X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak mnie sluchajcie mdli od wczoraj , cały wczorajszy dzień ledwo zylam bo mdłości , bóle głowy ... Dziś juz mam to samo: (
    Najgorsze to , ze mój D cala noc wymiotowal i rozwolnieniw miał , głową go bolala ... Mój pies wymiotowal w nocy 4 razy ... Masakra jakas
    Juz pomyslalam , ze może jakąś jelitowke złapał ?! Bo co innego , zatruć się nie mieliśmy czym

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "A koleżanka kabanos spoko babeczka tylko dużo zre i mlaszcze w chuj hahahahahah" hahaha padłam :D

Oj teraz właśnie podobno jakaś jelitówka panuje :/ Bo żebyś tylko Ty miała mdłości to mogłoby być na oczyszczanie a tak to jelitówka...jeju no i jeszcze takie coś się przypałętało jakby mało było :/ Trzymaj się dzielnie kochana :)

Ja wyszłam sobie na mały spacerek i do sklepu, ładna pogoda słonecznie ale zimno i trochę wieje.

A w ogóle to weszłam znowu poczytać co u kwietniówek i kurde nie potrzebnie bo tylko się zestresowałam :/ Jedna dziewczyna trafiła do szpitala bo jej wody odeszły, dziecko żyje ale lekarze nie dają nadziej :/ I pisała że to podobno od tego że miała katar i infekcje (nie napisała jaką) Masakra... jak powiedziałam o tym dla męża to sie strasznie zdenerwował i powiedział że mi jutro modem zabierze do pracy żebym nie czytała i się nie stresowała bo później siedzę i panikuje :/

dxomzbmhbfmviozz.png f2wlkqi151hokkn6.png 4b9ay2xy5p782exz.png
  • palma Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera nie czytaj tych głupot :D a Ty zakrecOna może bys juz utodzila to dziecko bo my tu niecierpliwie ciotki jesteśmy :D

aniołek 9tc (2015rok)
    aniołek 6tc (2018rok)
    f2w33e3k8s0hlqj8.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Palma nooooo wiem ! :D Ja tez wyobraź sobie się niecierpliwie haha
    Miałam mieć pazdziernikowego malucha a będzie kuzwa listopadowy bankowo hahaha... Tak mu spieszno :P

Hera nie czytaj takich głupot , wody Ci nie odejda od przeziębienia ...
    Musiał może być worek z wodami uszkodzony albo dzieciątko przerwało ... Moglabyc jakas wada malo zauwazalna i poszło . No nie ma co się oszukiwać , kwietniowe dzieciątko raczej nie przeżyje jak będzie brak wód , można leżeć chwile bez nich a raczej nawadniają ale nie długo , przykra prawda . Wspolczuje bardzo dziewczynie.
    Faktycznie kochana nie wchodz na to forum do nich i nie czytaj . Lepiej nerw sobie oszczędz ! U Ciebie na pewno wszystko dobrze będzie i jest! :*

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do moich mdłości to przeszły trochę , D tez się lepiej czuje ale niezaciekawie nadal . Je obiad i przyjeżdża do mojej Mamy psiaka naszego odstawić po czym do Mnie ...
    Kazalam mu gastrolit wypić i o.
    Zobaczymy , może to jednak nie jelitowka

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • palma Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niestety ale ja potwierdzam info o jakimś wirusie, wszyscy dookoła mi o tym mówią, ja nawet sama miałam objawy ostry ból brzucha jak przed okresem i drgawki. powiem Wam ze na początku myslalam ze to owu, ale chwile potem przypomniało mi sie ze ten wirus lata :D

zakręcona oby Was to nie dotyczyło :D
    ja juz w domu i własnie rozpoczynam weekend :D nie licząc soboty bo lecę do pracy!! hurrra w końcu coś znalazłam

aniołek 9tc (2015rok)
    aniołek 6tc (2018rok)
    f2w33e3k8s0hlqj8.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tam jakaś laska pisała że faktycznie jeśli przez długi czas się utrzymuje infekcja w organizmie to że wtedy może tak się zrobić, ale nie wiem nawet jeśli to prawda to ja po prostu nie mogę tam wchodzić bo wszystko za bardzo do siebie biorę i wyobrażam najgorsze scenariusze... musze wziąć się w garść bo takie zdenerwowanie tylko źle robi dla maluszka więc od teraz banan na twarzy i cieszę się ciążą :)

Oj mam nadzieję że ta jelitówka nie dojdzie do przedszkola mojego syna :/ Nie dość że on by załapał to i ja też :/

Zakręcona a co ile ja mam robić ten rumianek ? Codziennie czy co drugi dzień ?

Palma o to gratulacje :) a co to za praca ?

• palma Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to jest praca na weekendy ze względu na moje studia, będe sobie siedzieć w galerii przy takim malym stoisku z fitness clubu, jedna dziewczyna bedzie chodzila i zapraszała do mnie a ja z kolei bede udzielac info i sprzedawać produkty :D

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

aniołek 9tc (2015rok)
    aniołek 6tc (2018rok)
    f2w33e3k8s0hlqj8.png
  • palma Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    troche jak hostessa ale ja nie bedę chodzić tylko siedzieć sobie :D więc przyjemnie

aniołek 9tc (2015rok)
    aniołek 6tc (2018rok)
    f2w33e3k8s0hlqj8.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eee to spoko praca jak siedzieć sobie będziesz :) a zawsze trochę grosza wpadnie i czas zleci :)

palma lubi tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Palma to super praca ! :) bardzo fajnie
    Hera jak infekcja pochwy to owszem ale to przy każdym badaniu u lekarza wychodzi na paskach pH wiec lekarz odrazu by pewnie zapisał , a może Ona nie brała leków albo miala jakiegoś chujowego lekarza , ze nic jej nie dal na to ... No nie ma co się oszukiwać ale pierwsze tygodnie ciąży śa najważniejsze . Wiadomo cala ciąża to jeden wielki strach o dziecko ale pierwsze tyg decydujące są i powinno się dbać o to bardzo .Nie znamy laski nie wiemy jaka prawda w sumiw

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Palma mam nadzieje , ze Nas to niedotyczy bo nie potrzeba nam chorobska teraz , zwłaszcza teraz:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona u mnie np gin nie bada ph nie ma żadnych pasków tylko jak coś to mocz co miesiąc jest badany i morfologia to wtedy by wyszło ? Czy u Cb dodatkowo ph sprawdzał ?
    Jeju o.O a nie odpisałaś mi czy codziennie czy co drugi dzień robić ten rumianek ?

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ah zapomnialam kochana .
    Ja zrobilam o ile dobrze pamietam 2 dni na wieczór kąpiel w rumianku dosłownie , siedzialam pol h w wodzie z zaparzonym rumiankiem i wyleczylam grzybice sama w dwa dni. :) potwierdzone wyleczenie u lekarza .
    Mnie sprawdzali paskami dodatkowo ponieważ tak robiła lekarka zawsze po wyjmowaniu wziernika , śluz na pasek i patrzyła . Z moczu z PH tez wyjdzie , spokojnie . Z morfologii nie ale z wymazow , z moczu tak

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak masz jakąś mocniejsza infekcje czy cos to rob sobie co drugi dzień np. Kąpiel w rumianku przez parę dni i zobaczymy czy przynosi efekty. :)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja w sumie nie wiem czy to infekcja czy co, ale taki śluz żółtawy miałam i dzisiaj po wczorajszej kąpieli w rumianku mniej go jest. Zrobię jeszcze jutro i w poniedziałek i może jeszcze z raz. Dzięki za rady :)
    A akurat na następną wizytę mam mocz przynieść to od razu się sprawdzi czy nic tam nie ma

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana żółty śluz w ciąży może lecz nie musi świadczyć o infekcji . Ja mam go od cholery od jakiegoś czasu a zero jakiej kolwiek infekcji . Wiadomo ze lepiej asekuracyjne zadbać o to wiec podmywaj się tym:) nie zaszkodzi a może pomoc w razie czego. :)

I D pojechał ode mnie: x kurwa laski w życiu nie widzialam tyle bólu i łez w jego oczach , Ja nie umialam się opanować i plakalam . To jest cos strasznego i nikomu nie życzę: (

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie nie jestem pewna czy to infekcja bo nawet nic mnie nie piecze ani nic. No ale z tym rumiankiem nic nie zaszkodzi

Jeju naprawdę współczuję to musi być straszne takie pożegnanie :( Trzymaj się tam i się nie załamuj niedługo oskarek będzie z Tobą a czas szybko minie i będą święta i D wróci :)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera to wszystko jest nie tak jak być właśnie powinno: ( ! Koszmar na prawdę , koszmar ...

No widzisz właśnie , nie musi być infekcja ale działaj zapobiegawczo:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Kasieńka:) Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakrecona przykro mi ze Twoj D nie moze byc z Toba :( ja sobie nie wyobrazam zeby mojego meza nie bylo przy porodzie... tak bardzo mi pomagal, sama jego obecnosc... ale badz silna... najwazniejsze ze niedlugo zobaczysz i przytulisz swojego synka :*

km5skrhmrg59zoqt.png
    2nn3skjotohf1cr5.png
‹‹ 559 560 561 562 563 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ