X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ev to witam w klubie. I koniecznie daj znać w piątek jak wyszedł test.

Heathera ja jestem po inżynierce i w trakcie magisterki.
    Zastanawiam się czasami, czy tylko ja marzę o dziecku będąc jeszcze na studiach, bo wsród moich znajomych z roku nie ma żadnych mamusiek ani tatusiów :(
    Czasami przez to wydaje mi się że zwariowałam. Wszyscy myślą o studiach, stażach i jak najszybszym znalezieniu pracy a dopiero potem o rodzinie, a ja tak troszkę na opak...

Ev lubi tę wiadomość

ckaidqk34aroni5a.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamika23 ja to w ogóle na opak miałam :P najpierw ciąża później ślub cywilny, poród, studia licencjackie i teraz w czerwcu kościelny :P
    I w ogóle nie żałuję ani wczesnego macierzyństwa ani małżeństwa.
    Teraz muszę na magisterkę trochę poczekać bo mąż też zaczął studiować a zaoczne to jednak drogie i dwóch czesnych nie dalibyśmy rady opłacić.

Z resztą tutaj na grupie chyba wszystkie myślą o wczesnym macierzyństwie, więc jak mówisz wszystkie chyba zwariowałyśmy :)

dxomzbmhbfmviozz.png f2wlkqi151hokkn6.png 4b9ay2xy5p782exz.png
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lubię "na opak" :) Cieszę się że ze wszystkim sobie poradziliście :) Trzymam kciuki za wszystkie egzaminy xD i oczywiście gratuluje maluszka <3

W sumie masz rację albo wszystkie zwariowałyśmy albo jesteśmy normalne a zwariował świat, który zasypuje modnym obecnie schematem "najpierw kariera potem rodzina" :)

Tak czy siak trzeba robić swoje :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 21:07

Heathera lubi tę wiadomość

ckaidqk34aroni5a.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie a każda z nas do takiej roli dorasta inaczej. ;)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem laski , nareszcie w domu .
    Biedroneczko mnie wychodzila corcia z tego chińskiego czegoś a urodze synka hehe
    Co o mnie jutro do szpitala na parę dni ... Nadcisnienie ciazowe Wyszlo , leki wykupilam juz wiec od dziś biorę plus AFI 6 tylko i pod kontrola muszą mnie miec jestem wściekła w chuj bo muszę jechać do szpitala tam gdzie Babcia mi zmarła 3 tygodnie temu :-/ masakra po prostu . . .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamika dokładnie trzeba żyć tak jak chcemy i nie przejmować się innymi :) I dzięki :)
    Każdej z nas się uda pogodzić młode macierzyństwo z obowiązkami jeśli tylko chcemy :)

Zakręcona oj to kiepsko :/ Szkoda że to ten sam szpital ale dobrze, że będą Cię mieć pod kontrolą. I musisz myśleć pozytywnie że teraz chodzi o nowe życie i wszystko będzie dobrze :)

Ehh a mój mąż wcześniej troszkę dzisiaj wrócił i zasnął podczas wspólnego oglądania top chefa :P No i teraz muszę go obudzić żeby się rozebrał i do łazienki poszedł :P I jeszcze jak się rozwalił na całej kanapie :P

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona oby i u mnie sie nie sprawdzil ale jak sie sprawdzi to i tak bede najszczęśliwsza na świecie :) trzymam kochana kciuki,cos mi sie wydaje ze na dniach urodzisz :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko się okaże , ginekolog zapewniala , ze wrócę w dwupaku jeszcze do domciu:)
    I tak tez Ja czuje chociaż bym na prawdę chciała juz z misiakiem do domu wrócić .

Jestem wlasnie w drodze do szpitala , jeżeli uda mi się zdobyć internet to napisze jak nie to jakoś po weekendzie się odezwe

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    astoriaa wrote:
    Ale Ci zazdroszczę... U mnie w 13 tyg nie było nic widać odnośnie płci...
    akurat trafiłam do lekarza z polecenia i znany jest z tego, że wcześnie płeć odkrywa:)

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:
    kamika Witaj w naszym gronie, tos Ty jeszcze nie testowala???

ona no wlasnie tak myslalam,czy to u Ciebie tak szybko plec dojrzeli czy u innej dziewczyny :)

astoria u mnie 20tydzien i do dzis nie wiem co tam nosze w brzuszku :) mam nadzieje,ze w pon juz sie pokaze :)

a ja dzis zrobilam pierwszy raz w zyciu ogorkowa i powiem wam Niebo w gebie :) :)
    u mnie u mnie :)

trzymam kciuki, żeby się u Ciebie pokazała płeć w poniedziałek :)

A ogórkową uwielbiam :)

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:
    Dziewczyny z tej tabeli wychodzi na to ze bede miec synka Fabianka <3 zobaczymy czy sie u mnie sprawdzi :) podalam dziewczynom na belly zeby sprawdzily te co znaja juz plec i dwie sprawdzily i jak narazie sie sprawdzilo zobaczymy dalej :)
    http://www.ofeminin.pl/ciaza/chinska-tabela-przewidujaca-plec-dziecka-s1583340.html
    u mnie się to spraedziło :D

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona szkoda, że do tego szpitala, ale jak mus to mus. Zdrowe maluszka najważniejsze teraz.

Mam dziwne przeczucie, że wrocicie już w 2 do nas :)

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona mam nadzieję, że znajdziesz internet i coś do nas naskrobiesz :)

Ja dzisiaj wstałam i kurde muszę lecieć do sklepu bo nie mam co na śniadanko zjeść, mam nadzieję że słabo mi się w sklepie nie zrobi. zjadłam kilka winogron i cukierka.

Wysłany: 1 października 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakrecona aaa tam ginekolog to sobie moze gadac :) mojego kuzyna dziewczyna wrocila od gina i mowi ze powiedzial jej ze jeszcze 2 albo i nawet 3 tyg bedzie w dwupaku,ze najpierw skurcze przepowiadajace,obnizony brzuch itp ja mowie do Niej zobaczysz ze do konca tygodnia urodzisz i urodzila w srodku tyg a gin tak ja zapewnial ze jeszcze 2-3tyg,nie miala zadnych skurczy przepowiadajacych itp takze czekamy na Ciebie i Oskarka,trzymaj sie :*

ona to dobrze,ze maluszek Ci sie pokazal :) moj uparciuch chyba uczy matki cierpliwosci :) ale mam nadzieje,ze w pon sie juz ladnie nam pokaze :) z tej chinskiej tabeli wychodzi mi ze bedzie chlopczyk :)

Sofija <3
    201602294556.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka u nas w szpitalu jest bardzo dobry ordynator i często przepowiada dobrze kiedy będzie poród. Jak ja leżałam tydzień przed porodem w szpitalu to przy wypisie przy badaniu powiedział że wypuszcza mnie do domu ale pewnie w przyszłym tygodniu wrócę rodzić i tak było :P Także to zależy może od doświadczenia ginekologa.
    Zobaczymy jak to będzie u Zakręconej :)

Wysłany: 1 października 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heath No na pewno w duzej mierze zalezy czy lekarz jest dobry,ale ja i tak tam do konca im nie wierze nawet jakby byl najlepszy na swiecie.To nasz organizm i nikt nie wie do konca jak zareaguje i kiedy :)

Sofija <3
    201602294556.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:

ona to dobrze,ze maluszek Ci sie pokazal :) moj uparciuch chyba uczy matki cierpliwosci :) ale mam nadzieje,ze w pon sie juz ladnie nam pokaze :) z tej chinskiej tabeli wychodzi mi ze bedzie chlopczyk :)
    łobuz z Twojego dzieciątka będzie chyba i dlatego się chowa :D

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! Nie mam czasu Was nadrabiać, ale widziałam że gadałyście o chińskim kalendarzu. Mi się dzisiaj wyświetlił temat na wizażu i tak sobie z ciekawosci zrobiłam. Chłopiec, tak jak czuję :) choć po cichu chciałabym dziewczynkę.

Biedroneczka29 lubi tę wiadomość

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee mam dokładnie to samo co ty. ;) Mam przeczucie na chłopca ale liczę na dziewczynkę ;)

Biedroneczka29 lubi tę wiadomość

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi odwrotnie wychodzi dziewczynka i czuję, że będzie dziewczynka a chyba wolałabym chłopca :P

‹‹ 520 521 522 523 524 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ