X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona ale Ty miałaś się oszczędzać ! Jeszcze przynajmniej tydzień a nie Ty latasz i się męczysz ! :P
    Ja oglądam idealną nianie i przeglądam zdjęcia bo chce zrobić na dzień chłopaka prezent dla męża i zrobić taką prezentację ze zdjęć dlaczego go kocham :P a że mam kilka takich śmiesznych to myślę że fajnie wyjdzie. Np kocham Cię bo robisz mi fajne fryzury i do tego zdjęcie moje jak mam taki śmieszny kucyk przez niego zrobiony :P Tak z nudów sobie wymyśliłam i myślę że mu się przyjemnie zrobi szczególnie że właśnie teraz jeszcze sporo roboty w pracy ma i zapracowany jest biedaczek :)

dxomzbmhbfmviozz.png f2wlkqi151hokkn6.png 4b9ay2xy5p782exz.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera wrote:
    Zakręcona ale Ty miałaś się oszczędzać ! Jeszcze przynajmniej tydzień a nie Ty latasz i się męczysz ! :P
    Ja oglądam idealną nianie i przeglądam zdjęcia bo chce zrobić na dzień chłopaka prezent dla męża i zrobić taką prezentację ze zdjęć dlaczego go kocham :P a że mam kilka takich śmiesznych to myślę że fajnie wyjdzie. Np kocham Cię bo robisz mi fajne fryzury i do tego zdjęcie moje jak mam taki śmieszny kucyk przez niego zrobiony :P Tak z nudów sobie wymyśliłam i myślę że mu się przyjemnie zrobi szczególnie że właśnie teraz jeszcze sporo roboty w pracy ma i zapracowany jest biedaczek :)
    No miałam kochana miałam , kuzwa ale Ja na prawdę nie umiem na dupie tak siedzieć: (
    Jutro się będę lenic ile wlezie ! Na pewno:)
    O Ja aaaaa , super pomysł ! Podkradne i zrobię na rocznice taka prezentacje: D mamy 5 kwietnia wiec czas mam , uzbieram do tego czasu jeszcze więcej zdjęć i pomysłów na napisy:)

Heathera lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale niestety jeszcze minimum tydzień musisz się oszczędzać :)
    A pewnie kradnij :) Jak w kwietniu to akurat zrobisz masę zdjęć swojego z synkiem :) Ja mam np jak on synka kąpie i że własnie kocham go że się tak nim opiekuje. Jeszcze z jego telefonu muszę podkraść kilka zdjęć bo ma np z pracy :P

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tydzień to minimum minimum , D mój przylatuje do Nas 13 tego i muszę wytrzymać jeszcze te nie cale 3 tygodnie właśnie . :)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to masz motywacje żeby wytrzymać do jego przylotu :)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera wrote:
    No to masz motywacje żeby wytrzymać do jego przylotu :)
    I teraz wytłumaczyć to dziecku: D haha

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj chyba taki dzień dziwny, bo mnie też nosiło strasznie. Byliśmy w Ikei pochodzić, parę rzeczy do domu kupić.. i oczywiście nie wzięłam sobie nic do przegryzienia, więc teraz walczę z mdłościami ;/

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakrecona noo musisz mu powiedzieć żeby siedział i czekał na tatę :)

Asmee no to też kiepsko masz :/

U mnie na szczęście nic już takiego się nie powtórzyło.

Dobranoc :)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee masz kochana nauczkę ze chociaż krakersa mieć w torbie zawsze musisz:)
    Przeszło trochę ?
    Jejku jak Ja się cieszę i dziękuje Bogu za to , ze minął juz ten okres najwiekazych mdłości , 6 miesięcy się meczylam z nimi , leków wybralam masę na to i nie pomagaly za mocno a teraz czasem się zdarza ale rzadko jednorazowe i czuje się jak młody Bóg a wtedy ? Rzyganie i mdłości na zmianę .

Hera no tak mu muszę chyba mówić , musi się słuchać Mamusi :D

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie w sobotę :)
    Mężuś poszedł dziś do pracy na 7 i wrócił o 10 bo brzydka pogoda :) Więc wybraliśmy się na zakupy spożywcze, z synkiem do biblioteki i odwiedziliśmy moją babcię. Teraz mąż pojechał na przejażdżkę motorem z kolegą. A ja mam zrobić lazanię bo mu obiecałam problem w tym, że będę robić ją pierwszy raz więc zobaczymy jak wyjdzie :)

• ona. Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera wrote:
    Witajcie w sobotę :)
    Mężuś poszedł dziś do pracy na 7 i wrócił o 10 bo brzydka pogoda :) Więc wybraliśmy się na zakupy spożywcze, z synkiem do biblioteki i odwiedziliśmy moją babcię. Teraz mąż pojechał na przejażdżkę motorem z kolegą. A ja mam zrobić lazanię bo mu obiecałam problem w tym, że będę robić ją pierwszy raz więc zobaczymy jak wyjdzie :)
    z jakiego przepisu robisz?
    My robiliśmy swojego czasu dość często, teraz rzadziej, ale zdarza się :)

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe poszłam na łatwiznę i kupiłam gotowy sos winiary na lasannie. Dodaje się tylko przecieru, wodę i śmietankę do mięsa mielonego. i poukładam z makaronem. Ale zrobię własny sos beszamelowy i zaleje nim na końcu całą lassanię :P Może za drugim razem zrobię już bez kupnego sosu :P

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera na pewno kochana wyjdzie Ci:)
    Ja dziś znów się nasprzatalam , dwa prania machnelam , wymylam wszystko , obiadek ugotowalam i zjadlysmy juz z siostra . Mama wraca z pracy wiec zaraz tez będzie i o:)
    Szef kuchni dziś serwował piers z kurczaka z ziemniaczkami i sałata , pomidorek , ogórek z kefirem:) pyszotka wyszła .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera wrote:
    hehe poszłam na łatwiznę i kupiłam gotowy sos winiary na lasannie. Dodaje się tylko przecieru, wodę i śmietankę do mięsa mielonego. i poukładam z makaronem. Ale zrobię własny sos beszamelowy i zaleje nim na końcu całą lassanię :P Może za drugim razem zrobię już bez kupnego sosu :P
    a to ja nie, w chemię nie idę :D
    Wolę sama zrobić z pomidorków z puszki, mozzarelli itd :)

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Hera na pewno kochana wyjdzie Ci:)
    Ja dziś znów się nasprzatalam , dwa prania machnelam , wymylam wszystko , obiadek ugotowalam i zjadlysmy juz z siostra . Mama wraca z pracy wiec zaraz tez będzie i o:)
    Szef kuchni dziś serwował piers z kurczaka z ziemniaczkami i sałata , pomidorek , ogórek z kefirem:) pyszotka wyszła .
    Ktoś miał odpoczywać chyba ;>

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie !

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No zlejcie mnie ale nie umiem , teraz odpoczywam ... Filmy na necie leca a Ja się nudze panicznie: ( niedługo włoski zrobię , pazurki , kąpiel to wypoczne ze hoho

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No chyba trzeba będzie lanie sprawić :p lasania się udała :) zjedlismy ze smakiem, mąż to nawet 3 porcje :D teraz popcorn, piwo i smerfy :)

ZakręconaOna, ona. lubią tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera po porodzie: D ciężarnej się nie bije haha .
    A , ze to lada chwila to juz smaruje tyłek cebula haha :*

Super , ze się udała . :) Ja nigdy nie robilam ale któregoś razu spróbuje , jak mój D przyleci to mu zrobię:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek ! :*

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 507 508 509 510 511 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ