Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Zakręcona to owocnych poszukiwań życzę
U mnie dzisiaj nudy. I to straszne. Mąż w pracy do późna znowu. Synek w przedszkolu a ja przed tv. Tylko na obiadek coś muszę wymyślić, chyba placki z dżemem zrobię, a tak to nic więcej do roboty nie mam, więc trochę zazdroszczę latania bo przynajmniej czas szybko leci :< -
Asmee wrote:Ev mi w jednym cyklu tak szalało z tą owulacją, że w końcu wyznaczyło na 9dc, co było nie możliwe. No i w efekcie @ przyszła w terminie, tak ja sądziłam, a nie tak jak ovf wskazywało.
No widzisz a u mnie nawet okresu nie ma ... czekam do czwartku / piatku a pozniej to nie wiem co dalej . -
Mordeczka wrote:Ev czekaj spokojnie
Jak się nie pojawi do tego piątku to zrób teścior a jak nie to betę ona wszystko wyjaśni
Sek w tym ze ja jestem pewna ze to nie ciąża ( mam takie przeczucie) i wiem ze znow dzieje sie cos złego. Jestem wściekła ze biorę te wszystkie leki a nawet normalnie @ nie mogę dostać ;/ .
-
Ev, ja w szczęśliwym cyklu byłam przekonana, że owulki nie będzie.Temp mi waliła jakieś góry-doliny, szalała po całości. Przed terminem @ normalnie mnie brzuch bolał, więc trzy noce pod rząd spałam z podpaską 'bo już przyjdzie'. Test zrobiłam już po terminie i nie wierzyłam jak wyszły dwie. W pierwszej chwili powiedziałam, że TŻ że zepsuty test kupiłam. ;d
Ev lubi tę wiadomość
-
A ja się wzięłam za segregowanie ciuszków po mojej siostrzenicy i mi wyszły jakieś 2 pralki
Na dniach je sobie odświeżę (wypiorę) bo w końcu 5 lat nie były używane
Później ułożę i włożę do szafek
Nawet ceraty się znalazły nowe do pieluszek i jedna na łóżeczko
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Mordeczko to widze ze juz jestes zaopatrzona w ciuszki konkretnie
a Ty plec juz znasz,bo cos widzialam,ze pisalas ze nie.Ja mam nadzieje,ze teraz w pon sie dowiem i bede mogla ruszyc na male zakupy a jak 15stego moja gin potwierdzi to wtedy beda zakupy na calgo
-
Biedroneczko niestety jeszcze nie wiem jakiej płci jest mój bejbik
Mam nadzieję że 8.10 się dowiem i będę mogła poszaleć na zakupach ^^
Heathera połóż się trochę może ból głowy i złość minieHeathera lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs