmy juz z siostra . Mama wraca z pracy wiec zaraz tez będzie i o:)
Szef kuchni dziś serwował piers z kurczaka z ziemniaczkami i sałata , pomidorek , ogórek z kefirem:) pyszotka wyszła .Heathera lubi tę wiadomość
-
Heathera wrote:hehe poszłam na łatwiznę i kupiłam gotowy sos winiary na lasannie. Dodaje się tylko przecieru, wodę i śmietankę do mięsa mielonego. i poukładam z makaronem. Ale zrobię własny sos beszamelowy i zaleje nim na końcu całą lassanię
Może za drugim razem zrobię już bez kupnego sosu
Wolę sama zrobić z pomidorków z puszki, mozzarelli itdHeathera lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Hera na pewno kochana wyjdzie Ci:)
Ja dziś znów się nasprzatalam , dwa prania machnelam , wymylam wszystko , obiadek ugotowalam i zjadlysmy juz z siostra . Mama wraca z pracy wiec zaraz tez będzie i o:)
Szef kuchni dziś serwował piers z kurczaka z ziemniaczkami i sałata , pomidorek , ogórek z kefirem:) pyszotka wyszła .Heathera lubi tę wiadomość