X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak mnie sluchajcie mdli od wczoraj , cały wczorajszy dzień ledwo zylam bo mdłości , bóle głowy ... Dziś juz mam to samo: (
    Najgorsze to , ze mój D cala noc wymiotowal i rozwolnieniw miał , głową go bolala ... Mój pies wymiotowal w nocy 4 razy ... Masakra jakas
    Juz pomyslalam , ze może jakąś jelitowke złapał ?! Bo co innego , zatruć się nie mieliśmy czym

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "A koleżanka kabanos spoko babeczka tylko dużo zre i mlaszcze w chuj hahahahahah" hahaha padłam :D

Oj teraz właśnie podobno jakaś jelitówka panuje :/ Bo żebyś tylko Ty miała mdłości to mogłoby być na oczyszczanie a tak to jelitówka...jeju no i jeszcze takie coś się przypałętało jakby mało było :/ Trzymaj się dzielnie kochana :)

Ja wyszłam sobie na mały spacerek i do sklepu, ładna pogoda słonecznie ale zimno i trochę wieje.

A w ogóle to weszłam znowu poczytać co u kwietniówek i kurde nie potrzebnie bo tylko się zestresowałam :/ Jedna dziewczyna trafiła do szpitala bo jej wody odeszły, dziecko żyje ale lekarze nie dają nadziej :/ I pisała że to podobno od tego że miała katar i infekcje (nie napisała jaką) Masakra... jak powiedziałam o tym dla męża to sie strasznie zdenerwował i powiedział że mi jutro modem zabierze do pracy żebym nie czytała i się nie stresowała bo później siedzę i panikuje :/

dxomzbmhbfmviozz.png f2wlkqi151hokkn6.png 4b9ay2xy5p782exz.png
  • palma Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera nie czytaj tych głupot :D a Ty zakrecOna może bys juz utodzila to dziecko bo my tu niecierpliwie ciotki jesteśmy :D

aniołek 9tc (2015rok)
    aniołek 6tc (2018rok)
    f2w33e3k8s0hlqj8.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Palma nooooo wiem ! :D Ja tez wyobraź sobie się niecierpliwie haha
    Miałam mieć pazdziernikowego malucha a będzie kuzwa listopadowy bankowo hahaha... Tak mu spieszno :P

Hera nie czytaj takich głupot , wody Ci nie odejda od przeziębienia ...
    Musiał może być worek z wodami uszkodzony albo dzieciątko przerwało ... Moglabyc jakas wada malo zauwazalna i poszło . No nie ma co się oszukiwać , kwietniowe dzieciątko raczej nie przeżyje jak będzie brak wód , można leżeć chwile bez nich a raczej nawadniają ale nie długo , przykra prawda . Wspolczuje bardzo dziewczynie.
    Faktycznie kochana nie wchodz na to forum do nich i nie czytaj . Lepiej nerw sobie oszczędz ! U Ciebie na pewno wszystko dobrze będzie i jest! :*

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do moich mdłości to przeszły trochę , D tez się lepiej czuje ale niezaciekawie nadal . Je obiad i przyjeżdża do mojej Mamy psiaka naszego odstawić po czym do Mnie ...
    Kazalam mu gastrolit wypić i o.
    Zobaczymy , może to jednak nie jelitowka

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • palma Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niestety ale ja potwierdzam info o jakimś wirusie, wszyscy dookoła mi o tym mówią, ja nawet sama miałam objawy ostry ból brzucha jak przed okresem i drgawki. powiem Wam ze na początku myslalam ze to owu, ale chwile potem przypomniało mi sie ze ten wirus lata :D

zakręcona oby Was to nie dotyczyło :D
    ja juz w domu i własnie rozpoczynam weekend :D nie licząc soboty bo lecę do pracy!! hurrra w końcu coś znalazłam

aniołek 9tc (2015rok)
    aniołek 6tc (2018rok)
    f2w33e3k8s0hlqj8.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tam jakaś laska pisała że faktycznie jeśli przez długi czas się utrzymuje infekcja w organizmie to że wtedy może tak się zrobić, ale nie wiem nawet jeśli to prawda to ja po prostu nie mogę tam wchodzić bo wszystko za bardzo do siebie biorę i wyobrażam najgorsze scenariusze... musze wziąć się w garść bo takie zdenerwowanie tylko źle robi dla maluszka więc od teraz banan na twarzy i cieszę się ciążą :)

Oj mam nadzieję że ta jelitówka nie dojdzie do przedszkola mojego syna :/ Nie dość że on by załapał to i ja też :/

Zakręcona a co ile ja mam robić ten rumianek ? Codziennie czy co drugi dzień ?

Palma o to gratulacje :) a co to za praca ?

• palma Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to jest praca na weekendy ze względu na moje studia, będe sobie siedzieć w galerii przy takim malym stoisku z fitness clubu, jedna dziewczyna bedzie chodzila i zapraszała do mnie a ja z kolei bede udzielac info i sprzedawać produkty :D

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

aniołek 9tc (2015rok)
    aniołek 6tc (2018rok)
    f2w33e3k8s0hlqj8.png
  • palma Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    troche jak hostessa ale ja nie bedę chodzić tylko siedzieć sobie :D więc przyjemnie

aniołek 9tc (2015rok)
    aniołek 6tc (2018rok)
    f2w33e3k8s0hlqj8.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eee to spoko praca jak siedzieć sobie będziesz :) a zawsze trochę grosza wpadnie i czas zleci :)

palma lubi tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Palma to super praca ! :) bardzo fajnie
    Hera jak infekcja pochwy to owszem ale to przy każdym badaniu u lekarza wychodzi na paskach pH wiec lekarz odrazu by pewnie zapisał , a może Ona nie brała leków albo miala jakiegoś chujowego lekarza , ze nic jej nie dal na to ... No nie ma co się oszukiwać ale pierwsze tygodnie ciąży śa najważniejsze . Wiadomo cala ciąża to jeden wielki strach o dziecko ale pierwsze tyg decydujące są i powinno się dbać o to bardzo .Nie znamy laski nie wiemy jaka prawda w sumiw

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Palma mam nadzieje , ze Nas to niedotyczy bo nie potrzeba nam chorobska teraz , zwłaszcza teraz:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona u mnie np gin nie bada ph nie ma żadnych pasków tylko jak coś to mocz co miesiąc jest badany i morfologia to wtedy by wyszło ? Czy u Cb dodatkowo ph sprawdzał ?
    Jeju o.O a nie odpisałaś mi czy codziennie czy co drugi dzień robić ten rumianek ?

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ah zapomnialam kochana .
    Ja zrobilam o ile dobrze pamietam 2 dni na wieczór kąpiel w rumianku dosłownie , siedzialam pol h w wodzie z zaparzonym rumiankiem i wyleczylam grzybice sama w dwa dni. :) potwierdzone wyleczenie u lekarza .
    Mnie sprawdzali paskami dodatkowo ponieważ tak robiła lekarka zawsze po wyjmowaniu wziernika , śluz na pasek i patrzyła . Z moczu z PH tez wyjdzie , spokojnie . Z morfologii nie ale z wymazow , z moczu tak

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak masz jakąś mocniejsza infekcje czy cos to rob sobie co drugi dzień np. Kąpiel w rumianku przez parę dni i zobaczymy czy przynosi efekty. :)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja w sumie nie wiem czy to infekcja czy co, ale taki śluz żółtawy miałam i dzisiaj po wczorajszej kąpieli w rumianku mniej go jest. Zrobię jeszcze jutro i w poniedziałek i może jeszcze z raz. Dzięki za rady :)
    A akurat na następną wizytę mam mocz przynieść to od razu się sprawdzi czy nic tam nie ma

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana żółty śluz w ciąży może lecz nie musi świadczyć o infekcji . Ja mam go od cholery od jakiegoś czasu a zero jakiej kolwiek infekcji . Wiadomo ze lepiej asekuracyjne zadbać o to wiec podmywaj się tym:) nie zaszkodzi a może pomoc w razie czego. :)

I D pojechał ode mnie: x kurwa laski w życiu nie widzialam tyle bólu i łez w jego oczach , Ja nie umialam się opanować i plakalam . To jest cos strasznego i nikomu nie życzę: (

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie nie jestem pewna czy to infekcja bo nawet nic mnie nie piecze ani nic. No ale z tym rumiankiem nic nie zaszkodzi

Jeju naprawdę współczuję to musi być straszne takie pożegnanie :( Trzymaj się tam i się nie załamuj niedługo oskarek będzie z Tobą a czas szybko minie i będą święta i D wróci :)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera to wszystko jest nie tak jak być właśnie powinno: ( ! Koszmar na prawdę , koszmar ...

No widzisz właśnie , nie musi być infekcja ale działaj zapobiegawczo:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Kasieńka:) Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakrecona przykro mi ze Twoj D nie moze byc z Toba :( ja sobie nie wyobrazam zeby mojego meza nie bylo przy porodzie... tak bardzo mi pomagal, sama jego obecnosc... ale badz silna... najwazniejsze ze niedlugo zobaczysz i przytulisz swojego synka :*

km5skrhmrg59zoqt.png
    2nn3skjotohf1cr5.png
‹‹ 559 560 561 562 563 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ