X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona na pewno przejdzie ;)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona to co widzisz to nie dzieciątko :) to skurcze macicy ,ja jakis czas temu zobaczyłam takie wybrzuszenie i byłam pewn ze to główka badz dupci i pozniej dziewczyna na belly tez pisała ze widzi jak ja bobas okłada ,ale będąc na wizycie u gin powiedział jej ze to skurcze macicy ze nie musza buc bolesne ,dzieciątko jest jeszcze za malutkie i nie ma tyle siły aby sie przebić przez powłokę brzuszna .

Ev oby @ nie przyszła.

Asmee ale fajnie jutro masz wizytę,trzymam kciuki ,ja mam swoją za tydzien i juz sie nie moge doczekać :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 16:11

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:
    Ona to co widzisz to nie dzieciątko :) to skurcze macicy ,ja jakis czas temu zobaczyłam takie wybrzuszenie i byłam pewn ze to główka badz dupci i pozniej dziewczyna na belly tez pisała ze widzi jak ja bobas okłada ,ale będąc na wizycie u gin powiedział jej ze to skurcze macicy ze nie musza buc bolesne ,dzieciątko jest jeszcze za malutkie i nie ma tyle siły aby sie przebić przez powłokę brzuszna .

Ev oby @ nie przyszła.

Asmee ale fajnie jutro masz wizytę,trzymam kciuki ,ja mam swoją za tydzien i juz sie nie moge doczekać :)
    ale u mnie to połaczone jest z kopniakami i dokładnie w tym samym miejscu. Takie malutkie wybrzuszenie kilka razy pod rząd. No i w różnych miejscach.
    No ale może jedno z drugim się zbiega dziwnym sposobem.
    Najlepiej jak spytam lekarza na następnej wizycie i wtedy będę wiedziała co i jak. A póki co chcę wierzyć, że to Dzieciątko.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 16:59

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju ale mi nudno teraz:/ Nic mi się nie chce. Maż będzie dopiero za 2 godziny, tak samo seriale moje dopiero za 2 godziny się zaczynają :/

A Zakręcona coś długo się nie odzywa, może już rodzi o.O

dxomzbmhbfmviozz.png f2wlkqi151hokkn6.png 4b9ay2xy5p782exz.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może była tak zajęta że nie miała czasu żeby zajrzeć do nas ;) Na pewno się odezwie. ;)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • astoriaa Ekspertka

Wysłany: 28 września 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej :)
    Ja już po usg ;)
    Wszystko jest w porządku, dzidzia ma 6cm ;)
    Ale niestety nie ujawniła jeszcze swojej płci...

Heathera, Ev, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość

7470gov3xicgdrhg.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmogło mnie. Pisałam sobie z Wami i nagle budzę się, a tu po 19 ;D

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Astoria najważniejsze, że wszystko jest ok :)
    Asmee hehe to przeniosłaś się w czasie :P

astoriaa lubi tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobilam ! Dziś od 8 rano ,zapierdalam jak mroweczka ( wybaczcie za słownictwo ale mam dziś dzień wkurwienoa totalnego) . ZUS zaliczylam ( wiadomo jak się tam sprawy załatwia :-/ godzinami) , w szpitalu byłam na ktg piękne wyszło , skurcze do max 25 były , wyszłam z ktg i bóle zmalały a na badaniu nic ... :D fajnie nie ?! Hehe
    Pojechalam popatrzeć na buty bo żadnych jesiennych botkow nawet nie mam ... Znalazłam mega sliczne buciki , idealne na nodze wstalam a tam lewy wyższy od prawego i ja jak kaleka wygladalam :-/
    Wiec odpuscilam ...
    Jutro kolejna tura szukania
    Bank zaliczylam , przelewow część porobilam , jutro druga runda ... Kosmetyczny zaliczylam , lumpka tez a?e nic ciekawego nie było . Pojechalam na wizytę do ginekologa ... 16-18 takie godziny przyjęć miała i co ?? Przyszła sobie księżniczka pieprzona o 16:20. . . ja miałam na 16:40 wizytę obsuwa 20 minutowa powinna być a kurwa co było ??? Zamiast na 16:40 wejść do gabinetu weszlam o 17:50 :-/zapytalam babe jedna taka czy mogę przed nią jako pierwsza wejść bo ja dosłownie piec minut a ona ze tak tak , poczym przepuscila swoja znajoma (obie panie wiek ok 70 lat) i po niej sama weszła , jeszcze szyderczo się do mnie usmiechnela ... no i co lepsze później czekalam czekalam ... Nikt mnie nie przepuścił , dostałam skurczy , częstych na prawdę i w chuj bolesnych aż położna się na mnie patrzyła i mówi czemu Pani bez kolejki nie wchodzila , a przede mną jedna osoba już w gabinecie była wiec mowie juz zaczekam , wchodze w końcu moja kolej to jeszcze dostalam opieprz od lekarki ze czemu nie weszlam jako pierwsza ... No jebane towarzystwo , a później te jebane babska wymagają od nas szacunku ... Lekarka mnie zbadała i szyjka mi się skróciła juz ładnie na oko ma 2 może nie cale cm , rozwarcie na mały opuszek palca małego u dłoni mniej więcej 1 cm:) także ruszamy z Oskarkiem z koksem: D
    Później psozlam z Mama do sklepu , nakupilam sobie jabłek u pana obok i kupiłam dwa kilo a trzeci kilogram gratis innych dostał am na sprobowanie :)
    Także w sumie tyle o mnie:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja już myślałam, że Ty na porodówce :P
    No to się nalatałaś...a z tymi babami w kolejce to tak jest najgorsze te takie babcie własnie :/

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No daj spokój , cisnienie podniosły mi na maksa aż puls miałam 109 !
    Momentami mam wrażenie , ze chodzą tam tylko po to zeby ktoś w kuciapie im pogrzebał ... :-/

Heathera lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe no dokładnie. I w ogóle one mają tyle czasu a zawsze się śpieszą i czasami nawet się wbijają w kolejkę

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mnie ostatnio babcinka też poganiała żebym szybko wchodziła kurna takie baby są najbardziej upierdliwe. :/

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ta co miała mnie przepuścić wczesniej mówiła ze czeka sobie spokojnie bo ma dziś mega wolny dzień:) po czym stwierdzila ze brał czasu i w chuju mnie ma

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No takie są podstarzałe baby

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakrecona ja tez juz pomyslam przez moment ze moze rodzisz :) okropne babska.

astoria super,ze wszystko ok :)

Dziewczyny a czy mozna w ciazy robic mikrodermabrazj domowa?ja mam to urzadzenie VisaCare i sie zastanawiam czy mozna robic.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 21:19

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koniec świata, facebook nie działa ;D

Starymi babami nie ma co się przejmować. Ja zawsze mówię, że z polecenia lekarza mam wejść pierwsza i mam w dupie ich sapy. Staję przy drzwiach i od razu hop do gabinetu.

Ev lubi tę wiadomość

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie nie mogę wejść na fb haha :)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • Ev Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee wrote:
    Koniec świata, facebook nie działa ;D

Starymi babami nie ma co się przejmować. Ja zawsze mówię, że z polecenia lekarza mam wejść pierwsza i mam w dupie ich sapy. Staję przy drzwiach i od razu hop do gabinetu.

Hahah jest afera z tym FB ;DDD

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29, w salonie gdzie pracowałam nie wykonywało sie takich zabiegów kobietom w ciąży.

uwo9gov3ad3vq34d.png
‹‹ 512 513 514 515 516 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ