Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem laski jestem , wcinam ciasto , ogladam Pierwsza Miłość z Mama i D a Oskar dalej się nie pcha . Boli miałam od cholery w galerii handlowej wiec szybko do domu , w domu wszystko przeszło ... masakra mowie Wam
P.S
Witajcie nowe dziewczynki , Zakręcona odrazu sle Wam peeeeeelno wirusów !
I Ja staralam się 2 lata o babelka:) -
Marcia Ja leczylam się na miliony chorobsk, które właśnie po badaniach przy staraniach wyszły , dodatkowo niedoczynność tarczycy ( aktualnie unormowana) , brak owulacji naturalnej , pco , schudlam 40 kg bo hormony zrobiły ze mnie prosiaka dosłownie ... Bralam clo na owulację , zaszlam w pierwszym cyklu z tym lekiem lecz niestety skonczylo się to wszystko poronieniem ...
Później z lekiem nawet na owulację się nie udawało , lekarze juz chcieli w styczniu kierować mnie na in vitro , monitoring wykazał ze owulacji naturalnej nie będzie , my się nie staralismy akurat w styczniu wgle , leków nie wzielam nic ... Przestałam myslec , odstresowalam się na imprezach ze znajomymi itp poczym bralam duphaston na wywolanie okresu od 16-26 dc , odstawilam i czekalam , czelakam i czekalam . w 37/38 dc miałam dalej wysoka temperaturę w pochwie i laski z forum namówiły mnie na zrobienie testu , nie chciałam ale wstalam o 4 się szykować rano do pracy jak dziś pamietam 28 lutego i sieglam po test a tam grube dwie krechy od razu , okazało się ze owulacja przyszła w 23 dc a Nam się udało !!!! Cud , lekarze również w szoku ! także laski wierzcie
A na dzień dzisiejszy jestem po terminie i czekam na najukochanszego synka .Lilly_Ana lubi tę wiadomość
-
Marcia Ja nie stalam w miejscu nigdy:) odpuscilam bo wieści o planowanym in vitro bardzo mnie zbily z nóg , chciałam się odstresowac i podziałał odpoczynek od tego wszystkiego mimo obserwowania się ciągłego:)
Uda się na pewno , musisz wierzyć ale nie nastawiac się na nic , lepiej się milo zaskoczyć niż gorzko rozczarowac ? To takie moje motto do starańMarcia89, Heathera lubią tę wiadomość
-
Hera mówisz ?? Hehe ale to podobno tak jest , Mamusia bardziej przeżywa takie rzeczy niż dziecko hehe.
No nie urodziłam , nie urodziłam. . . jutro IDE do szpitala juz , wtorek będzie a miaklam się stawić w czwartek wiec nikomu pewnie różnicy dwa dni nie zrobi wiec może zaczną dzialac -
Lilly_Ana wrote:Zakręcona - Piękna historia Naprawdę
Hera no właśnie jutro albo w środę IDE , uzgodnimy z D rano .
Wgle wiecie ze psiak mi się przeziebil ?! Gile do pasa plus kaszel normalnie taki jak ksztusilaby się sekundke . Biedulka mała , właśnie pod kolderka ociepla sie -
Witam wszystkie 'nowe' staraczki!
Jest 23, a mnie naszła taka meega ochota na tortillę grecką, że musiałam sobie zrobić
Dziewczyny, czy opłaca się mieć konto premium na belly? Uzupełniam tam tylko tabletki i jakieś dane z wizyt. Co się zmieni jak przejdę na standardowe konto? -
Asmee wrote:Witam wszystkie 'nowe' staraczki!
Jest 23, a mnie naszła taka meega ochota na tortillę grecką, że musiałam sobie zrobić
Dziewczyny, czy opłaca się mieć konto premium na belly? Uzupełniam tam tylko tabletki i jakieś dane z wizyt. Co się zmieni jak przejdę na standardowe konto?
Jedynie nie pokazuje ile % ciąży jest i na tych wykresach odnośnie np wagi jaka powinna być, i w kalendarzu tych dat nie pokazuje oznaczonych serduszkim.
Ale jak wejdziesz na swój profil przez kogoś, to pokazuje już i % i zalecaną wagę.
Tu masz zresztą porównanie
https://bellybestfriend.pl/cennik.html
Zakręcona i co jedziesz dzis do szpitala?
Dzien dobry -
Dzień dobry:)
Asmee jak dla mnie sensu premium nie ma:) Ja nie mam tak samo i juz to co Ona Ci wypisala to wiesz .
Tak , zaraz ide się wykąpać bo po sniadanku jestem i ruszamy
Będę dziś wymuszać wręcz na nich badania i podjęcie jakiejś decyzji -
Zakrecona trzymam kciuki
Zapomniałam Wam powiedzieć, że ostatnio znowu miałam gadkę z moją mamą w temacie mojej niepłodności. Długo płakałam, i pojechałam do gina.
Powiedział mi, że to, że mam nieregularne cykle wcale nie musi tego oznaczać.
Pokazałam mu moje cykle które tak jak już kiedyś pisałam wynosiły po 40 pare dni, a teraz 25,21,27 .. Moja mama powiedziała, że lepiej żeby były 40 pare.. I to mnie właściwie zamroziło. Pojechałam. Dostałam PORAZ KOLEJNY badania do zrobienia i tym razem je zrobię! TSH, FT4 i PROLAKTYNĘ.
Zrobił mi też USG, i powiedział, że moja macica jest książkowa, razem z jajnikami, więc wizualnie nic się nie dzieje, ale cykle są dość nieregularne biorąc pod uwagę ich historię więc warto zbadać.
Uspokoił mnie bardzo, i powiedział, że nawet jeśli cos będzie nie tak, to nigdy nie leczy się choroby a jej objawy. I to jest rozsądne podejście. Powiedział, że kobiety nawet nie zdają sobie sprawy z tego jak ogromne znaczenie ma podejście i samo myślenie.
Chyba trochę zluzowałam i jutro idę na badania. -
ZakręconaOna wrote:Dzień dobry:)
Asmee jak dla mnie sensu premium nie ma:) Ja nie mam tak samo i juz to co Ona Ci wypisala to wiesz .
Tak , zaraz ide się wykąpać bo po sniadanku jestem i ruszamy
Będę dziś wymuszać wręcz na nich badania i podjęcie jakiejś decyzjiCóreczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
Dziewczyny a tak z innej beczki.
Planujemy ślub. I teraz sama nie wiem czy kościelny czy cywilny. Jeśli cywilny to chciałabym w 2016. A kościelny to trochę drogo wychodzi i to takie.. No nie wiem sama.
Plusem jest tego, że mój P. będzie miał podwyzke 400 zł jak będę jego żoną