Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak mnie sluchajcie mdli od wczoraj , cały wczorajszy dzień ledwo zylam bo mdłości , bóle głowy ... Dziś juz mam to samo: (
Najgorsze to , ze mój D cala noc wymiotowal i rozwolnieniw miał , głową go bolala ... Mój pies wymiotowal w nocy 4 razy ... Masakra jakas
Juz pomyslalam , ze może jakąś jelitowke złapał ?! Bo co innego , zatruć się nie mieliśmy czym -
"A koleżanka kabanos spoko babeczka tylko dużo zre i mlaszcze w chuj hahahahahah" hahaha padłam
Oj teraz właśnie podobno jakaś jelitówka panuje Bo żebyś tylko Ty miała mdłości to mogłoby być na oczyszczanie a tak to jelitówka...jeju no i jeszcze takie coś się przypałętało jakby mało było Trzymaj się dzielnie kochana
Ja wyszłam sobie na mały spacerek i do sklepu, ładna pogoda słonecznie ale zimno i trochę wieje.
A w ogóle to weszłam znowu poczytać co u kwietniówek i kurde nie potrzebnie bo tylko się zestresowałam Jedna dziewczyna trafiła do szpitala bo jej wody odeszły, dziecko żyje ale lekarze nie dają nadziej I pisała że to podobno od tego że miała katar i infekcje (nie napisała jaką) Masakra... jak powiedziałam o tym dla męża to sie strasznie zdenerwował i powiedział że mi jutro modem zabierze do pracy żebym nie czytała i się nie stresowała bo później siedzę i panikuje -
Palma nooooo wiem ! Ja tez wyobraź sobie się niecierpliwie haha
Miałam mieć pazdziernikowego malucha a będzie kuzwa listopadowy bankowo hahaha... Tak mu spieszno
Hera nie czytaj takich głupot , wody Ci nie odejda od przeziębienia ...
Musiał może być worek z wodami uszkodzony albo dzieciątko przerwało ... Moglabyc jakas wada malo zauwazalna i poszło . No nie ma co się oszukiwać , kwietniowe dzieciątko raczej nie przeżyje jak będzie brak wód , można leżeć chwile bez nich a raczej nawadniają ale nie długo , przykra prawda . Wspolczuje bardzo dziewczynie.
Faktycznie kochana nie wchodz na to forum do nich i nie czytaj . Lepiej nerw sobie oszczędz ! U Ciebie na pewno wszystko dobrze będzie i jest! :*
-
A co do moich mdłości to przeszły trochę , D tez się lepiej czuje ale niezaciekawie nadal . Je obiad i przyjeżdża do mojej Mamy psiaka naszego odstawić po czym do Mnie ...
Kazalam mu gastrolit wypić i o.
Zobaczymy , może to jednak nie jelitowka -
niestety ale ja potwierdzam info o jakimś wirusie, wszyscy dookoła mi o tym mówią, ja nawet sama miałam objawy ostry ból brzucha jak przed okresem i drgawki. powiem Wam ze na początku myslalam ze to owu, ale chwile potem przypomniało mi sie ze ten wirus lata
zakręcona oby Was to nie dotyczyło
ja juz w domu i własnie rozpoczynam weekend nie licząc soboty bo lecę do pracy!! hurrra w końcu coś znalazłamaniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Tam jakaś laska pisała że faktycznie jeśli przez długi czas się utrzymuje infekcja w organizmie to że wtedy może tak się zrobić, ale nie wiem nawet jeśli to prawda to ja po prostu nie mogę tam wchodzić bo wszystko za bardzo do siebie biorę i wyobrażam najgorsze scenariusze... musze wziąć się w garść bo takie zdenerwowanie tylko źle robi dla maluszka więc od teraz banan na twarzy i cieszę się ciążą
Oj mam nadzieję że ta jelitówka nie dojdzie do przedszkola mojego syna Nie dość że on by załapał to i ja też
Zakręcona a co ile ja mam robić ten rumianek ? Codziennie czy co drugi dzień ?
Palma o to gratulacje a co to za praca ? -
a to jest praca na weekendy ze względu na moje studia, będe sobie siedzieć w galerii przy takim malym stoisku z fitness clubu, jedna dziewczyna bedzie chodzila i zapraszała do mnie a ja z kolei bede udzielac info i sprzedawać produkty
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Palma to super praca ! bardzo fajnie
Hera jak infekcja pochwy to owszem ale to przy każdym badaniu u lekarza wychodzi na paskach pH wiec lekarz odrazu by pewnie zapisał , a może Ona nie brała leków albo miala jakiegoś chujowego lekarza , ze nic jej nie dal na to ... No nie ma co się oszukiwać ale pierwsze tygodnie ciąży śa najważniejsze . Wiadomo cala ciąża to jeden wielki strach o dziecko ale pierwsze tyg decydujące są i powinno się dbać o to bardzo .Nie znamy laski nie wiemy jaka prawda w sumiw -
Zakręcona u mnie np gin nie bada ph nie ma żadnych pasków tylko jak coś to mocz co miesiąc jest badany i morfologia to wtedy by wyszło ? Czy u Cb dodatkowo ph sprawdzał ?
Jeju a nie odpisałaś mi czy codziennie czy co drugi dzień robić ten rumianek ? -
Ah zapomnialam kochana .
Ja zrobilam o ile dobrze pamietam 2 dni na wieczór kąpiel w rumianku dosłownie , siedzialam pol h w wodzie z zaparzonym rumiankiem i wyleczylam grzybice sama w dwa dni. potwierdzone wyleczenie u lekarza .
Mnie sprawdzali paskami dodatkowo ponieważ tak robiła lekarka zawsze po wyjmowaniu wziernika , śluz na pasek i patrzyła . Z moczu z PH tez wyjdzie , spokojnie . Z morfologii nie ale z wymazow , z moczu tak -
No ja w sumie nie wiem czy to infekcja czy co, ale taki śluz żółtawy miałam i dzisiaj po wczorajszej kąpieli w rumianku mniej go jest. Zrobię jeszcze jutro i w poniedziałek i może jeszcze z raz. Dzięki za rady
A akurat na następną wizytę mam mocz przynieść to od razu się sprawdzi czy nic tam nie ma -
Kochana żółty śluz w ciąży może lecz nie musi świadczyć o infekcji . Ja mam go od cholery od jakiegoś czasu a zero jakiej kolwiek infekcji . Wiadomo ze lepiej asekuracyjne zadbać o to wiec podmywaj się tym:) nie zaszkodzi a może pomoc w razie czego.
I D pojechał ode mnie: x kurwa laski w życiu nie widzialam tyle bólu i łez w jego oczach , Ja nie umialam się opanować i plakalam . To jest cos strasznego i nikomu nie życzę: ( -
No właśnie nie jestem pewna czy to infekcja bo nawet nic mnie nie piecze ani nic. No ale z tym rumiankiem nic nie zaszkodzi
Jeju naprawdę współczuję to musi być straszne takie pożegnanie Trzymaj się tam i się nie załamuj niedługo oskarek będzie z Tobą a czas szybko minie i będą święta i D wróci -
Zakrecona przykro mi ze Twoj D nie moze byc z Toba ja sobie nie wyobrazam zeby mojego meza nie bylo przy porodzie... tak bardzo mi pomagal, sama jego obecnosc... ale badz silna... najwazniejsze ze niedlugo zobaczysz i przytulisz swojego synka :*