X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ev to witam w klubie. I koniecznie daj znać w piątek jak wyszedł test.

Heathera ja jestem po inżynierce i w trakcie magisterki.
    Zastanawiam się czasami, czy tylko ja marzę o dziecku będąc jeszcze na studiach, bo wsród moich znajomych z roku nie ma żadnych mamusiek ani tatusiów :(
    Czasami przez to wydaje mi się że zwariowałam. Wszyscy myślą o studiach, stażach i jak najszybszym znalezieniu pracy a dopiero potem o rodzinie, a ja tak troszkę na opak...

Ev lubi tę wiadomość

ckaidqk34aroni5a.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamika23 ja to w ogóle na opak miałam :P najpierw ciąża później ślub cywilny, poród, studia licencjackie i teraz w czerwcu kościelny :P
    I w ogóle nie żałuję ani wczesnego macierzyństwa ani małżeństwa.
    Teraz muszę na magisterkę trochę poczekać bo mąż też zaczął studiować a zaoczne to jednak drogie i dwóch czesnych nie dalibyśmy rady opłacić.

Z resztą tutaj na grupie chyba wszystkie myślą o wczesnym macierzyństwie, więc jak mówisz wszystkie chyba zwariowałyśmy :)

dxomzbmhbfmviozz.png f2wlkqi151hokkn6.png 4b9ay2xy5p782exz.png
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lubię "na opak" :) Cieszę się że ze wszystkim sobie poradziliście :) Trzymam kciuki za wszystkie egzaminy xD i oczywiście gratuluje maluszka <3

W sumie masz rację albo wszystkie zwariowałyśmy albo jesteśmy normalne a zwariował świat, który zasypuje modnym obecnie schematem "najpierw kariera potem rodzina" :)

Tak czy siak trzeba robić swoje :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 21:07

Heathera lubi tę wiadomość

ckaidqk34aroni5a.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie a każda z nas do takiej roli dorasta inaczej. ;)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem laski , nareszcie w domu .
    Biedroneczko mnie wychodzila corcia z tego chińskiego czegoś a urodze synka hehe
    Co o mnie jutro do szpitala na parę dni ... Nadcisnienie ciazowe Wyszlo , leki wykupilam juz wiec od dziś biorę plus AFI 6 tylko i pod kontrola muszą mnie miec jestem wściekła w chuj bo muszę jechać do szpitala tam gdzie Babcia mi zmarła 3 tygodnie temu :-/ masakra po prostu . . .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamika dokładnie trzeba żyć tak jak chcemy i nie przejmować się innymi :) I dzięki :)
    Każdej z nas się uda pogodzić młode macierzyństwo z obowiązkami jeśli tylko chcemy :)

Zakręcona oj to kiepsko :/ Szkoda że to ten sam szpital ale dobrze, że będą Cię mieć pod kontrolą. I musisz myśleć pozytywnie że teraz chodzi o nowe życie i wszystko będzie dobrze :)

Ehh a mój mąż wcześniej troszkę dzisiaj wrócił i zasnął podczas wspólnego oglądania top chefa :P No i teraz muszę go obudzić żeby się rozebrał i do łazienki poszedł :P I jeszcze jak się rozwalił na całej kanapie :P

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona oby i u mnie sie nie sprawdzil ale jak sie sprawdzi to i tak bede najszczęśliwsza na świecie :) trzymam kochana kciuki,cos mi sie wydaje ze na dniach urodzisz :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko się okaże , ginekolog zapewniala , ze wrócę w dwupaku jeszcze do domciu:)
    I tak tez Ja czuje chociaż bym na prawdę chciała juz z misiakiem do domu wrócić .

Jestem wlasnie w drodze do szpitala , jeżeli uda mi się zdobyć internet to napisze jak nie to jakoś po weekendzie się odezwe

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    astoriaa wrote:
    Ale Ci zazdroszczę... U mnie w 13 tyg nie było nic widać odnośnie płci...
    akurat trafiłam do lekarza z polecenia i znany jest z tego, że wcześnie płeć odkrywa:)

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:
    kamika Witaj w naszym gronie, tos Ty jeszcze nie testowala???

ona no wlasnie tak myslalam,czy to u Ciebie tak szybko plec dojrzeli czy u innej dziewczyny :)

astoria u mnie 20tydzien i do dzis nie wiem co tam nosze w brzuszku :) mam nadzieje,ze w pon juz sie pokaze :)

a ja dzis zrobilam pierwszy raz w zyciu ogorkowa i powiem wam Niebo w gebie :) :)
    u mnie u mnie :)

trzymam kciuki, żeby się u Ciebie pokazała płeć w poniedziałek :)

A ogórkową uwielbiam :)

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:
    Dziewczyny z tej tabeli wychodzi na to ze bede miec synka Fabianka <3 zobaczymy czy sie u mnie sprawdzi :) podalam dziewczynom na belly zeby sprawdzily te co znaja juz plec i dwie sprawdzily i jak narazie sie sprawdzilo zobaczymy dalej :)
    http://www.ofeminin.pl/ciaza/chinska-tabela-przewidujaca-plec-dziecka-s1583340.html
    u mnie się to spraedziło :D

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona szkoda, że do tego szpitala, ale jak mus to mus. Zdrowe maluszka najważniejsze teraz.

Mam dziwne przeczucie, że wrocicie już w 2 do nas :)

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona mam nadzieję, że znajdziesz internet i coś do nas naskrobiesz :)

Ja dzisiaj wstałam i kurde muszę lecieć do sklepu bo nie mam co na śniadanko zjeść, mam nadzieję że słabo mi się w sklepie nie zrobi. zjadłam kilka winogron i cukierka.

Wysłany: 1 października 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakrecona aaa tam ginekolog to sobie moze gadac :) mojego kuzyna dziewczyna wrocila od gina i mowi ze powiedzial jej ze jeszcze 2 albo i nawet 3 tyg bedzie w dwupaku,ze najpierw skurcze przepowiadajace,obnizony brzuch itp ja mowie do Niej zobaczysz ze do konca tygodnia urodzisz i urodzila w srodku tyg a gin tak ja zapewnial ze jeszcze 2-3tyg,nie miala zadnych skurczy przepowiadajacych itp takze czekamy na Ciebie i Oskarka,trzymaj sie :*

ona to dobrze,ze maluszek Ci sie pokazal :) moj uparciuch chyba uczy matki cierpliwosci :) ale mam nadzieje,ze w pon sie juz ladnie nam pokaze :) z tej chinskiej tabeli wychodzi mi ze bedzie chlopczyk :)

Sofija <3
    201602294556.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka u nas w szpitalu jest bardzo dobry ordynator i często przepowiada dobrze kiedy będzie poród. Jak ja leżałam tydzień przed porodem w szpitalu to przy wypisie przy badaniu powiedział że wypuszcza mnie do domu ale pewnie w przyszłym tygodniu wrócę rodzić i tak było :P Także to zależy może od doświadczenia ginekologa.
    Zobaczymy jak to będzie u Zakręconej :)

Wysłany: 1 października 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heath No na pewno w duzej mierze zalezy czy lekarz jest dobry,ale ja i tak tam do konca im nie wierze nawet jakby byl najlepszy na swiecie.To nasz organizm i nikt nie wie do konca jak zareaguje i kiedy :)

Sofija <3
    201602294556.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:

ona to dobrze,ze maluszek Ci sie pokazal :) moj uparciuch chyba uczy matki cierpliwosci :) ale mam nadzieje,ze w pon sie juz ladnie nam pokaze :) z tej chinskiej tabeli wychodzi mi ze bedzie chlopczyk :)
    łobuz z Twojego dzieciątka będzie chyba i dlatego się chowa :D

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! Nie mam czasu Was nadrabiać, ale widziałam że gadałyście o chińskim kalendarzu. Mi się dzisiaj wyświetlił temat na wizażu i tak sobie z ciekawosci zrobiłam. Chłopiec, tak jak czuję :) choć po cichu chciałabym dziewczynkę.

Biedroneczka29 lubi tę wiadomość

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee mam dokładnie to samo co ty. ;) Mam przeczucie na chłopca ale liczę na dziewczynkę ;)

Biedroneczka29 lubi tę wiadomość

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi odwrotnie wychodzi dziewczynka i czuję, że będzie dziewczynka a chyba wolałabym chłopca :P

‹‹ 520 521 522 523 524 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ