Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Zakrecona zycze zeby w koncu cos ruszylo i zebys szybciutko powitala synka na tym swiecie Waga z usg u nas byla zupelnie nietrafiona. Moja Lena miala wazyc gora 3400 tak mi powiedzieli na usg jak do porodu przyjechalam a klocus na 3940 sie urodzil i to po 10 min parcia a nastraszyli mnie ze mam za waskie biodra i pewnie cesarka sie skonczy Ahh Ci lekarze. i wspolczuje tej babeczki na sali... ja ninawidze jak ktos mlaska!
-
Kasienka no właśnie jest plus minus z ta waga na USG , gorzej jak u mnie będzie plus i mały 4,5 kg się urodzi hahaha
A co do laski to właśnie chwaliła się przez telefon do kogoś ile to ona juz zjadła , ile może ! Dobrze ze ktg ja trochę przychamowalo -
Możesz jajko na miękko , sadzone , jajeczniczke normalnie:)
Tu chodzi o surowe , zeby nie pić kochana bo takto jajko ma temperaturę dana co zabija swinstwa jak jest gotowane , smażone czy cos w tym stylu:) spokojnie , Ja dopiero w 6 miesiącu jeść normalnie jajka zaczelam bo myslalam właśnie tak samo ale każdy lekarz mnie uspokoił: P -
Hej .
Ah jakie piękne odgłosy maluszkow są tu
Właśnie był obchód i dowiedzialam się tylko tyle , ze w piątek powiedzą jak będą mi poród wywoływać ...
Przykro tylko ze D spotka się z Synem dopiero na swieta załamani jesteśmy a zarazem doczekać się nie mogę kiedy przytule swojego skarba a będzie to na dniach ah .
Marzycielka a to czemu jeść sushi nie bedziesz ??
Ja cala ciążę wciagalam sushi:)
Nie jadlam po prostu tych z surowymi rybami:) a nawet i czasem chapnelam łososia surowczaka:) spokojnie .
Ja tez kocham sushi mmmmm