Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Eh eh eh .. Nie wiem od czego zacząć.
ZakręconaOna, mam nadzieje, że ciotka zdążyła.
Ostatnio dużo problemów przytłoczyło mnie na tyle, że nie chce chyba o tym rozmawiać. Mogę powiedzieć otwarcie, że przeszłam pierwszy raz w zyciu przez depresje. Od jutra chce zacząć zyc od nowa. Nie uzalac, się i zawalczyć o siebie i moja przyszlosc.
Trzymajcie kciuki.
Co mnie ominęło, w skrócie?? -
Elina ja brałam przed Pregna Plus i teraz w ciąży też to biorę z tym, że są to dość drogie leki za opakowanie ok 40 zł.
Marzycielka trzymaj się! Wiem coś o tej strasznej chorobie bo moja najbliższa koleżanka się na to leczyła Najważniejsze, że chce Ci się walczyć. Trzymam kciuki
ona dzień doberek
Zakręcona a kiedy masz zgłosić się do szpitala jeśli dalej nic się nie ruszy ?
Witamy się w 16 tygodniu
-
Cześć.
Nie żyję. Mój pies ubzdurał sobie coś w swojej małej pustej głowie wczoraj wieczorem. Złapał totalną manię na punkcie pokoju, w którym zrobiliśmy przemeblowanie.. normalnie się go bał i warczał/szczekał/szalał na meble.. W nocy za to (śpi ze mną) co chwilę patrzył przez szybkę w drzwiach w stronę tamtego pokoju i najmniejszy szmer powodował, że szczekał. No kurf, nie spałam całą noc, bo go uspokoić nie mogłam ;/ A o szmery nie trudno, jak szczury buszują... -
Dzień dobry.
Tak , Ja dalej w dwupaku: (
Jade właśnie do Łodzi na zakupy , trochę się rozerwać a nóż dziś pójdzie porodzik ?! Chcialabym haha
Asmee ale mialas noc przekichana ciekawe co mu się ubzduralo , ze w ten sposób bal sie pokoju .
Hera raz w czwartek mam się lub piątek zgłosić jak nic się nie ruszy dalej . Myslalam , zeby może iść juz jutro , okaże sie -
Cześć laski.
Dziękuje za słowa otuchy, na pewno się nie poddam, nie tym razem. Ile można..
Zakrecona przestać czekać to pojdzie samo.
Ja dzisiaj po porannej przebieżce, pracuje w domu poki co ..
Asmee, mój pies też tak miał. W nocy szczekała jak poparzona, myślałam, że szału dostane bo jeszcze byłąm sama. Czytałam gdzieś, że psy widzą duchy, ale ile w tym prawdy to nie wiem.
Szczeka, tez jak się ktoś odbija w oknie
Ale może faktycznie, prześpij to w dzień
Miłego popołudnia :* -
Heathera wrote:Palma a gdzie dokładnie jedziesz ? Do rodziny czy tak gdzieś na wczasy ?
Powiem Wam ze dzis wpadłam na pomysł zeby przyciemnić sobie wlosy zawsze mialam blond jasny a dzis kupiłam farbe fryzjerską naturalny blond zobaczymy co z tego wyjdzieaniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Witajcie!
Od dłuzszego czasu czytam to forum, długo sie zastanawiałam czy napisac. Jeżeli pozwolicie to chetnie do Was dolacze. Staramy sie o dziecko od ponad roku, każdy miesiac bez cienia drugiej kreski...ona., Biedroneczka29 lubią tę wiadomość
-
heathera wiesz ze nawet jeszcze nie wiemy gdzie dokładnie pełen spontan, ale w sumie jeszcze sporo czasu na zaplanowanie co gdzie jak dokladnie
witamyyy nowe dziewczyny rozgośćcie sięLilly_Ana lubi tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)