Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ona to co widzisz to nie dzieciątko to skurcze macicy ,ja jakis czas temu zobaczyłam takie wybrzuszenie i byłam pewn ze to główka badz dupci i pozniej dziewczyna na belly tez pisała ze widzi jak ja bobas okłada ,ale będąc na wizycie u gin powiedział jej ze to skurcze macicy ze nie musza buc bolesne ,dzieciątko jest jeszcze za malutkie i nie ma tyle siły aby sie przebić przez powłokę brzuszna .
Ev oby @ nie przyszła.
Asmee ale fajnie jutro masz wizytę,trzymam kciuki ,ja mam swoją za tydzien i juz sie nie moge doczekaćWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 16:11
-
Biedroneczka29 wrote:Ona to co widzisz to nie dzieciątko to skurcze macicy ,ja jakis czas temu zobaczyłam takie wybrzuszenie i byłam pewn ze to główka badz dupci i pozniej dziewczyna na belly tez pisała ze widzi jak ja bobas okłada ,ale będąc na wizycie u gin powiedział jej ze to skurcze macicy ze nie musza buc bolesne ,dzieciątko jest jeszcze za malutkie i nie ma tyle siły aby sie przebić przez powłokę brzuszna .
Ev oby @ nie przyszła.
Asmee ale fajnie jutro masz wizytę,trzymam kciuki ,ja mam swoją za tydzien i juz sie nie moge doczekać
No ale może jedno z drugim się zbiega dziwnym sposobem.
Najlepiej jak spytam lekarza na następnej wizycie i wtedy będę wiedziała co i jak. A póki co chcę wierzyć, że to Dzieciątko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 16:59
-
Nadrobilam ! Dziś od 8 rano ,zapierdalam jak mroweczka ( wybaczcie za słownictwo ale mam dziś dzień wkurwienoa totalnego) . ZUS zaliczylam ( wiadomo jak się tam sprawy załatwia godzinami) , w szpitalu byłam na ktg piękne wyszło , skurcze do max 25 były , wyszłam z ktg i bóle zmalały a na badaniu nic ... fajnie nie ?! Hehe
Pojechalam popatrzeć na buty bo żadnych jesiennych botkow nawet nie mam ... Znalazłam mega sliczne buciki , idealne na nodze wstalam a tam lewy wyższy od prawego i ja jak kaleka wygladalam
Wiec odpuscilam ...
Jutro kolejna tura szukania
Bank zaliczylam , przelewow część porobilam , jutro druga runda ... Kosmetyczny zaliczylam , lumpka tez a?e nic ciekawego nie było . Pojechalam na wizytę do ginekologa ... 16-18 takie godziny przyjęć miała i co ?? Przyszła sobie księżniczka pieprzona o 16:20. . . ja miałam na 16:40 wizytę obsuwa 20 minutowa powinna być a kurwa co było ??? Zamiast na 16:40 wejść do gabinetu weszlam o 17:50 :-/zapytalam babe jedna taka czy mogę przed nią jako pierwsza wejść bo ja dosłownie piec minut a ona ze tak tak , poczym przepuscila swoja znajoma (obie panie wiek ok 70 lat) i po niej sama weszła , jeszcze szyderczo się do mnie usmiechnela ... no i co lepsze później czekalam czekalam ... Nikt mnie nie przepuścił , dostałam skurczy , częstych na prawdę i w chuj bolesnych aż położna się na mnie patrzyła i mówi czemu Pani bez kolejki nie wchodzila , a przede mną jedna osoba już w gabinecie była wiec mowie juz zaczekam , wchodze w końcu moja kolej to jeszcze dostalam opieprz od lekarki ze czemu nie weszlam jako pierwsza ... No jebane towarzystwo , a później te jebane babska wymagają od nas szacunku ... Lekarka mnie zbadała i szyjka mi się skróciła juz ładnie na oko ma 2 może nie cale cm , rozwarcie na mały opuszek palca małego u dłoni mniej więcej 1 cm:) także ruszamy z Oskarkiem z koksem: D
Później psozlam z Mama do sklepu , nakupilam sobie jabłek u pana obok i kupiłam dwa kilo a trzeci kilogram gratis innych dostał am na sprobowanie
Także w sumie tyle o mnie:) -
Zakrecona ja tez juz pomyslam przez moment ze moze rodzisz okropne babska.
astoria super,ze wszystko ok
Dziewczyny a czy mozna w ciazy robic mikrodermabrazj domowa?ja mam to urzadzenie VisaCare i sie zastanawiam czy mozna robic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 21:19
-
Asmee wrote:Koniec świata, facebook nie działa
Starymi babami nie ma co się przejmować. Ja zawsze mówię, że z polecenia lekarza mam wejść pierwsza i mam w dupie ich sapy. Staję przy drzwiach i od razu hop do gabinetu.
Hahah jest afera z tym FB ;DDD