Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ev to witam w klubie. I koniecznie daj znać w piątek jak wyszedł test.
Heathera ja jestem po inżynierce i w trakcie magisterki.
Zastanawiam się czasami, czy tylko ja marzę o dziecku będąc jeszcze na studiach, bo wsród moich znajomych z roku nie ma żadnych mamusiek ani tatusiów
Czasami przez to wydaje mi się że zwariowałam. Wszyscy myślą o studiach, stażach i jak najszybszym znalezieniu pracy a dopiero potem o rodzinie, a ja tak troszkę na opak...Ev lubi tę wiadomość
-
kamika23 ja to w ogóle na opak miałam najpierw ciąża później ślub cywilny, poród, studia licencjackie i teraz w czerwcu kościelny
I w ogóle nie żałuję ani wczesnego macierzyństwa ani małżeństwa.
Teraz muszę na magisterkę trochę poczekać bo mąż też zaczął studiować a zaoczne to jednak drogie i dwóch czesnych nie dalibyśmy rady opłacić.
Z resztą tutaj na grupie chyba wszystkie myślą o wczesnym macierzyństwie, więc jak mówisz wszystkie chyba zwariowałyśmy -
Lubię "na opak" Cieszę się że ze wszystkim sobie poradziliście Trzymam kciuki za wszystkie egzaminy xD i oczywiście gratuluje maluszka
W sumie masz rację albo wszystkie zwariowałyśmy albo jesteśmy normalne a zwariował świat, który zasypuje modnym obecnie schematem "najpierw kariera potem rodzina"
Tak czy siak trzeba robić swojeWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 21:07
Heathera lubi tę wiadomość
-
Jestem laski , nareszcie w domu .
Biedroneczko mnie wychodzila corcia z tego chińskiego czegoś a urodze synka hehe
Co o mnie jutro do szpitala na parę dni ... Nadcisnienie ciazowe Wyszlo , leki wykupilam juz wiec od dziś biorę plus AFI 6 tylko i pod kontrola muszą mnie miec jestem wściekła w chuj bo muszę jechać do szpitala tam gdzie Babcia mi zmarła 3 tygodnie temu masakra po prostu . . . -
kamika dokładnie trzeba żyć tak jak chcemy i nie przejmować się innymi I dzięki
Każdej z nas się uda pogodzić młode macierzyństwo z obowiązkami jeśli tylko chcemy
Zakręcona oj to kiepsko Szkoda że to ten sam szpital ale dobrze, że będą Cię mieć pod kontrolą. I musisz myśleć pozytywnie że teraz chodzi o nowe życie i wszystko będzie dobrze
Ehh a mój mąż wcześniej troszkę dzisiaj wrócił i zasnął podczas wspólnego oglądania top chefa No i teraz muszę go obudzić żeby się rozebrał i do łazienki poszedł I jeszcze jak się rozwalił na całej kanapie -
Biedroneczko się okaże , ginekolog zapewniala , ze wrócę w dwupaku jeszcze do domciu:)
I tak tez Ja czuje chociaż bym na prawdę chciała juz z misiakiem do domu wrócić .
Jestem wlasnie w drodze do szpitala , jeżeli uda mi się zdobyć internet to napisze jak nie to jakoś po weekendzie się odezwe -
Biedroneczka29 wrote:kamika Witaj w naszym gronie, tos Ty jeszcze nie testowala???
ona no wlasnie tak myslalam,czy to u Ciebie tak szybko plec dojrzeli czy u innej dziewczyny
astoria u mnie 20tydzien i do dzis nie wiem co tam nosze w brzuszku mam nadzieje,ze w pon juz sie pokaze
a ja dzis zrobilam pierwszy raz w zyciu ogorkowa i powiem wam Niebo w gebie
trzymam kciuki, żeby się u Ciebie pokazała płeć w poniedziałek
A ogórkową uwielbiam -
Biedroneczka29 wrote:Dziewczyny z tej tabeli wychodzi na to ze bede miec synka Fabianka zobaczymy czy sie u mnie sprawdzi podalam dziewczynom na belly zeby sprawdzily te co znaja juz plec i dwie sprawdzily i jak narazie sie sprawdzilo zobaczymy dalej
http://www.ofeminin.pl/ciaza/chinska-tabela-przewidujaca-plec-dziecka-s1583340.html -
Zakrecona aaa tam ginekolog to sobie moze gadac mojego kuzyna dziewczyna wrocila od gina i mowi ze powiedzial jej ze jeszcze 2 albo i nawet 3 tyg bedzie w dwupaku,ze najpierw skurcze przepowiadajace,obnizony brzuch itp ja mowie do Niej zobaczysz ze do konca tygodnia urodzisz i urodzila w srodku tyg a gin tak ja zapewnial ze jeszcze 2-3tyg,nie miala zadnych skurczy przepowiadajacych itp takze czekamy na Ciebie i Oskarka,trzymaj sie :*
ona to dobrze,ze maluszek Ci sie pokazal moj uparciuch chyba uczy matki cierpliwosci ale mam nadzieje,ze w pon sie juz ladnie nam pokaze z tej chinskiej tabeli wychodzi mi ze bedzie chlopczyk -
Biedroneczka u nas w szpitalu jest bardzo dobry ordynator i często przepowiada dobrze kiedy będzie poród. Jak ja leżałam tydzień przed porodem w szpitalu to przy wypisie przy badaniu powiedział że wypuszcza mnie do domu ale pewnie w przyszłym tygodniu wrócę rodzić i tak było Także to zależy może od doświadczenia ginekologa.
Zobaczymy jak to będzie u Zakręconej -
Heath No na pewno w duzej mierze zalezy czy lekarz jest dobry,ale ja i tak tam do konca im nie wierze nawet jakby byl najlepszy na swiecie.To nasz organizm i nikt nie wie do konca jak zareaguje i kiedy
Heathera lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka29 wrote:
ona to dobrze,ze maluszek Ci sie pokazal moj uparciuch chyba uczy matki cierpliwosci ale mam nadzieje,ze w pon sie juz ladnie nam pokaze z tej chinskiej tabeli wychodzi mi ze bedzie chlopczykHeathera lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny! Nie mam czasu Was nadrabiać, ale widziałam że gadałyście o chińskim kalendarzu. Mi się dzisiaj wyświetlił temat na wizażu i tak sobie z ciekawosci zrobiłam. Chłopiec, tak jak czuję choć po cichu chciałabym dziewczynkę.
Biedroneczka29 lubi tę wiadomość