Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Astoria nie każda ale większość , ciężko jest mega właśnie lazic juz , schylac się , o goleniu nie wspomne , zgaga która tez mnie dopadła na koniec taka ze oszalec szło i skurcze , wysiadajacy kręgosłup ! Nie jest się taka kuzka skacząca na pewno hehe. No Ja bym na Twoim miejscu wzięła , Ja jestem 3 tyg przed TP i teraz właśnie najwięcej tego wszystkiego mnie złapalo.
-
Olimpka wrote:Dziewczynki a w jakich dniach najlepiej robić dane badania?
Póki co zrobiłam w 5dc LH, DHEAS, Testosteron , Estradiol i tarczycowe
Tak jak zakręcona mówi - FSH trzeba zrobić. Mi gin kazała w 3dc. Później po 'dniach płodnych' miałam do zrobienia estradiol i progesteron. Dla mnie to takie trzy podstawowe wyniki jak chodzi o diagnozowanie przyczyn niepłodności. Dodatkowo TSH, bo wiadomo jak tarczyca może namieszać.. -
Heathera wrote:Nie wiem czy u mnie tak szybko zleci jak siedzę i się nudzę Jak przeprowadzka ruszy to wtedy będzie trochę do roboty,a tak to tylko nudyyyy
Mordeczko jasne , ze tak chociaż ostatnie tygodnie ciągną się troszkę , mnie najbardziej od 28/29- 34 a teraz to juz jak z bicza strzelił. -
ZakręconaOna wrote:Ty mi się tam masz nie forsować przy tej przeprowadzce !
Mordeczko jasne , ze tak chociaż ostatnie tygodnie ciągną się troszkę , mnie najbardziej od 28/29- 34 a teraz to juz jak z bicza strzelił.
a Ala z M jak miłość chyba w ciąży jest -
palma wrote:ja bym mogła wszelkie najgorsze objawy przechodzić aby mi się tylko udało zajść ;p
Ja juz byłam na skraju załamania nerwowego przez problemy z zajściem. 2 lata wycięte z życiorysu dosłownie ...
I to samo mowilam
Hera a skąd takie przypuszczenia ? jakoś nie przepadam za ta postacią: D zbyt pizdowata gra jak dla mnie:)
A co do przeprowadzki nooo ! To Ja myślę -
Ona gratuluje 5 miesiąca .
A no juz lada dzień mogę rodzic wiec jedna noga na porodowce juz heh ale nie posiedzi jeszcze parę dni chociaz a najlepiej dwa tyg tak ja Tatuś przyleciWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 10:30
ona., Heathera lubią tę wiadomość